Gledaju, nekad ne bude baš u tom kafiću ako je neki party ili slično pa se prebace negdje drugo.Feldmarschall je napisao/la:Čestitke, prava stvar.
Uglavnom, ovdje uvijek bude objavljeno gdje se gleda:
https://www.facebook.com/groups/lfcbih/
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Gledaju, nekad ne bude baš u tom kafiću ako je neki party ili slično pa se prebace negdje drugo.Feldmarschall je napisao/la:Čestitke, prava stvar.
Klopp has lost just once in 11 league matches against Manchester City, Manchester United, Tottenham, Arsenal and Chelsea. #lfc (Paul Joyce)
Only once in the last nine seasons have Liverpool beaten all three promoted teams in front of their own supporters. #lfc (Paul Joyce)
I za kraj..Klopp looks set to give Loris Karius his full Anfield debut on Saturday. #lfc (David Maddock - Mirror)
31.10.2012
Confirmed #LFC team v Swansea: Jones, Robinson, Coates, Carragher, Henderson, Shelvey, Allen, Cole, Assaidi, Yesil, Downing.
Liga kup tadašnjiWinters je napisao/la:Kakav horor od ekipe, ovo je bio sastav za liga kup ili?
Ponovno mi naviru flashbackovi, mislim da je jedino gore od toga kada je Jonjo igrao false 9 protiv West Hama.gaston je napisao/la:Liga kup tadašnjiWinters je napisao/la:Kakav horor od ekipe, ovo je bio sastav za liga kup ili?![]()
Izgubili 1-3, Čiko dao gol
I to gol daoWinters je napisao/la:Ponovno mi naviru flashbackovi, mislim da je jedino gore od toga kada je Jonjo igrao false 9 protiv West Hama.gaston je napisao/la:Liga kup tadašnjiWinters je napisao/la:Kakav horor od ekipe, ovo je bio sastav za liga kup ili?![]()
Izgubili 1-3, Čiko dao gol![]()
Ngog mi je bio jedan od najmržih kloceva u ekipi ikadHendo je napisao/la:Mislim da je najgori tim ikada bio obaj kontra Brage u Portugalu. Nekoliko dana prije toga Tores otisao a dosli Suarez i Carrol, nisu igrali u EL nego igrao u napadu Ngog. Kyrgiakos skrivio penal. Nego, gdje su nam one vivse mlade nade Morgan, Jack Robinson... Znam da Suso igra dobro u Milanu.
Robinson-QPRHendo je napisao/la:Mislim da je najgori tim ikada bio obaj kontra Brage u Portugalu. Nekoliko dana prije toga Tores otisao a dosli Suarez i Carrol, nisu igrali u EL nego igrao u napadu Ngog. Kyrgiakos skrivio penal. Nego, gdje su nam one vivse mlade nade Morgan, Jack Robinson... Znam da Suso igra dobro u Milanu.
Ma kakvi mora se igrati sa špicem a Sturridge je idealan za tekme kao što je ova danas, imam osjećaj da će dati go ili dva čakOTNYS_YNWA je napisao/la:Umjesto Wijnalduma bi mogao Coutinho, no vidjecemo. Nadam se da se nece poceti sa laznom devetkom a.k.a Firminho jer u ovoj utakmici za to nema potrebe.
A dobro kod Rodgersa pola ovih igrača nije ni igralo u ligi, pokoji nastup možda. Cole i Yesil ne sjećam se da su nastupili ijednom u ligi kod njega, ni Robinson.gaston je napisao/la:31.10.2012
Confirmed #LFC team v Swansea: Jones, Robinson, Coates, Carragher, Henderson, Shelvey, Allen, Cole, Assaidi, Yesil, Downing.
Ja baš nešto mislim sa je Carrol igro. Sjećam se da je na svaki korner Škrtel se sageo, a ovaj konj se zaleti i odrazi rukama od njegova leđa. Gotovo sam siguran da je to protiv Brage bilo, znam da mi je presmjesno sve to izgledalo.Hendo je napisao/la:Mislim da je najgori tim ikada bio obaj kontra Brage u Portugalu. Nekoliko dana prije toga Tores otisao a dosli Suarez i Carrol, nisu igrali u EL nego igrao u napadu Ngog. Kyrgiakos skrivio penal. Nego, gdje su nam one vivse mlade nade Morgan, Jack Robinson... Znam da Suso igra dobro u Milanu.