daj ba mikac, hendikep i kraj price, moraju im dici samopouzdanjezgmiky je napisao/la:Lokomotiva Zg.-Dinamo Zagreb 2+ 1.pol. 2.40, oba daju gol 1.pol. 4.40
Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Dortmund-Freiburg 2.min gost daje slj.gol u 1.pol. 5.25
-
- Kontakt:
tuluz - Psg - 2 - gledam sastav, izvode najaci tim, samo verati fali,ostali su tu
Korneri preko 8.5 - statisticki gledano trebalo bi doci a i dobra je kvota
A.Randolf preko 9.5 koseva - najvece ovogodisnje pojacanje reala,prosle godine u kubanu je bio na dvostruko vecoj granici.Trebao bi ovo preci.
Kvota 4.85 ; wwin kladionica
Hajde porto i dortmund za pare..
Korneri preko 8.5 - statisticki gledano trebalo bi doci a i dobra je kvota
A.Randolf preko 9.5 koseva - najvece ovogodisnje pojacanje reala,prosle godine u kubanu je bio na dvostruko vecoj granici.Trebao bi ovo preci.
Kvota 4.85 ; wwin kladionica
Hajde porto i dortmund za pare..
- SlevinKelevra
- Kontakt:
149, bokteyeboSlevinKelevra je napisao/la:Mouscron- Brugge 2
Porto- Boavista 3+
Almere- Maastricht 3+
Bala Town- Bangor odg
Magnitogorsk- Medvescak 5+
Plzen- Olomuc 5+
Brynas- Frolunda 5+
Le Portel- Nanterre 150+
Koef.: 62

FSV Frankfurt-Aalen
šuška se šuška, goleada
šuška se šuška, goleada

idemo probati ovako

jučer svi klubovi sudionici LP koji su igrali kući su dobili ali i primili golove, porto 3-1, sporting 4-2, dortmund 3-1, pa da vidimo ove danas

jučer svi klubovi sudionici LP koji su igrali kući su dobili ali i primili golove, porto 3-1, sporting 4-2, dortmund 3-1, pa da vidimo ove danas

- exorciiist
- Kontakt:
Manchester United - Leicester X
3.90
U Manchesteru u posljednje vrijeme veoma losa atmosfera, prica oko Rooneya i njegovog odlaska, onda redovna trabunjanja Murinja itd. O svemu se pricalo, a samo ne o fudbalu. Lisice ovu sezonu u ligi nisu počeli kako treba, ali mislim da će danas pokazati zašto su bili prvaci prošle godine. Pokazali su u gostima protiv Briža da mogu igrati u gostima jednako dobro kao i kod kuće. Ne očekujem puno golova, rezultat hmm moguće 1:1.
3.90
U Manchesteru u posljednje vrijeme veoma losa atmosfera, prica oko Rooneya i njegovog odlaska, onda redovna trabunjanja Murinja itd. O svemu se pricalo, a samo ne o fudbalu. Lisice ovu sezonu u ligi nisu počeli kako treba, ali mislim da će danas pokazati zašto su bili prvaci prošle godine. Pokazali su u gostima protiv Briža da mogu igrati u gostima jednako dobro kao i kod kuće. Ne očekujem puno golova, rezultat hmm moguće 1:1.
ma buraz danas će ibrakadabra proraditi 1 ko vrataexorciiist je napisao/la:Manchester United - Leicester X
3.90

na unitedu probati penal+crveni
Za dobar pocetak dana:
Utd 1
Ibra daje

Utd 1
Ibra daje

1 i ibra daje prvi golmirzatele je napisao/la:Za dobar pocetak dana:
Utd 1
Ibra daje
1 i ibra daje dva ili više

