FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
Re: FK Borac - Banja Luka
Bravo. Slidze su do ja*ca, stadionce isto, stolice svetske. Steta sto na istocnoj tribini nisu duplirali Borac i sa belim stolicama, imalo bi mesta, a efekat bi bio visestruk.
Lepite slidze svaki dan i puno srece protiv Lozane.
Lepite slidze svaki dan i puno srece protiv Lozane.
-
- Kontakt:
eto cuo sam imfo da ce samo zbog vasih sugestija poduplirati slova!!!zanci sad stadion prima 21.345 a kad se zavrse sjever i jug ima da prima tacno 32.254.znaci bice najveci stadion u rs.aj 'ebac
Zašto svaki navijač ima potrebu da udvostruči ili utrostruči kapacitet svog stadiona??
Ovaj stadion sa svim sjedećim mjestima može imati max. nekih 10ak tisuća mjesta,a vjerojatno ni toliko.
U svakom slučaju čestitke za stadion i izgradnjom još jedne tribine iza gola riješili bi sve svoje probleme i potrebe za narednih 10 ili više godina.
Ovaj stadion sa svim sjedećim mjestima može imati max. nekih 10ak tisuća mjesta,a vjerojatno ni toliko.
U svakom slučaju čestitke za stadion i izgradnjom još jedne tribine iza gola riješili bi sve svoje probleme i potrebe za narednih 10 ili više godina.
-
- Kontakt:
32.254 са ' " ',% & ? $ " у & горе & су ? & се ? 37.521 $Lesinar1987FKB je napisao/la:eto cuo sam imfo da ce samo zbog vasih sugestija poduplirati slova!!!zanci sad stadion prima 21.345 a kad se zavrse sjever i jug ima da prima tacno 32.254.znaci bice najveci stadion u rs.aj 'ebac

- Neprilagodjen
- Kontakt:
Pa zar ne vidite da vas zayebavaju?Marin je napisao/la:Zašto svaki navijač ima potrebu da udvostruči ili utrostruči kapacitet svog stadiona??
Pokusavaju ispasti duhoviti...
-
- Kontakt:
da razrjesimo dilemu, kad se zavrsi stadion ce primati 14500 do 15000 sjedecih mjesta ( tu mislim kad se zavrse sjeverna i juzna tribina). To opet znaci da ce u domacem prvenstvu moci primiti oko 20000 i vise ljudi gdje ne vaze strogi propisi uefe
TREĆI PUT ČASTIMO !
-
- Kontakt:
Ma trebate pokrčiti stolice čim ovi iz Europe odu i imat ćete onda još veći kapacitet, možda i 30.000 sa novim tribinama.borcev_navijac je napisao/la:da razrjesimo dilemu, kad se zavrsi stadion ce primati 14500 do 15000 sjedecih mjesta ( tu mislim kad se zavrse sjeverna i juzna tribina). To opet znaci da ce u domacem prvenstvu moci primiti oko 20000 i vise ljudi gdje ne vaze strogi propisi uefe

.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !
- ЛАЗАРЕВО 2 - БЛ
Da, što se tiče kapaciteta tako nešto a što se radova na stadionu tiče, šta da vam kažem, danas sam prolazio radi se 220 na sat, radnika ko mrava, stadion prekrasno izgleda, postavljaju se i novi reflektori na krov zapada koji će se izgleda paliti između ostalog za treninge da se ne pale oni veliki, krov je komletno zamjenjen a uskoro počinje i postavljanje novih stolica na zapad i zamjena sijalica koje ne rade na reflektorima, iza istoka hiljadu nekih prostorija, novo ozvučenje, semafor...mujoisuljo je napisao/la:Ma trebate pokrčiti stolice čim ovi iz Europe odu i imat ćete onda još veći kapacitet, možda i 30.000 sa novim tribinama.borcev_navijac je napisao/la:da razrjesimo dilemu, kad se zavrsi stadion ce primati 14500 do 15000 sjedecih mjesta ( tu mislim kad se zavrse sjeverna i juzna tribina). To opet znaci da ce u domacem prvenstvu moci primiti oko 20000 i vise ljudi gdje ne vaze strogi propisi uefe

