GNK Dinamo Zagreb

Tko je najbolji igrač Dinama

- Livakovic
5
13%
- Ademi
9
23%
- Ivanusec
4
10%
- Majer
1
3%
- Orsic
15
38%
- Petkovic
5
13%

Ukupno glasova: 39

Signore
Kontakt:

Re: GNK Dinamo Zagreb

Post Postao/la Signore » 23 sep 2016, 19:49

Ja pobjede i ku*ca. Lokomotiva zasluzila tri boda i to pobjedu u hendikepu.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 24 sep 2016, 12:04

slika
Utakmica koja to nije
Morbo. Španjolska riječ kojom je Phill Ball opisao španjolski nogomet, sažimajući njegovu suštinu kroz priče iz povijesti, političke odnose, analize i anegdote. Sjajna knjiga koja će svim ljubiteljima pirinejskog nogometa i kulture općenito dati dodatan uvid u složeni svijet klupskih i regionalnih odnosa. Upravo ta riječ morbo nalazi se u ishodištu svake priče; ona pokreće sam smisao nogometa od Andaluzije, Katalonije, Madrida i Baskije. Morbo je više od rivalstva koje nikad ne prestaje, nego raste i jača, hraneći se suprotstavljenim identitetima i porukama. Morbo u sebi sublimira stotine riječi i osjećaja, a za lakše shvaćanje značenja riječi trebalo bi posjetiti utakmicu Reala i Barcelone, otići na seviljski derbi ili osjetiti huk San Mamesa, kada ponosni Baski dočekuju goste iz metropole.

Morbo će mnogi prepoznati i u najvećem škotskom Old Firmu i u sudaru Rivera i Boce. Strast, rivalstvo, i antagonizam. Godine međusobnih razlika baziranih na povijesti, religiji, regionalnim ili jezičnim razlikama. Ili pak klasnim. Morbo označava nogomet baziran na emociji i dualizmu. Yin kojeg nema bez yanga, jer cjeline nema bez dva suprotstavljena dijela…

Hrvatska s druge strane svjetskom nogometu i Phillu Ballu nudi mogućnost da pronađu neki novi pojam, neku novu riječ. Hrvatska svijetu nudi anti-morbo. Tu nema rivalstva, suprotstavljenih identiteta i sukoba. Klubove ne dijeli jezik, rijeka, vjera ili politika. Njih ne dijeli čak ni kvart ili boja dresova. Ne dijeli ih čak ni želja za pobjedom. Uvijek pobjeđuje jedan tim. Njihov svijet nije složeni koloplet odnosa već jednostavan, i samo ovdje moguć, poslovni poduhvat.

Na teren će izići dvije ekipe sličnih dresova, koje dijele i razmjenjuju stadion, prazne tribine i e-mail adrese. Njihovi igrači i treneri prešli su iz jednog u drugi tabor toliko puta da dio današnjih aktera vjerojatno ne može sa sigurnošću potvrditi koji klub plaća njihove usluge. Klub bez navijača, odraz u ogledalu i pomoćni kotačić onog drugog, velikog hrvatskog kluba. Jedni su stvoreni iz drugih, klonirani i nikad nisu slavili u međusobnim susretima. Pravilno shvaćajući svoju ulogu u poslovnom poduhvatu, oni znaju gdje im je mjesto i koja im je svrha. Sportski motiv tu ne postoji.

Ovaj „susret“ jedna je od najzanimljivijih manifestacija nogometne stvarnosti u Hrvatskoj. Ona je lice i naličje domaćeg nogometa, ruganje sa smislom sporta, ljudskim razumom i svima koji nogomet doživljavaju kao nešto više od biznisa. Ovo je susret apsurda i cinizma domaćeg sustava. Ovo je utakmica, koja to nije!
Na teren će izići dvije ekipe sličnih dresova, koje dijele i razmjenjuju stadion, prazne tribine i e-mail adrese. Njihovi igrači i treneri prešli su iz jednog u drugi tabor toliko puta da dio današnjih aktera vjerojatno ne može sa sigurnošću potvrditi koji klub plaća njihove usluge. Klub bez navijača, odraz u ogledalu i pomoćni kotačić onog drugog, velikog hrvatskog kluba. Jedni su stvoreni iz drugih, klonirani i nikad nisu slavili u međusobnim susretima. Pravilno shvaćajući svoju ulogu u poslovnom poduhvatu, oni znaju gdje im je mjesto i koja im je svrha. Sportski motiv tu ne postoji.

