Za nepovjerovat kako smo mi glup i povodljiv narod, stvarno nista bolje ni ne zaslužuju kada se ovako jeftino prodajuDenchiNL je napisao/la:Kao dio tima za hitnost FK Sloboda, jednoglasno složeno smo suspendovali igrače koji su pod uticajem trenutno najvećeg neprijatelja FK Sloboda, odbili igrati za naš klub na utakmici protiv FK Janja, saopćeno je iz UG Fukare Tuzla.
Azmir Husić je svojom podlom i politički motiviranom ostavkom, povlačenjem iz kluba Musemića, Vugdalića i velikog broja igrača i svojim medijskim istupima, preko noći postao neprijatelj Slobode, koji radi sve da uništi Slobodu. Kao navijači i dio odbora za hitnost, čestitamo stručnom štabu i igračima, koji su uprkos svakodnevnom Husićevom podlom ometanju, ostvarili u Travniku nerješen rezultat i izborili pobjedu u Janji – navodi se u saopćenju.
Azmire Husiću, Udruženje navijača FK Sloboda FFC Tuzla ti poručuju da nećeš uništiti Slobodu. Dao si doprinos Slobodi, za uzvrat imao poštovanje i podršku navijača, Grada i Sportskog društva Sloboda. Niko te nije tjerao i sam si podnio ostavku. Sada idi svojim putem i zaobiđi nas u širokom luku. Niko nije Bogom dan i niko nije nezamjenjiv da se na takav način igra sa našim klubom. Opredijelio se za jednu političku opciju, okomio na drugu, sad vodiš političku kampanju i ugrožavaš i Slobodu i Tuzlu. Prestani vršiti pritisak na igrače, navijače i javnost i ostavi Tuzlu na miru – poručile su Fukare.
– Imaj u vidu da Stadion Tušanj ne pripada tebi nego svima nama. Prema tome, u subotu na stadionu Tušanj nisi domaćin ti nego mi, navijači Slobode i ne pokušavaj ni slučajno izazvati nered. Jer, od tebe i tvojih plaćenika, red će čuvati policija, redari, građani i svakako mi navijači. Na stadionu će vladati red. Pozivamo sve navijače u subotu da se pridruže u kopu na sjeveru i da pjesmom nosimo Slobodu do nove pobjede! Cijena ulaznice u subotu za članove udruženja iznosi 3 KM!
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito
-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
Prodala se saka ljudi, a ne vecina. Dovoljno govori da je obrisano preko 120 komentara upuceno na to sto se grupa prodala i podrske Azmiru. Bit ce ovo veoma zanimljiva subota.Conte je napisao/la:Za nepovjerovat kako smo mi glup i povodljiv narod, stvarno nista bolje ni ne zaslužuju kada se ovako jeftino prodajuDenchiNL je napisao/la:Kao dio tima za hitnost FK Sloboda, jednoglasno složeno smo suspendovali igrače koji su pod uticajem trenutno najvećeg neprijatelja FK Sloboda, odbili igrati za naš klub na utakmici protiv FK Janja, saopćeno je iz UG Fukare Tuzla.
Azmir Husić je svojom podlom i politički motiviranom ostavkom, povlačenjem iz kluba Musemića, Vugdalića i velikog broja igrača i svojim medijskim istupima, preko noći postao neprijatelj Slobode, koji radi sve da uništi Slobodu. Kao navijači i dio odbora za hitnost, čestitamo stručnom štabu i igračima, koji su uprkos svakodnevnom Husićevom podlom ometanju, ostvarili u Travniku nerješen rezultat i izborili pobjedu u Janji – navodi se u saopćenju.
Azmire Husiću, Udruženje navijača FK Sloboda FFC Tuzla ti poručuju da nećeš uništiti Slobodu. Dao si doprinos Slobodi, za uzvrat imao poštovanje i podršku navijača, Grada i Sportskog društva Sloboda. Niko te nije tjerao i sam si podnio ostavku. Sada idi svojim putem i zaobiđi nas u širokom luku. Niko nije Bogom dan i niko nije nezamjenjiv da se na takav način igra sa našim klubom. Opredijelio se za jednu političku opciju, okomio na drugu, sad vodiš političku kampanju i ugrožavaš i Slobodu i Tuzlu. Prestani vršiti pritisak na igrače, navijače i javnost i ostavi Tuzlu na miru – poručile su Fukare.
– Imaj u vidu da Stadion Tušanj ne pripada tebi nego svima nama. Prema tome, u subotu na stadionu Tušanj nisi domaćin ti nego mi, navijači Slobode i ne pokušavaj ni slučajno izazvati nered. Jer, od tebe i tvojih plaćenika, red će čuvati policija, redari, građani i svakako mi navijači. Na stadionu će vladati red. Pozivamo sve navijače u subotu da se pridruže u kopu na sjeveru i da pjesmom nosimo Slobodu do nove pobjede! Cijena ulaznice u subotu za članove udruženja iznosi 3 KM!
-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Sta je danas na TV-u ?
Ima na obnu mala nevjesta nekad iza rucka. Pozdrav drugNAJGORA_BAGRA je napisao/la:Sta je danas na TV-u ?
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Ubit cemo Krupu u hendikepu
Ko Bosnu Semira Semu?KenoRob je napisao/la:Ubit cemo Krupu u hendikepu
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Krupa nam bila u glavi ebigaHigh je napisao/la:Ko Bosnu Semira Semu?KenoRob je napisao/la:Ubit cemo Krupu u hendikepu
Sad sam skonto da @High vodi ovaj livetiker na portalu. Celik u minusu i kad vodi.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Georgiev Vlado sudi u Tuzli 
? &
ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII
Rijetko dobro sudjenje u Premijer Ligi. Sudija ne znam jel ijednu pogrijesio.Prijedor je napisao/la:Georgiev Vlado sudi u Tuzli
On i vlajic najbolje sudije u bihHellas je napisao/la:Rijetko dobro sudjenje u Premijer Ligi. Sudija ne znam jel ijednu pogrijesio.Prijedor je napisao/la:Georgiev Vlado sudi u Tuzli
? &
- Osttribine
- Kontakt:
Bgm Radnik sasvim dobra ekipa uprkos odlasku i Petrovica i velikog broja igraca od prosle sezone. Na stranu prepucavanja ali je Sloboda danas dobro i prosla obzirom koliko je Radnik imao prilika.
Pola-pola ucinak na kraju. Mi smo u hendikepu jos samo izostala pobijeda...Sale halalolsum vrati se ti nama ako bude bolje prilike
Ima li gdje prijenos Zrinjski-Mladost ?
Na Areni 1nellic07 je napisao/la:Ima li gdje prijenos Zrinjski-Mladost ?
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Imate li kakav link
na kakvim drogama je ova mladost??
Ja cu biti sijed, ja cu biti star al' voljet cu i tad Zeljeznicar.
jasan je napisao/la:na kakvim drogama je ova mladost??
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
-
narodniheroj
- Kontakt:
Ja šta fule ovi iz Mladosti 
Jbt prvi na tabeli, bježe pet bodova, i dođe ih 100 na navijačku tribinu...koji navijači u pokušaju...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.