NFL

Atletika, stoni tenis, šah, plivanje, vaterpolo, biciklizam, ragbi...

Moderator/ica: rio_Ferdy88

jestamaji
Kontakt:

Re: NFL

Post Postao/la jestamaji » 23 sep 2016, 13:02

bellicheat je koristio gronka kao decoy-a cijelo vrijeme dok je ovaj igrao ali texansi to nisu nikako skontali i udvajali su ga na svakom play-u :crazy:

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 23 sep 2016, 13:06

jestamaji je napisao/la:bellicheat je koristio gronka kao decoy-a cijelo vrijeme dok je ovaj igrao ali texansi to nisu nikako skontali i udvajali su ga na svakom play-u :crazy:
Haman da je tako. Mozda momak nije uopste zdrav vec je stavljan samo 15 plejeva koji su bili blizu endzone da navlaci :rol:

superfreak
Kontakt:

Post Postao/la superfreak » 23 sep 2016, 13:08

jestamaji je napisao/la:bellicheat je koristio gronka kao decoy-a cijelo vrijeme dok je ovaj igrao ali texansi to nisu nikako skontali i udvajali su ga na svakom play-u :crazy:
Bio 16 snapova na terenu, od toga 15 kao bloker i jedan promašaj u endzoni. O čemu pričaš?

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 23 sep 2016, 13:09

Sta kaze jesta maji jagsi i texansi ovo rjesavaju izmedju sebe :urnebes: :salut: :tokralju:
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 23 sep 2016, 13:37

superfreak je napisao/la:
Bio 16 snapova na terenu, od toga 15 kao bloker i jedan promašaj u endzoni. O čemu pričaš?
o onome što sam čuo na ESPN radiju, to se ne tiče billa nego texansa koji su prekomandovali po dvojicu na njega u tim snapovima, ja naravno nisam gledao u gluha doba tako besmislenu utakmicu :mrgreen: :wave:
Edin TM87 je napisao/la:Sta kaze jesta maji jagsi i texansi ovo rjesavaju izmedju sebe :urnebes: :salut: :tokralju:
samo lakapo, biće tako, ima vremena :wave:

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 23 sep 2016, 13:52

slika

:kafa: :kafa:
"My Favorite Ring is Always the Next One"

KenoRob
Kontakt:

Post Postao/la KenoRob » 23 sep 2016, 14:50

Sjeba i mene Gronk sinoc ali mi je odbrana NE vratila njegove poene i uz to svela Hopkinsa na minimum koji igra protiv mene. Ja sam mislio da je Gronk uvijek bio 99% spreman i da su ga cuvali u Arizoni da ne mora ici u blok citav mec i onda domaca "lagana" utakmica protiv Delfina. Reko sad ce uletit i pomoci Brisketu ali bogami nije bio spreman za tekmu cak ni 50%. Ima sad 10 dana i vala mora pocet igrat 100% da ga ebes.
Ovo je bila najteza utamkmica za Houston i bit ce oni OK plus kad im se vrati JJ Watt.
Odose Texansi a drugu polovicu terena i ne vidise :?

Winters
Kontakt:

Post Postao/la Winters » 23 sep 2016, 15:03

Lako je Billu dobit prve tri utakmice sa ovom dvojicom, ajde neka proba pobjediti sa Cutlerom na QB. :mrgreen:
Imagine enjoying a sport in Philadelphia.