Ovaj „susret“ jedna je od najzanimljivijih manifestacija nogometne stvarnosti u Hrvatskoj. Ona je lice i naličje domaćeg nogometa, ruganje sa smislom sporta, ljudskim razumom i svima koji nogomet doživljavaju kao nešto više od biznisa. Ovo je susret apsurda i cinizma domaćeg sustava. Ovo je utakmica, koja to nije!
:salut:

jasko_juve
Kontakt:

Post Postao/la jasko_juve » 24 sep 2016, 12:37

Da li ce se moc karte uzet i sutra ispred stadiona il gdje vec posto je nedjelja za tekmu u utorak?
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 24 sep 2016, 13:02

jasko_juve je napisao/la:Da li ce se moc karte uzet i sutra ispred stadiona il gdje vec posto je nedjelja za tekmu u utorak?
Sutra od 10 do 21 pred stadionom.

I ne razumijem zasto vi navijaci Juventusa ne kontaktirate svoj klub i uzmete ulaznice za juznu tribinu. Kao da ce vas iz Italije doci 3.000 pa da nema

caseres
Kontakt:

Post Postao/la caseres » 24 sep 2016, 17:37

Pozdrav

Obzirom da cu tek sutra znati dobijam li karte za LP, pa da provjerim s vama koji ste uhodani ovdje.

Da li ce se na dan utakmice moci kupiti karte za Juventus? Kolika bi bila cijena istoka?

Hvala
★ 38 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 24 sep 2016, 18:04

caseres je napisao/la:Pozdrav

Obzirom da cu tek sutra znati dobijam li karte za LP, pa da provjerim s vama koji ste uhodani ovdje.

Da li ce se na dan utakmice moci kupiti karte za Juventus? Kolika bi bila cijena istoka?

Hvala
Moci ce ako se ne rasproda sve. Blagajna obicno radi do poluvremena utakmice. Danas je prvi dan prodaje pojedinacnih karata i zapad-dolje je rasprodan, ali jako tesko da ce istok biti do utorka.

Istok kosta 250 kuna.

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 25 sep 2016, 21:02

Za istok ostalo jos 200tinjak ulaznica, zapad rasprodan, za sjever-dolje ostalo preko 1.000 ulaznica, a mislio sam da ce taj sjever-dolje prvi otici, ali mislim da ce ipak do utakmice i ta tribina biti rasprodana uz koju tisucu na gornjem sjeveru i zapadu. Ocekujem da bude 23 do 25.000 gledatelja sto i nije brojka za pohvaliti se s obzirom da je to Liga prvaka i da stadion prima preko 35.000

KingJamesMVP
Kontakt:

Post Postao/la KingJamesMVP » 26 sep 2016, 11:28

Ivajlo Petev novi trener Dinama
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP

DINAMO ZAGREB - Iznad svih

dinoo
Kontakt:

Post Postao/la dinoo » 26 sep 2016, 12:24

Pozdrav,

jel se 100% gleda red,sjedište i to? ili sjeda ko gdje stigne samo da je na toj tribini?
hvala..

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 26 sep 2016, 12:39

dinoo je napisao/la:Pozdrav,

jel se 100% gleda red,sjedište i to? ili sjeda ko gdje stigne samo da je na toj tribini?
hvala..
Kad je pun stadion onda vjerojatno da, ali ja sam bio vise puta i nikad me nisu zezali, a sjedio sam cak i na zapadu, samo sto u tim slucajevima kad sam bio nije bio pun stadion.

dinoo
Kontakt:

Post Postao/la dinoo » 26 sep 2016, 12:43

Karta mi je za 38.red pa zato pitam,al hajd,neko rece da je s istoka ok,gdje god sjedis.
Nego nek Pjaca utrpa dva,pa gjde god mi sjedili,haha,sala mala. I hvala za odgovor;)

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 26 sep 2016, 13:08

Samo na istoku su gledali kad su Boysi bili na istoku.Sad vjerojatno nece gledat.