obzirom da očekujem penal ibra će ga dati

Kod mene je nula na racunu ali da imam pokusao bi ovako nesto:
AFC Fylde-Gainsborough 1 @1,35
Halifax-Bradford Park Av. 1@1,45
Maidenhead-WestonSMare 1@1,45
Werder-Wolfsburg 3+@1,60
StGallen-Basel 3+@1,50
6,81
Tri Engleska nizeligasa, svi domacini i u puno boljoj formi i poziciji na tablici od protivnika i dvije tekme gdje inace u medusobnim bude golova. Englezi igraju u 16:00, Njemci u 18:30 a Švicarci u 20:00.
Fylde 1. na tablici, od 10 tekmi imaju 7 pobjeda i 3 remija, bez poraza zasad. Zabijaju u prosjeku 3 gola po tekmi, dok su gosti 14. na tablici. Zadnju je Fylde dobio 2:0 u gostima.
Halifax 10. na tablici sa solidnim omjerom od 5 pobjeda 3 remija i 3 poraza, dok su gosti zadnji na tablici s 3 remija i 8 poraza, bez pobjede zasad. Zadnjih 9 tekmi imaju sve poraze.
Maidenhead 1. u svojoj ligi s omjerom od 8 pobjeda 2 remija i 1 porazom. Primili su svega 5 golova u 11 tekmi a zabili 20. Gosti su 17. na tablici i imaju zadnjih 5 tekmi sve poraze.
Werder-Wolfsburg od zadnjih 11 medusobnih tekmi njih 10 je proslo 3+. Werder prima dosta golova a Wolfsburg nije nesto efikasan bar zasad, mogli bi mozda danas barem do 3 gola
StGallen-Basel su takoder od zadnjih 11 medusobnih u njih 10 isli 3+. Basel je vec sada u 8 odigranih tekmi uvjerljivo prvi s 11 bodova ispred drugoplasiranih YoungBoysa.
Werder-Wolfsburg 3+@1,60
StGallen-Basel 3+@1,50
6,81
Tri Engleska nizeligasa, svi domacini i u puno boljoj formi i poziciji na tablici od protivnika i dvije tekme gdje inace u medusobnim bude golova. Englezi igraju u 16:00, Njemci u 18:30 a Švicarci u 20:00.
Fylde 1. na tablici, od 10 tekmi imaju 7 pobjeda i 3 remija, bez poraza zasad. Zabijaju u prosjeku 3 gola po tekmi, dok su gosti 14. na tablici. Zadnju je Fylde dobio 2:0 u gostima.
Halifax 10. na tablici sa solidnim omjerom od 5 pobjeda 3 remija i 3 poraza, dok su gosti zadnji na tablici s 3 remija i 8 poraza, bez pobjede zasad. Zadnjih 9 tekmi imaju sve poraze.
Maidenhead 1. u svojoj ligi s omjerom od 8 pobjeda 2 remija i 1 porazom. Primili su svega 5 golova u 11 tekmi a zabili 20. Gosti su 17. na tablici i imaju zadnjih 5 tekmi sve poraze.
Werder-Wolfsburg od zadnjih 11 medusobnih tekmi njih 10 je proslo 3+. Werder prima dosta golova a Wolfsburg nije nesto efikasan bar zasad, mogli bi mozda danas barem do 3 gola

StGallen-Basel su takoder od zadnjih 11 medusobnih u njih 10 isli 3+. Basel je vec sada u 8 odigranih tekmi uvjerljivo prvi s 11 bodova ispred drugoplasiranih YoungBoysa.
United - Leicester 3.5 zutih - više
Mike Dean bi trebao ispostovati ovo. Ove sezone davao kartone: 4,7,3,7
Mike Dean bi trebao ispostovati ovo. Ove sezone davao kartone: 4,7,3,7
- Evolution87
- Kontakt:
Live
Cittadella-Brescia 0-2 HT
X- 5,2
Cittadella-Brescia 0-2 HT
X- 5,2
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Werder-Wolfsburg 6+ 9.50, gost daje 4 ili više gola 7.50
iskreno bojim se za domaćina, vukovima leže i mogli bi ih natrpati i proraditi konačno, negdje im se mora otvoriti a bolje prilike od šupljeg i zbunjenog domaćina teško su mogli poželjeti

i možda probati gomez daje dva ili više 7.50

iskreno bojim se za domaćina, vukovima leže i mogli bi ih natrpati i proraditi konačno, negdje im se mora otvoriti a bolje prilike od šupljeg i zbunjenog domaćina teško su mogli poželjeti

i možda probati gomez daje dva ili više 7.50

- BenjooJutub
- Kontakt:
Igrajte na Mont.Wanderers uživo, kvota 11 gube na poluvremenu. Urugvajska liga, pozz 

jopaa7 je napisao/la:Kod mene je nula na racunu ali da imam pokusao bi ovako nesto:
Werder-Wolfsburg 3+@1,60
StGallen-Basel 3+@1,50
6,81
bravo ljudinojopaa7 je napisao/la:jopaa7 je napisao/la:Kod mene je nula na racunu ali da imam pokusao bi ovako nesto:
Werder-Wolfsburg 3+@1,60
StGallen-Basel 3+@1,50
6,81

-
- Kontakt:
Schalke 2- igram ih sve dok ne pobjede, imaju na papiru kvalitetnu ekipu samo im je igra katastrofa(bar sto sam ih gledao protiv Herthe)
West Ham 1x
Zeljo 1
na malo jaci ulog. Misljenja?
West Ham 1x
Zeljo 1
na malo jaci ulog. Misljenja?
Mi smo Željini, Željo je naš!
Evo vam fix dana:
Široki-Sarajevo 1 (2.30)
1p1 (2.70)
1/1 (3.65)
Wagner,Krstanovic daju (2.75)
Široki-Sarajevo 1 (2.30)
1p1 (2.70)
1/1 (3.65)
Wagner,Krstanovic daju (2.75)
Zbog tebe jutrom budim se,pjevam uvijek do zadnje i kad ti ime spomenem znaj da zivim za tebe...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.