Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Lallana bogotac ove igre.
- JackRaven7
- Kontakt:
Milner je najbolji lijevi bek PL-a.
Uz Coutinha, igrac poluvremena.

Uz Coutinha, igrac poluvremena.
Da mi je da ga i Wijnaldum zabije vise.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Dajte link što ste sise? Haha
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Ma moramo mi primiti gol u pm, je*em ti i korner i prekide, hocemo li ikada rijesiti ovaj problem
TAKO JE COU !!!!

TAKO JE COU !!!!

Laganica, usporili u drugom, zabili još dva.
Jedino što nije valjalo u čitavih 90 minuta je taj primljen gol, ali eto, sve u svemu, svaka čast momci
Jedino što nije valjalo u čitavih 90 minuta je taj primljen gol, ali eto, sve u svemu, svaka čast momci

Above all, I would like to be remembered as a man who was selfless, who strove and worried so that others could share the glory, and who built up a family of people who could hold their heads up high and say - WE ARE LIVERPOOL! - Bill Shankly
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Dobro je da Gruja polako skuplja minute. Odlicna pobjeda, raduje i ovaj pad forme u igri Evertona.
- Amsterdam1312
- Kontakt:
Gotovo fantastična utakmica, samo je ruglo što su primili go bezveze ne znam kako je prošla ona lopta kraj onoliko nogu al jbg, ništa od clean sheeta u ligi al zato trpana redovno, moglo je upasti još 2-3 komada bez problema. Odrađena tekma rutinski protiv davljenika i pronašao se lijek i za bunker. Idemo dalje samo jako !

Ma tko je ovo treći braćo moja?
Odlično odrađena utakmica, jedino bih volio da je neko drugi pucao zadnji penal.
Šteta jedino zbog primljenog gola i eto tog penala, ovo ostalo je sve za 10.
Sad je na redu Swansea u nezgdnom terminu.
Odlično odrađena utakmica, jedino bih volio da je neko drugi pucao zadnji penal.
Šteta jedino zbog primljenog gola i eto tog penala, ovo ostalo je sve za 10.
Sad je na redu Swansea u nezgdnom terminu.
Kocka je bačena
Fino je ovo kad se na vrijeme daju golovi pa drugo poluvrijeme mozes odigrati laganice.
Bez nekih zamjerki danas svi zasluzuju pohvale.
Pratim malo ovog grujica on je jos misterija manje vise ostale novajlije su pokazali sta znaju, ima talenta i stvarno ako bude radio i slusao kloppa imace mjesta u liverpoolu narednih sezona.
Bez nekih zamjerki danas svi zasluzuju pohvale.
Pratim malo ovog grujica on je jos misterija manje vise ostale novajlije su pokazali sta znaju, ima talenta i stvarno ako bude radio i slusao kloppa imace mjesta u liverpoolu narednih sezona.
You are someone else I am still right here
Tko je gledao Hull protiv Arsenala prvo poluvrijeme prošli vikend mogao je očekivati slično danas, obrana im se jako teško nosi sa pritiskom i presingom te doslovno poklanjaju šanse protivniku. Perfektno odrađeno prvo poluvrijeme, drago mi je da su se uvezale dvije pobjede nakon što se dobio teži protivnik poput Chelsea. Svaka nova utakmica je novi test tako da me jako zanima kako će ekipa reagirati protiv Swansea.
Imagine enjoying a sport in Philadelphia.
James Milner je najbolji igrač Liverpoola.
Lično sam bio skeptik kad je došao, ali me od dolaska Kloppa svaku utakmicu oduševi.
Da se razumijemo, ovaj Hull je odron žestoki i ne treba se zanositi da smo "naučili" kako igrati protiv bunkera.
Ono sto me i dalje brine je to da smo imali 10+ kornera, a nijednom nismo napravili gol-sansu.
S druge strane, prvi korner protivnika smo primili gol.
Nevjerovatno, na um mi padne West Bromwich prošle sezone, kad je lopta 70% vremena bila u zraku i stalno su bili u gol šansi zbog toga.
Uskoro će tekma sa Unitedom, oni su danas tri glavne dali poslije prekida...
Fakat ne mogu shvatiti kako to nikako ne možemo, evo već par sezona ispraviti.
Lično sam bio skeptik kad je došao, ali me od dolaska Kloppa svaku utakmicu oduševi.
Da se razumijemo, ovaj Hull je odron žestoki i ne treba se zanositi da smo "naučili" kako igrati protiv bunkera.
Ono sto me i dalje brine je to da smo imali 10+ kornera, a nijednom nismo napravili gol-sansu.
S druge strane, prvi korner protivnika smo primili gol.
Nevjerovatno, na um mi padne West Bromwich prošle sezone, kad je lopta 70% vremena bila u zraku i stalno su bili u gol šansi zbog toga.
Uskoro će tekma sa Unitedom, oni su danas tri glavne dali poslije prekida...
Fakat ne mogu shvatiti kako to nikako ne možemo, evo već par sezona ispraviti.
I naprijed, i naprijed, i naprijed....
I dalje mislis da necemo u sledecih 5-6 godina izboriti LPkumkalesic je napisao/la:Kakva majstorija budućeg kapitena...samo za hejtere koji su sumnjali u njega

Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
James 'fuckin Milner,najbolji lijevi bek na univerzumu.
Adam Lallana kakav igrač Bože,Iniesta za siromašne.

Adam Lallana kakav igrač Bože,Iniesta za siromašne.
- Feldmarschall
- Kontakt:
Liverpool's goal tally after eight competitive games this season is their highest in 121 years, since 1895-96 (34 goals). #Kloppettoeffect
Gledam, ovu sezonu o odnosu na prošlu, smanjili ste dužinu pasova, povećali posjed, preciznost pasova i povećali procenat šuta. Klopp evoluira u Pepuna. Tako i treba igrati protiv engleskih ekipa. Samo "po zemlji".
Utakmicu po utakmicu i šta Bog da. Slijedeca je od krucijalnog znacaja jer se radi o dosta ozbiljnijem protivniku jos u gostima igramo. Svi znamo koja je utakmica nakon labudova i pobjeda protiv istih je imperativ za samopouzdanje i naravno konstantnost.
5 times champions of Europe. #YNWA
Trenutno korisnika/ca: JayCatwright i 10 gostiju.