FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

tuzlak1987
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la tuzlak1987 » 24 sep 2016, 18:36

Steta samo sto smo mi dali cenera grobarima. A igraci idu da aplaudiraju balavcima koji su dali 3 KM.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 24 sep 2016, 18:37

NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Sjecat cemo se mi njega itekako.
slika
jel ovo Samir Cipurkovic pored njega

xeksor
Kontakt:

Post Postao/la xeksor » 24 sep 2016, 18:37

Tu sam na slici . Kad je Azmir usao dobio je ovacije, mahnuo rukom i rekao samo gledajmo utakmicu i ko sto u ptedhodnom poatu napisa Hladan ko spricer. Gore moke prove vise na mobu i prici sa privrednicima nego gledajući slobodu.

Aerials
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la Aerials » 24 sep 2016, 18:38

Kome se može poslati upit vezano za smanjenu cijenu ulaznice za sjever, zašto je njima jeftinija, a ostalima je ostala nepromijenjena? :)
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 24 sep 2016, 18:38

Chinaglia je napisao/la:
slika
Da. Predsjednik UG-a

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 24 sep 2016, 18:40

Chinaglia je napisao/la:Azmir sjedio cetiri reda ispod Keme, djelovao onako hladno, nije se ni pocesao na igru i rezultat, sto inace nije slucaj, to je vidio svako ko ga je ikada posmatrao u lozi.. ovdje se velike igre igraju, od igre i rezultata, preko Azmirove ostavke pa do ovih "odlazaka" Đidica i Karica, nista tu nije cisto

jedno je sigurno, sezonu halalite posto ju je halalio i Azmir, nemojte se nervirat zbog igara i rezultata, vjerujte da je to sada u drugom planu, Azmir ide na sve il nista, il cemo imat nikada jacu Slobodu kada se vrati, il ce biti znamo vec sta.. samo sto kod Azmira poraz nije opcija.. mogu vam garantovat da je sve ovo 'za vece dobro' :kafa: kada ja rijec nisam izustio za 90 min, svjestan svega, a nikada nije tako, onda znate kako stvari stoje.. na tekmu sam otisao iskljucivo zbog tog sektora C, al bojim se da je to neko provalio i da tu nista ozbiljno i nije bilo u planu

sto se mene tice, nece me Tusanj vidjeti dok se Azmir Husic ne vrati, ne pada mi na pamet da gledam klub koji vode grobari Slobode, smecari, cigani i jos pare da im dajem :salut:
Pa znas ono,hocemo li,hajmo dodjes nigdje nikoga.
Izasao sam 15 -20 minuta pred kraj.Tuga jad i cemer. Veceras krecem nazad oko 10,imam obaveza sutra,a vjeruj dugo necu baciti pare ovako sjeban sam jarane boga mi,tuga sta rade od kluba.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 24 sep 2016, 18:41

NAJGORA_BAGRA je napisao/la:
Chinaglia je napisao/la:
slika
Da. Predsjednik UG-a
nisam ga vidio live, al na slici mi se cini da je on, hvala :thumbup:
ma cim su tu Azmir i UG skupa, cim on stalno daje izjave, a k'o fol je otisao, sve ce to biti dobro

vratit ce Azmir, a sa njim i nikada jaca Sloboda, a do tada se nemojte nervirat zbog igara i rezultata :salut:

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 24 sep 2016, 18:44

Tuga, jad i čemer.... Ko god je kontao da mi možemo u ovakvoj situaciji parirati ozbiljnom Radniku grdno se z a j e b o....Oni su ozbiljna ekipa... Sačekat ću izbore i ne vratili se Husic te ako ne ode faraon....doviđenja Tusanj bas kao sto je bilo doviđenja Mejdan
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 24 sep 2016, 18:50

staragarda je napisao/la:Tuga, jad i čemer.... Ko god je kontao da mi možemo u ovakvoj situaciji parirati ozbiljnom Radniku grdno se z a j e b o....Oni su ozbiljna ekipa... Sačekat ću izbore i ne vratili se Husic te ako ne ode faraon....doviđenja Tusanj bas kao sto je bilo doviđenja Mejdan
Bas tako u Mejdan nisam otisao godinama, osim kada je reprezentacija ..

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 24 sep 2016, 18:54

ona budala poslala bruku specijalne i redara, koji je to bolesnik i psihopata, mater jbo svoju

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 24 sep 2016, 19:09

I ja bih pohvalio odred interventne i žute trake te ogradzivanje tribina ispod loža.... Bruka nekih novih redarskih službi... sizofrenik nam je dosao glave...pali smo šapatom
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

katarakta

Post Postao/la katarakta » 24 sep 2016, 19:19

Bila redarska služba sto bude na kosarci. Berbini cuvari :D I cestitam ovom prilikom sportskom direktoru na prezentiranju ugovora novinarima dan prije utakmice. Kakva intelektualna sirotinja
Niko, niko, samo Sloboda

boomerang5
Kontakt:

Post Postao/la boomerang5 » 24 sep 2016, 19:20

a igracima se naj.ebem mame... Je li moguce da ljudi nisu jedno ,ali slovima JEDNO poluvrijeme u zadnjih 5-6 utakmica odigrali kako treba. Nema to veze sa situacijom u klubu, njihova bol u krcu za Slobodu je pocela davnih dana.

