Vedad Ibisevic

Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery

Virtu4l
Kontakt:

Re: Vedad Ibisevic

Post Postao/la Virtu4l » 24 sep 2016, 15:51

Doktor!
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 24 sep 2016, 15:52

Bravo Vedo, odličan početak nove sezone.Još 6 komada i bit' će jedan od onih koji su dali 100 golova u Bundesligi.Ako Bog da, da to ostvari već u prvoj polusezoni.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

DragonGirl
Kontakt:

Post Postao/la DragonGirl » 24 sep 2016, 16:13

C'mon, još 6 komada i 100-ka! :D :D :bih:

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 24 sep 2016, 16:46

I opet bog berlina!!!
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo

DevilsAdvocate
Kontakt:

Post Postao/la DevilsAdvocate » 24 sep 2016, 16:46

trpaaaaaj
'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'

Asteriks

Post Postao/la Asteriks » 24 sep 2016, 16:48

Tako je ubicooo. :bih:
A smooth sea never made a skilled sailor.

Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Effenberg » 24 sep 2016, 16:57

Fino viditi da je Vedator u naponu forme!
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 24 sep 2016, 16:58

:bow:

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 24 sep 2016, 17:04

Eh da kako u fudbalu postoji opcija trade, kao u NBA, pa da Vedu u ovakvoj formi tradeamo za kakvo jako krilo, vjerujem da bi smo mogli dobiti puno toga dobrog za njega, mnogim repkama fali ovakva spica, a nazalost kod nas u ovoj nekoj 4-4-2 formaciji Vedo pored Dzeke ne moze doci do punog izrazaja, te je duplo slabiji igrac nego u Herthi. :roll:

Slicna stvar kao u napadu Argentine sa Higuainom i Aguerom, gdje jedan mora sjediti na klupi, a odbrana i veza zjape za dobrim igracima.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 24 sep 2016, 17:13

Vedo nije Vedator on je Predator.

hapuc
Kontakt:

Post Postao/la hapuc » 24 sep 2016, 17:37

Bravo Vedade :bow:
MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO!

Scholl
Kontakt:

Post Postao/la Scholl » 24 sep 2016, 18:51

Jel ovo armin hodzic opet zabio 2 komada?

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 24 sep 2016, 18:58

Scholl je napisao/la:Jel ovo armin hodzic opet zabio 2 komada?
evidentno da je bolji od Vede :kafa:

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 24 sep 2016, 19:07

invincible1921 je napisao/la:
jasmin10 je napisao/la:A jest to kralju, ali opet treba nama Vedo. Djuric druga liga, a Hodžić nedokazan.
Daj Bože da Vedo napokon proigra kako zna, jer je često bio čovjek odluke.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Sto nam treba? Ono sto je on dao golove za repku dao bi i ja pjan u tri ujutro, a kamo Hodzic koji je mozda i najveci talenat u drzavi posliej Dzeke....(mislim na ne dijasporske igrace).

I mi zbog Ibiesvica koji meda ne moze, ne damo šansu mladicu koji ce igrati Ligu Prvaka koji je vec ostvario transfer u veci klub nego sto su svi vedini zajedno ...(nije igro u liverpulu, ali smim tim sto su ga trazili, a kamol dvoveli je uspjeh)

Ko god kaze da je vedo bolji od Are terenuto taj nije gledo Hodzica
:yawn:
BigBigBang je napisao/la:Hodzic nedokazan :rol: Pa kako ce se dokazati ako mu ne das sansu? inace ovaj Ibisevc je teska krampa mislim da dovoljno o njegovoj kvaliteti govori cinjenica da simulira protiv Andore :lol: :lol: Vjerovatno jer je znao da bi mu dali da suta penal jer je samo na taj nacin mogao zabiti ovoj fudbalskoj velesili :kafa:
Peace je napisao/la:Ako se oprosti sad, raja ce ga itekako pamtiti po dobrom, a zaboraviti mu ovaj sramni period u repki koji je imao zadnje 2 god... tj da je bio uz germanijce najgori nas igrac... valjda je svjestan da vise ne moze dati vise nego li hodzic npr... al ako nastavi samo ce se jos vise ukopati nesto poput susica... valjao je prije ali je njegovo sad proslo... a sad je bitna sadasnost, jer jeb.iga od proslosti se ne zivi... ali svakako treba pamtiti njegove golove i dobre igre koje su nazalost daleko iza njega...
:yawn:

Peace
Kontakt:

Post Postao/la Peace » 24 sep 2016, 19:18

I kakve konkretno mi koristi u reprezentaciji imamo od njegove dobre igre u Herthi... hajmo genijalci... on je bio odlican u Herthi i prosle sezone, a u reprezentaciji nije odigrao utakmice da valja... tacnije bio je najgori igrac, i evo vec 2 god ima takav trend.... nedavno je opet pokazao koliko ne zna i protiv estonije gdje je promasio milion zicera.... doduse za njegove standarde odigrao je dobro jer je dao gol....

Dakle kakve koristi od odlicne igre u Bulliu kad to ne prenese u repku... stavise u repci je igrac za cirkuzanje i ismijavanje, igrac manje.... dakle susta suprotnost od Dzeke koji je i dan danas najbolji igrac repke, a uvijek je bio odlican bez obzira na kriminalne partije u klubovima, osim Woba i donekle Citya....
Cekam odgovor sta nam to on donosi u repci zadnje 2-3 godine... mene igre u klubovima apsolutno ne zanimaju, osim kod miralema.... za ostale me uho boli... ali igra u repci me itekako zanima a ona pokazuje da je ibisevic najgori igrac...
Dinamo je udruga građana.Prema ZAKONU o udrugama njeno djelovanje temelji se na načelu DEMOKRATSKOG ustroja,članovi "upravljaju" po principu 1ČLAN=1GLAS.Klub je danas PRCIJA krimosa Mamica!
43 M € UKRADENIH iz Dinama and still counting...

