Ma bilo je vec,brate.... Čovjek svakom riječju ovjerava da je diabola teška... Ču, gradonacelnik ovo da piše.... Ahahahahahahahahahahahahahahahahhafukara87 je napisao/la:Saopštenje gradonačelnika Tuzle u povodu današnje utakmice na stadionu Tušanj
Poštovani sugrađani, danas u 16 sati, FK “Sloboda”, na stadinu Tušanj, igra utakmicu protiv FK “Radnik” iz Bijeljine. Za sutra je najavljen referendum u RS-u, što političko – bezbjednosnu situaciju u Bosni i Hercegovini, čini složenom, a organizaciju utakmice rizičnom. Osim toga, imamo informacije da pojedinci i grupe iz Tuzle i oko Tuzle, imaju namjeru izazvati incidente i nerede, kako bi ih iskoristili u predizborne svrhe. Dvojica mogućih organizatora incidenta, već su viđena danas oko 12 sati u kafeu “Sagittarius”. Nadamo se da su se dogovarali o odustanku od ranije planiranih aktivnosti.
Pozivam građane, navijače i igrače, da danas pokažemo svima da je Tuzla grad dobrih i pametnih ljudi, koji znaju da je naš stadion namijenjen za sportsko a ne političko nadmetanje. Danas navijajmo sportski, za fudbal i za “Slobodu”.
Boldirano
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
Ovo je pobjeda

neko informacije o onoj grupi sa istoka, o cemu se radi
-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
Ono je stara skola, budaletzmalisa je napisao/la:neko informacije o onoj grupi sa istoka, o cemu se radi
Neutralni. Ni sjever ni zapad.
-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
Kostic izgleda na izlaznim vratima.
-
boomerang5
- Kontakt:
S mozgom isto tako...NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Kostic izgleda na izlaznim vratima.
. . .i Pirić . .NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Kostic izgleda na izlaznim vratima.
Gasi mješalicu, motaj kablove. 
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
Ma na karacevom profilu prozova ljude koji pisu kontra njega i pidrzavaju akciju zapadsolinas je napisao/la:Nemogu ja uci blokirali su me de na pp sta se to pise kopiraj ili reci,nemojte ovdje jbtMortus je napisao/la:Haha al je Indir jak kad se krije iza Karaca.
Al bi volio da ga ko napuca po labrnji narkomanskoj
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
Joj vifite jasminovoh novi sta pise
http://novi.ba/clanak/93827/potvrdeno-p ... dziefendic
Joj idiotizma, pa ovo ne bi ona dvojica iz glup i gluplji popusili.
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Covjek ne popusta.hahaha
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
muka mi je od izbora, Sloboda se ne moze izvuci bez Azmira, nadam se da je onih Jasminovih 30tak pristalica svjesno kakav ce kriz nositi, jer svi mi znamo Jasminov odnos prema sportu.
-
costacurta08
- Kontakt:
Interesantno je to da su ova dvojica danas vidjena na kafi al eto nekako do novinara je odnekud došlo nezvanično šta su oni pričali i dogovarali..........xeksor je napisao/la:Joj vifite jasminovoh novi sta pise
Iskren da budem po prvi puta u životu sam bio sretan dok gledam Slobodu kako gubi. Eto ako je cijena da ovaj klub bude jak i stabilan to da ovi hadalji odu sa pozicija na kojima se nalaze ja bi halalio i ovu sezonu igrajući svjedno na ove rezultate, ali vjerujem da će se nakon sledećeg kola sve znati.
Danas je raja na stadionu bila onako više rekreativno, kao nešto se isčekuje. I na kraju nisam vidio ni neku ogorčenost i razočarenje zbog rezultata, izgleda da je većini kao i meni bilo drago što izgubismo.
Hajd biće to opet sve ok. Ima još dosta utakmica. Nije prvenstvo ni počelo kako treba. Nismo u nekom zaostatku, ali kažem konačan sud ću reći 03. oktobra.
Zna li ko kako jasmin kotira prema anketama ima li sanse da izgubi, covjek vlada pola mog zivota, tacno mi je muka od njega, podrzavao sam ga ali 16 godina je vise nego dovoljno.xeksor je napisao/la:Joj vifite jasminovoh novi sta pise
Zadnja izmjena: slana_krv, dana/u 24 sep 2016, 20:25, ukupno mijenjano 1 put.
-
boomerang5
- Kontakt:
A to mi kao kad hocemo da igramo i kad navijamo oni rasture sve. Ekipa i igra nam je realno dometa za sredinu lige za opstanak.
je l' iko znaAerials je napisao/la:Kome se može poslati upit vezano za smanjenu cijenu ulaznice za sjever, zašto je njima jeftinija, a ostalima je ostala nepromijenjena?
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Pa smanjeno da ih dodje tamo jer im je jasno za koga su ljudi i da ce platiti radije 10 za zapad.Aerials je napisao/la:je l' iko znaAerials je napisao/la:Kome se može poslati upit vezano za smanjenu cijenu ulaznice za sjever, zašto je njima jeftinija, a ostalima je ostala nepromijenjena?
Al to nije bilo dovoljno pa su nam poslali neke odrede iz policije da nas plase .
A šta misliš da bi ti neko i odgovorio ?Aerials je napisao/la:je l' iko znaAerials je napisao/la:Kome se može poslati upit vezano za smanjenu cijenu ulaznice za sjever, zašto je njima jeftinija, a ostalima je ostala nepromijenjena?
Nisam upućen, ali kako sam razumio samo su ulaznice koje UG Fukare prodaju bile snižene. Sjever redovna prodaja ista cijena, mislim
Ma ozbiljno hoću da pošaljem upit oko ovog, samo ne znam kome 
coraco baš zato i hoću da pitam, ako su smanjili zašto nisu i ostalima
evo novinarima prilike da i to ispitaju, između ostalog 
coraco baš zato i hoću da pitam, ako su smanjili zašto nisu i ostalima
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 2 gosta.