Mobilni- gdje, kako, šta?
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Mobilni- gdje, kako, šta?
Ja sam uzeo Samsung A5 2016. Telefon je predobar. Baterija dugo drzi, fluidan, sve fercera perfektno.
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
Bit ce nekad i kod nas takoConte je napisao/la:ma ja lijepa njemacka satnica ko meni dnevnica kuknjava kuknjava
ma kazu jbg da mozes naletit na bas jeftinih auta tamo, eto taj focus npr. mozes fino na njemu zaraditi ako je u dobrom stanju
Gledam, pa mozda sta i bude
Mia San Mia
Prešo sa g3 na s3 neo. FeelsGodMan
G3 vrhunski mobitel koji ima problem sa grijanjem zbog ćega ode display prije ili kasnije ili nešto drugo sprži u njemu. Mobitel je odličan ako ga nećete mnogo koristiti.
S3 Neo je zvijer, nosaš utičnicu sa sobom jer je uvijek baterija prazna.
Uglavnom, mobitel = bacanje para, bolje naručiti playboy magazin koji je rare nego kupiti phone.
PS: Ako neko zna gdje mogu promijeniti blackberry display u Federaciji, neka mi napiše ovdje ili preko privatne poruke. U pitanju je mobitel Blackberry Z30.
G3 vrhunski mobitel koji ima problem sa grijanjem zbog ćega ode display prije ili kasnije ili nešto drugo sprži u njemu. Mobitel je odličan ako ga nećete mnogo koristiti.
S3 Neo je zvijer, nosaš utičnicu sa sobom jer je uvijek baterija prazna.
Uglavnom, mobitel = bacanje para, bolje naručiti playboy magazin koji je rare nego kupiti phone.
PS: Ako neko zna gdje mogu promijeniti blackberry display u Federaciji, neka mi napiše ovdje ili preko privatne poruke. U pitanju je mobitel Blackberry Z30.
Naruči ga na eBayu ako ga ima pa ovdje gdje god vidi da platiš ruke serviseru, a da ga on zamijeni...
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Nasao sam jednoga lika što to radi za 130KM
Ne znam isplati li mi se to uraditi ili prodati ga za stoju sa takvim display-om.
Na piku od 280 do 400 se kreće cijena, a jedan prodaje sa puknutim displayom mob za 170. Ja bi ga dao za 120.
PS: Što se zaštite tiče, mobitel je perfekcija! Da gaje imao Fahro, ne bi pao
Ne znam isplati li mi se to uraditi ili prodati ga za stoju sa takvim display-om.
Na piku od 280 do 400 se kreće cijena, a jedan prodaje sa puknutim displayom mob za 170. Ja bi ga dao za 120.
PS: Što se zaštite tiče, mobitel je perfekcija! Da gaje imao Fahro, ne bi pao
Fluidniji s3 neo od g3
Tipkovnica bolja duplo. Kamera prema g3 je smeće, display solida ali za ove pare nema šanse naći bolji mobitel.
Tipkovnica bolja duplo. Kamera prema g3 je smeće, display solida ali za ove pare nema šanse naći bolji mobitel.
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
S3 neo je crap, barem meni, da si bar uzeo standardni S3
btw

držim fige, ovo je već bolje nego što je dosada bilo
btw

držim fige, ovo je već bolje nego što je dosada bilo
Misliš radi baterije?
Frend je imao od s2 do s7 edge svaki, kaže trica neo za te pare, nema boljeg.
Kamera mi se ne sviđa ostalo super, a šta bi za 170KM
PS: Prodajem za 200