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 26 sep 2016, 13:34

dinoo je napisao/la:Karta mi je za 38.red pa zato pitam,al hajd,neko rece da je s istoka ok,gdje god sjedis.
Nego nek Pjaca utrpa dva,pa gjde god mi sjedili,haha,sala mala. I hvala za odgovor;)
S istoka je bolji pogled nego sa zapada, a sto si na visem redu to je bolje, barem meni :mrgreen:

A Pjaca nek sam sebi noge polomi :mrgreen:

dinoo
Kontakt:

Post Postao/la dinoo » 26 sep 2016, 13:44

Signore je napisao/la:
dinoo je napisao/la:Karta mi je za 38.red pa zato pitam,al hajd,neko rece da je s istoka ok,gdje god sjedis.
S istoka je bolji pogled nego sa zapada, a sto si na visem redu to je bolje, barem meni :mrgreen:

A Pjaca nek sam sebi noge polomi :mrgreen:
Pu,pu,pu...neće on sebi noge lomit, nije budala...a morate nam vratit 23 miliona ako ga neki modri polome :D

Vidjećemo sutra :)

@siamo, thx za odg...

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 26 sep 2016, 17:35

Signore je napisao/la:Kao da ce vas iz Italije doci 3.000 pa da nema
Oko 1500 Juventina se ocekuje...proci ce jos vremena i vremena da nas netko nadmasi :kafa:
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

Gefufna
Kontakt:

Post Postao/la Gefufna » 26 sep 2016, 17:40

gerdmuller je napisao/la:
Signore je napisao/la:Kao da ce vas iz Italije doci 3.000 pa da nema
Oko 1500 Juventina se ocekuje...proci ce jos vremena i vremena da nas netko nadmasi :kafa:
Doci ce 2.000 iz Italije, jos najmanje duplo toliko sa Balkana.

A i najmanje 10.000 purgera ce doci zbog Juventusa, ne zbog Croatie. :mrgreen:
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri

Peace
Kontakt:

Post Postao/la Peace » 26 sep 2016, 17:59

Juventus ima najveću podrsku na gostovanju... pogledas gostovanja u minhenu, londonu, dortmundu itd... gdje nekoliko hiljada devastira desetine hiljada domacih navijača... najbolji navijači bez imalo sumnje...
I sutra ce sigurno biti dosta pravih italijana (oko 2-2,5 hiljade sto je 5% kapaciteta koliko dobiju gostujuci navijaci) i plus bruka nas iz Hrvatske, BiH, Srbije i Slovenije sto simpatisemo Juve... bas očekujem iznadprosjecnu podrsku za jedan strani klub...
Dinamo je udruga građana.Prema ZAKONU o udrugama njeno djelovanje temelji se na načelu DEMOKRATSKOG ustroja,članovi "upravljaju" po principu 1ČLAN=1GLAS.Klub je danas PRCIJA krimosa Mamica!
43 M € UKRADENIH iz Dinama and still counting...

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 26 sep 2016, 19:47

Šta ima najveći.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 26 sep 2016, 19:49

Peace je napisao/la:najbolji navijači bez imalo sumnje...
Oplako.

Peace
Kontakt:

Post Postao/la Peace » 26 sep 2016, 19:49

SiamoNoi je napisao/la:
Peace je napisao/la:najbolji navijači bez imalo sumnje...
Oplako.
:plac: je l ovako...
Dinamo je udruga građana.Prema ZAKONU o udrugama njeno djelovanje temelji se na načelu DEMOKRATSKOG ustroja,članovi "upravljaju" po principu 1ČLAN=1GLAS.Klub je danas PRCIJA krimosa Mamica!
43 M € UKRADENIH iz Dinama and still counting...

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []