Znam da ce me uprava cuti pa tako nek znaju sta im je ciniti
Nek ne truhne momak vise u Francuskoj.
Djaba sto je presao tridesetu,djaba sve. Jos uvjek je jedan od najboljih stopera na svijetu i jos uvjek me dusa za njim boli.
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Kada krene put Milana neka povede i Verattia i Pastorea i nama dostaUrbyEmanuelson je napisao/la:Moja zelja za Januar je Thiago Silva. Nek ga vrate ja cu se roditi,veceras ga bas pratim i lik bez greske igra.
Znam da ce me uprava cuti pa tako nek znaju sta im je ciniti
Nek ne truhne momak vise u Francuskoj.
Djaba sto je presao tridesetu,djaba sve. Jos uvjek je jedan od najboljih stopera na svijetu i jos uvjek me dusa za njim boli.
Koke igra za jednu od 4 najjače ekipe na svijetu, i Milan bi mu u ovom trenutku bio 3 koraka unazad. Barca, Bayern i Real su jedini klubovi koji bi za njega bili neki korak naprijed.Mada i te ekipe su samo glamuroznije od Atletice, ali ne i toliko jače.TuSeiTuttaLaMiaVita je napisao/la:Najradije bih kokea iz atletika, 24 god, box to box, deafanzivac dobar, pas, trka....igrac koji bi nam trebao biti prioritet. Bit ce para u januaru das im odmah 40 milja, poslije jos u ratama 20. Onda pastore, pa isco, pa cesc.
Silva yes pls. italija je sporija, moze on 2,3 sezone na nivou odigrati , taman da se vratimo u ligu prvaka.
Bio bih zadovoljan bodom u firenci ali bi pobjeda mnogo znacila za duh ekipe.

Bio bi super potez vratiti naše legendeThe chances of Maldini returning to Milan are rising. Milan will soon make an offer and he will then decide. Fassone wants him back. [Sky]
Sad ima na areni 3SonVolt je napisao/la:Sta je ovo? Nema prenosa na Areni?
Veceras moramo dobiti crveni.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.