Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Lovren ima virusnu infekciju. Firmino lazna devetka. Idemo po 3 boda.
5 times champions of Europe. #YNWA
U hullu ekipa puna panjeva,samo da je dati rani gol.
Btw jel nas prenosi sk 4?
Btw jel nas prenosi sk 4?
Po meni morali smo sa spicem pocet pa i sa dva ako treba ovako mislim da ce biti tesko. Jos Klavan na stoperu protiv ovakvog tima, spor je sto smo vidjeli i protiv Burnleya ubit ce nas kontrama. Hajd valjda bude sve dobro optimisticniji sam kad igramo protiv jacih timova nego ovih sto ce igrat bunker.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- Liverpool. YNWA
- Kontakt:
Sretno Kariusu. Dugo sezona bio uspješan
Matip i Klavan je za ovu utakmicu jako dobar par,ali Lovren u formi i zdrav mora igrat. Nadam se pobjedi, pravi ispit, ali ako hoćemo nešto ove godine ovakve utakmice uzimat. Lalana 2x, Mane

Matip i Klavan je za ovu utakmicu jako dobar par,ali Lovren u formi i zdrav mora igrat. Nadam se pobjedi, pravi ispit, ali ako hoćemo nešto ove godine ovakve utakmice uzimat. Lalana 2x, Mane

Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
- Amsterdam1312
- Kontakt:
Ja bi igrao Sturridga ovdje ali ne znam, opet igra ovu kombinaciju koja mi se manje sviđa. Bolje Coutinha umjesto Wijnalduma a Firmina lijevo, Stu špic al ajd vidjet ćemo, nema labavo samo u kost razbiti davljenike ove.
ne kontam zasto protiv ovih hamelja da se igra s laznom devetkom ali hajde da vidimo hoce li ubosti klopp
Sent from my iPhone using Tapatalk
bravo cou ali adam doktor
- kumkalesic
- Kontakt:
Kakva majstorija budućeg kapitena...samo za hejtere koji su sumnjali u njega 

Joint_fc
- kumkalesic
- Kontakt:
au bice busenje masala 

Odlicno za sad izgleda sve. Sad pametno samo do kraja.
You are someone else I am still right here
Joj ovo sad ko na treningu samo i isfulasmo se vala...
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- Amsterdam1312
- Kontakt:
Kakvu mašineriju stvara švabo uživanje gledati, Blitzkrieg na tajgerse.. 

sta smo mogli dati golova jbt
Nema se ovdje šta ni komentarisati
Prvo sam mislio da je bila ruka uz tijelo, pa rek'o da nije neki glup penal+crveni, al onda prikaza iz više kadrova, i jasno je da je odluka ispravna.
Loša realizacija, ali koga briga kad stvoriš 10+ odličnih šansi.
Sviđa mi se ovo što rade, stalno su po 2-3 pa čak i 4 igrača u kaznenom, dok se njihovi štoperi uglavnom fokusiraju na "napadača", po navici, što je u ovom slučaju Firmino, ostali rade svoje. Treći gol najbolji primjer.
Napokon da se malo uživa u utakmici, dosta netipično za Liverpool

Prvo sam mislio da je bila ruka uz tijelo, pa rek'o da nije neki glup penal+crveni, al onda prikaza iz više kadrova, i jasno je da je odluka ispravna.
Loša realizacija, ali koga briga kad stvoriš 10+ odličnih šansi.
Sviđa mi se ovo što rade, stalno su po 2-3 pa čak i 4 igrača u kaznenom, dok se njihovi štoperi uglavnom fokusiraju na "napadača", po navici, što je u ovom slučaju Firmino, ostali rade svoje. Treći gol najbolji primjer.
Napokon da se malo uživa u utakmici, dosta netipično za Liverpool

Above all, I would like to be remembered as a man who was selfless, who strove and worried so that others could share the glory, and who built up a family of people who could hold their heads up high and say - WE ARE LIVERPOOL! - Bill Shankly
- Amsterdam1312
- Kontakt:
Uvalit će još 2-3 100% treba ući tek Daniel gladan golova mora se i on upisati danas
. Inače odlična igra, veliko samopouzdanje i ne odstupaju od taktike i cilja za razliku od prije i prošlih sezona, totalno neki drugi Liverpool, moćno izgleda ovo sve fakat.
Svi su odlični samo Adam Lallana je postao igračina kakav progress lika i koja razlika od prošle sezone

Svi su odlični samo Adam Lallana je postao igračina kakav progress lika i koja razlika od prošle sezone

- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Ma odlicno, rutinski. Natrpati im jos komada.
Na prelosem linku sam gledao utakmicu, ima li ista bolje?
Na prelosem linku sam gledao utakmicu, ima li ista bolje?

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.