Goalgetter
Kontakt:

Re: AW: RE: Re: Vedad Ibisevic

Post Postao/la Goalgetter » 24 sep 2016, 19:26

Peace je napisao/la:I kakve konkretno mi koristi u reprezentaciji imamo od njegove dobre igre u Herthi... hajmo genijalci... on je bio odlican u Herthi i prosle sezone, a u reprezentaciji nije odigrao utakmice da valja... tacnije bio je najgori igrac, i evo vec 2 god ima takav trend.... nedavno je opet pokazao koliko ne zna i protiv estonije gdje je promasio milion zicera.... doduse za njegove standarde odigrao je dobro jer je dao gol....

Dakle kakve koristi od odlicne igre u Bulliu kad to ne prenese u repku... stavise u repci je igrac za cirkuzanje i ismijavanje, igrac manje.... dakle susta suprotnost od Dzeke koji je i dan danas najbolji igrac repke, a uvijek je bio odlican bez obzira na kriminalne partije u klubovima, osim Woba i donekle Citya....
Cekam odgovor sta nam to on donosi u repci zadnje 2-3 godine... mene igre u klubovima apsolutno ne zanimaju, osim kod miralema.... za ostale me uho boli... ali igra u repci me itekako zanima a ona pokazuje da je ibisevic najgori igrac...
:rol: :rol: :rol:

Peace
Kontakt:

Post Postao/la Peace » 24 sep 2016, 19:31

Goalgetter je napisao/la:
Peace je napisao/la:I kakve konkretno mi koristi u reprezentaciji imamo od njegove dobre igre u Herthi... hajmo genijalci... on je bio odlican u Herthi i prosle sezone, a u reprezentaciji nije odigrao utakmice da valja... tacnije bio je najgori igrac, i evo vec 2 god ima takav trend.... nedavno je opet pokazao koliko ne zna i protiv estonije gdje je promasio milion zicera.... doduse za njegove standarde odigrao je dobro jer je dao gol....

Ništa smisljenije nisam ni ocekivao kao odgovor...
Ali hajd barem ne vrijedas kao novo-pazarski kocijas...
Dinamo je udruga građana.Prema ZAKONU o udrugama njeno djelovanje temelji se na načelu DEMOKRATSKOG ustroja,članovi "upravljaju" po principu 1ČLAN=1GLAS.Klub je danas PRCIJA krimosa Mamica!

Namibija
Kontakt:

Post Postao/la Namibija » 24 sep 2016, 20:06

Ne znam prijatelju, čovjek je jednostavno zaslužio svoju poziciju, ne samo da je postigao neke od historijskih golova za reprezentaciju, već u činjenici da je povratio formu i daje golove.

Meni njegova igra protiv Estonije nije bila smiješna, a vidjeli smo Wales na Evropskom, on je tom istom Wales u najjačem sastavu dao gol.

Momak je imao dvije nesreće u životu, prva je čuvena povreda, koja mu je uskratila karijeru svjetskog igrača, jer čovjek je u tom trenutku bio najbolji strijelac Bundeslige i išao prema Mullerovom rekordu.

Druga je jednostavno Sttutgar koji jeste renomirani klub, ali je došao u njega u pogrešno vrijeme kada je klub sma po sebi stagnirao i evo ga u drugoj Bundesligi i jednostavno se utopio u to sivilo.

Ja sam pomislio kada je otišao u Herthu, evo ga sjajan klub za dat koji gol, odigrat solidan broj utakmica i oprostit se, a on kapiten postade, u ovoj sezoni dva gola zaostaje za prvim strijelcem lige.

Hajde molim te reci da nam je KAPITEN KLUBA HERTHA BSC nepotreban .

jasan
Kontakt:

Post Postao/la jasan » 24 sep 2016, 20:07

Peace je napisao/la:
Goalgetter je napisao/la:

Ništa smisljenije nisam ni ocekivao kao odgovor...
Ali hajd barem ne vrijedas kao novo-pazarski kocijas...
evo ti jedan primjer. u utakmici protiv grcke dva gola smo dali nakon prekida a oba ih on izborio plus njegov gol poslije promasenog penala, i uradi on milion drugih stvari koje ne vidi insan koji gleda samo ko je dao gol. on ne igra istu stvar u klubu i u reprezentaciji,u klubu je on jedini istureni napadac u timu pa je zato sve ono sto uradi puno uocljivije nego ono sto uradi u reprezentaciji
Ja cu biti sijed, ja cu biti star al' voljet cu i tad Zeljeznicar.

Peace
Kontakt:

Post Postao/la Peace » 24 sep 2016, 20:46

A to je bilo u proslom ciklusu kvalifikacija, ili u zadnje 2-3 godine :think:
Ne... niko mu ne spori raniji doprinos ali u zadnje 2 god ono sto on pruza u repci je teski kriminal... najgori igrac... ne vidim njegov doprinos ni u jednoj utakmici... samo tesko smetanje i odmaganje u igri... i bas se u repci vidi koliko smeta u igri... njegova seprtljavost, tehnicka bijednost i sl... sve dolazi u izrazaj, a posebno u zadnjih 10 utakmica gdje je bas bio bijedan...

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: DanijelTZ i 20 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []