NBA chat/svastara/prepucavanja
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Re: Svaštara
KG jedini igrac koji u svakoj kategoriji u TOP 50

"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
Fk_zeljo_1921 je napisao/la:KG jedini igrac koji u svakoj kategoriji u TOP 50![]()
odavno je on jedini u tome,i biti će jedini bar još dvije sezone
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Ko ce to upasti pored njega?? Lebron nece sigruno s obzirom na blokadefilip13 je napisao/la:Fk_zeljo_1921 je napisao/la:KG jedini igrac koji u svakoj kategoriji u TOP 50![]()
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
curry posto je najbolji svih vremena 
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
Fk_zeljo_1921 je napisao/la:Ko ce to upasti pored njega?? Lebron nece sigruno s obzirom na blokadefilip13 je napisao/la:Fk_zeljo_1921 je napisao/la:KG jedini igrac koji u svakoj kategoriji u TOP 50![]()
preci ce kevina wade i westbrook u iduće dvije sezone u broju asista,calderon za tri sezone vjerovatno,ako odigra toliko sezona,možda i terry odigra li još 2 sezone
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Aha, mislio sam na to da igrac bude u svim kategorijama top 50filip13 je napisao/la:Fk_zeljo_1921 je napisao/la:Ko ce to upasti pored njega?? Lebron nece sigruno s obzirom na blokadefilip13 je napisao/la:
preci ce kevina wade i westbrook u iduće dvije sezone u broju asista,calderon za tri sezone vjerovatno,ako odigra toliko sezona,možda i terry odigra li još 2 sezone
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
Najdominantniji igrac ikad
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
- SlevinKelevra
- Kontakt:
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ira Winderman: The secondary audio of Bosh’s latest video: “If you think you’re going to turn my medical issue into cap space, think again.”
Niko ne moze poreci da Riley upravo ovo i radi.Mislim,totalno je nelogicno da se Bosh ovoliko pokusava vratiti i ugroziti svoj zivot,ako zaista nema nijednog moguceg rjesenja.A ima ih,jer nije prvi sportista kojem se ovo desilo,a da je nastavio svoju karijeru.Pitanje je samo koji ce tim prihvatiti rizik,ako vec MIA ne zeli.
Niko ne moze poreci da Riley upravo ovo i radi.Mislim,totalno je nelogicno da se Bosh ovoliko pokusava vratiti i ugroziti svoj zivot,ako zaista nema nijednog moguceg rjesenja.A ima ih,jer nije prvi sportista kojem se ovo desilo,a da je nastavio svoju karijeru.Pitanje je samo koji ce tim prihvatiti rizik,ako vec MIA ne zeli.
Pa mislim da bi s Boshom svi bili spremni riskirati. Low risk high reward situacija. Ja bih prvi stavio ruku u vatru da dodje nama. Nek igra odbranu i u pola dobro ko iz sampionskih sezona Heata i bice koristan.
Sve to naravno u slucaju da bude dostupan na minimalcu ili necemu uklopljivom u cap.
Odnos Rileya prema svojim igracima je ocajan. Ovo samo moze biti los znak buducim FA.
Sve to naravno u slucaju da bude dostupan na minimalcu ili necemu uklopljivom u cap.
Odnos Rileya prema svojim igracima je ocajan. Ovo samo moze biti los znak buducim FA.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Pa nije bas tako jednostavno prihvatit rizik da ti igra covjek s takvim oboljenjem i jos nije prosao test NBA doktora.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Isto razmisljamo,pod uslovom da on moze igrati na vrsti blood thinnera koje sam pominjao.To treba da ispitaju i drugi doktori,a i sam Bosh.Sto se tice plate,svakako da ni njemu nece trebati vise od vet.minimalca,s obzirom da bi MIA placao ostalo,ako ga otpuste.Kawhi je napisao/la:Pa mislim da bi s Boshom svi bili spremni riskirati. Low risk high reward situacija. Ja bih prvi stavio ruku u vatru da dodje nama. Nek igra odbranu i u pola dobro ko iz sampionskih sezona Heata i bice koristan.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.