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 23 sep 2016, 15:14

Winters je napisao/la:Lako je Billu dobit prve tri utakmice sa ovom dvojicom, ajde neka proba pobjediti sa Cutlerom na QB. :mrgreen:
:mrgreen:

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 23 sep 2016, 15:32

Tvrdim da je Brock jedan od najlosjih QB lige ! Samo sto sam otpisao Coltse, sad vidim da ipak mi idemo u PO, pa Hoyer je za ovog Peyton !
Max Allegri

superfreak
Kontakt:

Post Postao/la superfreak » 23 sep 2016, 16:01

jestamaji je napisao/la:
o onome što sam čuo na ESPN radiju, to se ne tiče billa nego texansa koji su prekomandovali po dvojicu na njega u tim snapovima, ja naravno nisam gledao u gluha doba tako besmislenu utakmicu :mrgreen: :wave:
Opet mi to nema smisla ako je Gronkowski blocker, jer će svakako držati linebackera na njemu u početku akcije i onda će strong safety najčešće igrati bracket coverage na njemu ako trci route. SS je sinoc svakako bio manje-više stalno u boxu jer je nepotreban u deep fieldu ako Brissett neće gađati duboke lopte.

Ja bi rekao da je to više bio loading the box nego bracket na Gronku, ali eto sad nije ni važno.

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 23 sep 2016, 17:21

jestamaji je napisao/la:
Opet mi to nema smisla ako je Gronkowski blocker, jer će svakako držati linebackera na njemu u početku akcije i onda će strong safety najčešće igrati bracket coverage na njemu ako trci route. SS je sinoc svakako bio manje-više stalno u boxu jer je nepotreban u deep fieldu ako Brissett neće gađati duboke lopte.

Ja bi rekao da je to više bio loading the box nego bracket na Gronku, ali eto sad nije ni važno.
nemam pojma randy, kažem ti da nisam gledao, doduše ova crenellova 3-4 odbrana texansa je svakako čudna i komplikovana. eto ti kažeš da SS ide u box, to recimo većina DC ne bi uradila, posebno ne u 3-4 sistemu. mada se oni najbolji svašta usuđuju kada sa druge strane stoji QB bez pedigrea. sjećam se kada je wade phillips bio HC u dallasu, znali su odigrati play i bez FS i bez SS a vrhunac su bili playevi na 3rd and short kada su igrali bez kornera.

kako god okreneš gronk ko da nije ni igrao. vidjećemo kada će početi .. :mrgreen:

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 23 sep 2016, 18:32

Dobro sam pogodio sa Blountom na draftu ubi covjek svaku tekmu iskoristio maksimalno ovo oko QB situacie u Patriotsima
Zadnja izmjena: SaltCityAttack, dana/u 23 sep 2016, 18:50, ukupno mijenjano 1 put.
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

BernardBarnjak
Kontakt:

Post Postao/la BernardBarnjak » 23 sep 2016, 18:40

slika
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 23 sep 2016, 18:44

Jos jedan dokaz da Tomica nije ni top 3 QB all time, te da u sistemu ovog masona i Tebow i Cutler i ja i ti bi bili pro bowl.
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

tillman
Kontakt:

Post Postao/la tillman » 23 sep 2016, 21:11

Brissett ima "torn ligament in thumb"

Znaci, Edelman starta protiv Billsa :urnebes: :urnebes: :urnebes:

edit: Should Patriots need more QB depth, their TE A.J. Derby also played QB at Arkansas before switching to TE before his senior season. :D :D

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 23 sep 2016, 22:41

Ma ne volim h ali im kapa do poda. Sistem i samo sistem nista vise ...treba i gubit koj godinu ali nabildaj sistem krenut ce
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

GoRaN
Kontakt:

Post Postao/la GoRaN » 24 sep 2016, 11:26

Otjeran Austin Seferian - Jenkins. :hmmmm: Sad će ga neko pokupiti i pretvoriti u monstruma, klasika.

Rodman
Kontakt:

Post Postao/la Rodman » 24 sep 2016, 22:17

Kizer je bolji prospekt od Watsona.
„Ako Bog da, bit će naša BiH. Osjećam da mogu uraditi zamišljeno. Nestalo je struje. Sretno!”- Izet Nanic

- FK Sarajevo

BOSANSKA KRAJINA !

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 24 sep 2016, 22:19

ja kažem da nije, ni izbliza :wave:

Odgovori

Natrag na “Ostali sportovi”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.