PS: Prodajem za 200
Kod tetke se razbio neki mobitel (android), pa mi donijela neki samsung gt i8700 (windows os s kojim ja nikada nisam radio). Zna li neko kako bih mogao skinuti viber (sto joj jedino i treba), na marketu ocigledno ne moze¸jer nema u ponudi nijedne aplikacije? Mozda nesto treba aktivirati, ili kako vec, nemam pojma jer nikada windows u ruke uzeo nisam.. 
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
generalno S3 neo mi se ne svidja, losiji cpu naspram standardnog, samo sto ima 512 mb rama vise, mada ima jedna s3 medjuverzija sa 2gb rama.Neutral je napisao/la:Misliš radi baterije?
PS: Prodajem za 200![]()
![]()
ali eto, moze se naci za male novce jer je ipak noviji malo od s3.
ja kolegi nabacio 5.1 lollipop sa s6/7 UI, radi S3 ko pravi. bolji ipak development jer je ipak stariji uredjaj.
Sve je super kod njega osim kamere, ali za tako male pare ne može se naći bolji mobitel.
Nedostaje mi G3
Nedostaje mi G3
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Trebam odnijeti na servis mobitel (z3) da mi zamjene ono ljepilo sto drzi displej s prednje strane... Uglavnom treba se rastavit kompletan telefon pa me strah da serviser ne bi poceo da sere pa da mi mjenja mikrofon, zvucnike, kameru i ostalo dok bude to radio.
Imate li koga postenog u Sa da mi preporucite?
Imate li koga postenog u Sa da mi preporucite?
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Hitno
imam ponudu za ajfon, 5s... Znaci neko je nasao i mpgu uzeti za 50€, buo je ukljucen jel i trazi pasword. Sad nigdje ne vidim icloud zakljucan ili to, mogu li ovo rijesiti?
Telefon upaljen,...
Telefon upaljen,...
Mia San Mia
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Otidji na icloud i vidi jel konektovan neki account sa telefonom, i ako jest probaj ga deaktivirat. Ako nema icloud acc na telefonu uzmi, ako ima icloud i ne mozes izac dok vlasnik skonta da nema telefona zakljucat ce gaR32 je napisao/la:Hitnoimam ponudu za ajfon, 5s... Znaci neko je nasao i mpgu uzeti za 50€, buo je ukljucen jel i trazi pasword. Sad nigdje ne vidim icloud zakljucan ili to, mogu li ovo rijesiti?
Telefon upaljen,...
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Šta mislite koliko da tražim rapa za svoj polovni S4 ? Stvarno je u dobrom stanju, fizički sitna oštećenja po rubovima zbog padova, ništa posebno. Uz njega imam i odličanu metalnu masku.
Wake up and live !
Money isn't something I play for. I want to compete. I want to win.
Money isn't something I play for. I want to compete. I want to win.
De mi to malo pojednostaviFrancescoTotti je napisao/la:Otidji na icloud i vidi jel konektovan neki account sa telefonom, i ako jest probaj ga deaktivirat. Ako nema icloud acc na telefonu uzmi, ako ima icloud i ne mozes izac dok vlasnik skonta da nema telefona zakljucat ce gaR32 je napisao/la:Hitnoimam ponudu za ajfon, 5s... Znaci neko je nasao i mpgu uzeti za 50€, buo je ukljucen jel i trazi pasword. Sad nigdje ne vidim icloud zakljucan ili to, mogu li ovo rijesiti?
Telefon upaljen,...
Mogu samo preko telefona na net, telefon sam kupio
Iphone 5 je u pitanju, al bas nov bez packe, eh sad, zakljucan je ono standardno unesi sifru pogrijesis odgodi na minut-10 nebitno...
Moze li sta u kratkim crtama kako sta, da pokusam. Jer se nisam susretao do sad
Mia San Mia
Re: RE: Re: Mobilni- gdje, kako, šta?
Ako imaš full opremu, 250 maksimalno..Mavs je napisao/la:Šta mislite koliko da tražim rapa za svoj polovni S4 ? Stvarno je u dobrom stanju, fizički sitna oštećenja po rubovima zbog padova, ništa posebno. Uz njega imam i odličanu metalnu masku.
Sta se desava kad udjes u postavke, je li ijedan iCloud account vezan za telefon? To mozes provjeriti tu ako kliknes recimo na iCloud [emoji2]R32 je napisao/la:De mi to malo pojednostaviFrancescoTotti je napisao/la:Otidji na icloud i vidi jel konektovan neki account sa telefonom, i ako jest probaj ga deaktivirat. Ako nema icloud acc na telefonu uzmi, ako ima icloud i ne mozes izac dok vlasnik skonta da nema telefona zakljucat ce gaR32 je napisao/la:Hitnoimam ponudu za ajfon, 5s... Znaci neko je nasao i mpgu uzeti za 50€, buo je ukljucen jel i trazi pasword. Sad nigdje ne vidim icloud zakljucan ili to, mogu li ovo rijesiti?
Telefon upaljen,...
Mogu samo preko telefona na net, telefon sam kupio
Iphone 5 je u pitanju, al bas nov bez packe, eh sad, zakljucan je ono standardno unesi sifru pogrijesis odgodi na minut-10 nebitno...
Moze li sta u kratkim crtama kako sta, da pokusam. Jer se nisam susretao do sad
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Ne mogu uci u postavke, znaci telefon se upali, stoji pozadinska slika, i mogu samo pozive u nuzdi, i da otkljucam.
Enter Passcode
Iphone requires your passcode, after restarting.
I to je to,
No sim card instaled, gore baterija stoji, blutu, katancic da je zakljucan.
Enter Passcode
I to je to,
Mia San Mia
ne možeš ništa bez passcoda, jedino uradi restore preko itunes-a ali mislim da ce opet i tad tražiti prvo da se iskljuci passcode.R32 je napisao/la:Ne mogu uci u postavke, znaci telefon se upali, stoji pozadinska slika, i mogu samo pozive u nuzdi, i da otkljucam.
Enter Passcode
I to je to,
99% je iphone icloud zakljucan i možeš ga samo držati u ruci
Ma on je bez packe, a sama zastita oklop vrijedi para koliko sam platio, 30€
A malo sam gledao po netu trebalo bi da moze preko usb-a, kada je icloud drugacije je na ekranu.
Al nista uvijek moze se dodzabe razbijen uzet, pa prebacit s ovog
A malo sam gledao po netu trebalo bi da moze preko usb-a, kada je icloud drugacije je na ekranu.
Al nista uvijek moze se dodzabe razbijen uzet, pa prebacit s ovog
Mia San Mia
Trenutno korisnika/ca: LenyYoro15 i 11 gostiju.