Прва & јутарња " " & ја " $, " " те ? " свега ? ? о ", %... % ?!!! $ ' ' " ? не ' " $ &...
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
Daj malo to poslikaj da i mi vidimo? 2 - ? je napisao/la:Da, što se tiče kapaciteta tako nešto a što se radova na stadionu tiče, šta da vam kažem, danas sam prolazio radi se 220 na sat, radnika ko mrava, stadion prekrasno izgleda, postavljaju se i novi reflektori na krov zapada koji će se izgleda paliti između ostalog za treninge da se ne pale oni veliki, krov je komletno zamjenjen a uskoro počinje i postavljanje novih stolica na zapad i zamjena sijalica koje ne rade na reflektorima, iza istoka hiljadu nekih prostorija, novo ozvučenje, semafor...mujoisuljo je napisao/la:Ma trebate pokrčiti stolice čim ovi iz Europe odu i imat ćete onda još veći kapacitet, možda i 30.000 sa novim tribinama.borcev_navijac je napisao/la:da razrjesimo dilemu, kad se zavrsi stadion ce primati 14500 do 15000 sjedecih mjesta ( tu mislim kad se zavrse sjeverna i juzna tribina). To opet znaci da ce u domacem prvenstvu moci primiti oko 20000 i vise ljudi gdje ne vaze strogi propisi uefe![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Evo i kod nas u Gradačcu se radi ali negdje oko 2% na sat

Dragon Town
pa to je jedna divna vijest..konacno cemo moci gledat reprezentaciju u Banja LuciLesinar1987FKB je napisao/la:eto cuo sam imfo da ce samo zbog vasih sugestija poduplirati slova!!!zanci sad stadion prima 21.345 a kad se zavrse sjever i jug ima da prima tacno 32.254.znaci bice najveci stadion u rs.aj 'ebac

-PAJA Fan Club!!
mislis da bi bhf dosli u bl?
da li to stvarno prizeljkujes..da se tekma bih igra na gradskom?
nas klub nas grad...samo nama pripada! L'87
"TRECI PUT CASTIMO"
"TRECI PUT CASTIMO"
a zašto ne bih došliradebl je napisao/la:mislis da bi bhf dosli u bl?

ok,samo pitam... aodg na drugo ptanje...ako mozeStrauss je napisao/la:a zašto ne bih došliradebl je napisao/la:mislis da bi bhf dosli u bl?
da li to stvarno prizeljkujes..da se tekma bih igra na gradskom?glupo ti je pitanje, naravno da bi došao bhf, kao što bi došlo i hiljade i hiljade "običnih" građane ove zemlje koji bodre repku BiH. Evo ja bih prvi došao i ne vidim razlog zbog kojeg ne bih dolazio
nas klub nas grad...samo nama pripada! L'87
"TRECI PUT CASTIMO"
"TRECI PUT CASTIMO"
radebl je napisao/la:mislis da bi bhf dosli u bl?
Naravno na Gradskom, pod Boricima, na Bijelom Brijegu, Tušnju, makar ove manje tekme da se i u tim gradovima repka pogleda, cini mi se da je bila fina atmosfera u BL kad smo igrali protiv portugala

Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
- velez_mostar
- Kontakt:
Dobar stadion, trava odlicna, svaka cast!
Samo..dje nadjoste ovu cirilicu, ccc...ali haj do'ro!
Samo..dje nadjoste ovu cirilicu, ccc...ali haj do'ro!
Naravno da priželjkujem. Ja bih volio da BiH odigra nekad tekmu i u Bihaću, Foči, Mostaru, al posebno bih volio da repka zaigra u BL il Širokom npr. Opet ću reći da ti je i ovo pitanje glupo, zbog čega ne bih volio da BiH zaigra u BLradebl je napisao/la:ok,samo pitam... aodg na drugo ptanje...ako mozeStrauss je napisao/la:a zašto ne bih došliradebl je napisao/la:mislis da bi bhf dosli u bl?
da li to stvarno prizeljkujes..da se tekma bih igra na gradskom?glupo ti je pitanje, naravno da bi došao bhf, kao što bi došlo i hiljade i hiljade "običnih" građane ove zemlje koji bodre repku BiH. Evo ja bih prvi došao i ne vidim razlog zbog kojeg ne bih dolazio

Dobro vam je čovjek rekao. Uplatite 15miliončića pa ćemo možda razgovarati o igranju repke. Ljudi uložili sami novce i sad ko svi pametni i igrali bi. I još brže bolje izbrišu mu komentar a ove parazite poslije niko ne briše.
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Pa sta mislis cije su to pare, da nije neke druge države

"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
Koji ba 15 miliončića, halo miško saberi se malomiško14 je napisao/la:Dobro vam je čovjek rekao. Uplatite 15miliončića pa ćemo možda razgovarati o igranju repke. Ljudi uložili sami novce i sad ko svi pametni i igrali bi. I još brže bolje izbrišu mu komentar a ove parazite poslije niko ne briše.

A što se tiče plaćanja da igra repka npr. na Gradskom...što da ne

Ili za Tursku kako kotanzla je napisao/la:Predviđam teške riječi u skorijoj budućnosti na ovoj temi. Apelujem da je napustimo, ko šiša Banjaluku i Gradski stadion, nije da nemamo gdje igrati.Nek navijaju za Portugal i kače portugalske zastave po tribini.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.