Slobodas
Kontakt:

Post Postao/la Slobodas » 24 sep 2016, 19:29

**** nas !!! Da se ovaj košmar hoće završiti pa kako god , ovo je isto ko da te rane pa čekaš hitnu ili ćeš umrijeti ili ces preživjeti do bolnice al i da dodjes do bolnice nisi siguran hoces li preživjeti na operaciji .
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 24 sep 2016, 19:31

Azmir svojim dolaskom, a i publika pokazala da kod istinskih ljubitelja nema niti 1% politike vec samo Sloboda. Kada smijes doci i sjesti da ti niko nista ne kaze onda si uspio.

Dok neki ne smiju okom proviriti ili se kriju po lozi. Ili ipak bjeze u svlacionicu kao Karic.

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 24 sep 2016, 19:31

Kome su još igre u prvom planu trenutno. Da su dobili 5:0, i da Sarajeva nakantaju, to nam nije ni od kakve koristi ako se Azmir eventualno ne vrati. Ovo danas ništa ne mijenja i čvrsto vjerujem i dalje da neće otići, mada se ovi vraški trude da to zaustave. Izbori još nisu bili, nemojte unaprijed padat u depresiju.

Što se tiče tribina, jel istina da je Šaka Jada skandirala, tj. yebavala Želju i Sarajevo? :rol: Još i pjevali "šampioni"? :rol:
Kakvi debili, to nigdje nema :lol:
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 24 sep 2016, 19:33

Saopštenje gradonačelnika Tuzle u povodu današnje utakmice na stadionu Tušanj

Poštovani sugrađani, danas u 16 sati, FK “Sloboda”, na stadinu Tušanj, igra utakmicu protiv FK “Radnik” iz Bijeljine. Za sutra je najavljen referendum u RS-u, što političko – bezbjednosnu situaciju u Bosni i Hercegovini, čini složenom, a organizaciju utakmice rizičnom. Osim toga, imamo informacije da pojedinci i grupe iz Tuzle i oko Tuzle, imaju namjeru izazvati incidente i nerede, kako bi ih iskoristili u predizborne svrhe. Dvojica mogućih organizatora incidenta, već su viđena danas oko 12 sati u kafeu “Sagittarius”. Nadamo se da su se dogovarali o odustanku od ranije planiranih aktivnosti.
Pozivam građane, navijače i igrače, da danas pokažemo svima da je Tuzla grad dobrih i pametnih ljudi, koji znaju da je naš stadion namijenjen za sportsko a ne političko nadmetanje. Danas navijajmo sportski, za fudbal i za “Slobodu”.

Boldirano :lol:
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 24 sep 2016, 19:35

wobly92 je napisao/la:Kome su još igre u prvom planu trenutno. Da su dobili 5:0, i da Sarajeva nakantaju, to nam nije ni od kakve koristi ako se Azmir eventualno ne vrati.
ma dosta njih ovo jednostavno ne konta, sta ti vrijedi izborena evropa npr ako tu nema Husica
pokrali bi pare od evrope, igrace ne bi placali, oni bi vidjeli koliko je sati i otisli bi
sa tim ljudima je raspad kluba, ne samo ekipe, nego raspad kluba neminovan

kako god, oni ove igrace ne mogu placat, nemaju pare i kraj price
svi igraci mogu ici, svi su zamjenjivi osim Azmira Husica :salut:
Zadnja izmjena: Chinaglia, dana/u 24 sep 2016, 19:36, ukupno mijenjano 1 put.

katarakta

Post Postao/la katarakta » 24 sep 2016, 19:35

wobly92 je napisao/la:Kome su još igre u prvom planu trenutno. Da su dobili 5:0, i da Sarajeva nakantaju, to nam nije ni od kakve koristi ako se Azmir eventualno ne vrati. Ovo danas ništa ne mijenja i čvrsto vjerujem i dalje da neće otići, mada se ovi vraški trude da to zaustave. Izbori još nisu bili, nemojte unaprijed padat u depresiju.

Što se tiče tribina, jel istina da je Šaka Jada skandirala, tj. yebavala Želju i Sarajevo? :rol: Još i pjevali "šampioni"? :rol:
Kakvi debili, to nigdje nema :lol:
Pjevali idite kući, pa sampioni. Pa Zeljo, Sarajevo. I onda nenadjebiva...Saaaammooooo gollll
Niko, niko, samo Sloboda

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 24 sep 2016, 19:36

fukara87 je napisao/la:Saopštenje gradonačelnika Tuzle u povodu današnje utakmice na stadionu Tušanj

Poštovani sugrađani, danas u 16 sati, FK “Sloboda”, na stadinu Tušanj, igra utakmicu protiv FK “Radnik” iz Bijeljine. Za sutra je najavljen referendum u RS-u, što političko – bezbjednosnu situaciju u Bosni i Hercegovini, čini složenom, a organizaciju utakmice rizičnom. Osim toga, imamo informacije da pojedinci i grupe iz Tuzle i oko Tuzle, imaju namjeru izazvati incidente i nerede, kako bi ih iskoristili u predizborne svrhe. Dvojica mogućih organizatora incidenta, već su viđena danas oko 12 sati u kafeu “Sagittarius”. Nadamo se da su se dogovarali o odustanku od ranije planiranih aktivnosti.
Pozivam građane, navijače i igrače, da danas pokažemo svima da je Tuzla grad dobrih i pametnih ljudi, koji znaju da je naš stadion namijenjen za sportsko a ne političko nadmetanje. Danas navijajmo sportski, za fudbal i za “Slobodu”.

Boldirano :lol:
Ako nije za politicko nadmetanje sta ce Tusanj na njegovim plakatima.....
Nemogu da vjerujem sta nam radi covjek ......
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []