Jesil se malo smirio Jokere, bio si nervozan na početku, nešto psovke ovo-onojoker90 je napisao/la:Hoce li biti kakvo saopstenje iz Listice ovaj put? Znao sam cim vnago kmece, da cemo biti dole osakaceni!

kad su horde izašle

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Jesil se malo smirio Jokere, bio si nervozan na početku, nešto psovke ovo-onojoker90 je napisao/la:Hoce li biti kakvo saopstenje iz Listice ovaj put? Znao sam cim vnago kmece, da cemo biti dole osakaceni!
Dva crvena u našu štetu umjesto mi da imamo igrača više igramo 70 minuta s igračem manje se ne može penalom kompenzovati. Ja sam samo realan.boomerang5 je napisao/la:ali je to kompenzovao sa jedno 3-4 faula u opasnoj zoni sto nije svirao za siroki
Seres ko foka. Siroki Brijeg vam je prvi konkurent za opstanak i godila vam je nasa pobjeda.SlevinKelevra je napisao/la: Normalno da mi je krivo. Ja navijam za Zelju ako nisi znao, i ne pusim vase 'moralne' borbe i utakmice.
obzirom kakva vam je tradicija dole, definitivno niste Sloboda :kafa:Memara je napisao/la:Nismo mi Sloboda, ovo je za qurac.Chinaglia je napisao/la:veliki bod za Sarajevo, njima je ovo ravno pobjedi
definitivno si upravu... Zrinjski, pa Mladost, pa Radnik nekako po prikazanom za sada su stvarno realno gore.hskzmostar je napisao/la:Znaci + 6 Sarajevo,+8 Sloboda,+8 Zeljo + 10 Siroki,najblizi nam je Radnik kojem bjezimo +5 !
Mi nismo odlicni ali gledam veceras Siroki -Sarajevo ,Mladost je bolja kao i Radnik za klasu iznad ovih bh velikana po igri!
Nisam cuo vnago, sta su to dobacivali? A ne mogu se jos smiriti, Valjic smrad me izbacio iz takta skroz..narodniheroj je napisao/la:Jesil se malo smirio Jokere, bio si nervozan na početku, nešto psovke ovo-onojoker90 je napisao/la:Hoce li biti kakvo saopstenje iz Listice ovaj put? Znao sam cim vnago kmece, da cemo biti dole osakaceni!. Jesil čuo škripare
kad su horde izašle![]()
Ma krivo mi, mogli smo konacno do pobjede. Rezultatski dobro jeste, ali sam nezadovoljan.Chinaglia je napisao/la: obzirom kakva vam je tradicija dole, definitivno niste Sloboda
Ma kad su primili gol, odmah prestali da navijaju! Smijesna grupica bili i ostali. Da je sad Tuzlake rijesiti na Kosevu, pa onda se vidimo..narodniheroj je napisao/la:Tek kad su horde izašle sam skonto da na stadionu ima i škripara![]()
pomeli ih momci navijanjem
Polahko, biće ovih yebenih utakNica bruku u ovom sistemu , gonćemo se za drugo mjesto vjerovatno do kraja.joker90 je napisao/la:Ma kad su primili gol, odmah prestali da navijaju! Smijesna grupica bili i ostali. Da je sad Tuzlake rijesiti na Kosevu, pa onda se vidimo..narodniheroj je napisao/la:Tek kad su horde izašle sam skonto da na stadionu ima i škripara![]()
Odahnuše mekinjaši kad Horde izađoše.narodniheroj je napisao/la:Tek kad su horde izašle sam skonto da na stadionu ima i škripara![]()
Cuj branioca katolicke crvkve i zagrebacke casti!UltrasNotRed je napisao/la:Nikad sarajevo nece pobjediti na Pecari. Godine prolaze,a div tradicijski guze.n u Listici. Ni sa ovom ortodox ekipom. Sarajevo ljubafi moja.
Zauvijek. I kada se oci zaklope. Nista palestina, sim tam. Samo svoje.joker90 je napisao/la:Cuj branioca katolicke crvkve i zagrebacke casti!UltrasNotRed je napisao/la:Nikad sarajevo nece pobjediti na Pecari. Godine prolaze,a div tradicijski guze.n u Listici. Ni sa ovom ortodox ekipom. Sarajevo ljubafi moja.
Imate 2 boda vise od nas... U kakvoj ste vi borbi, matere ti?Bosniacum Lilium je napisao/la:Seres ko foka. Siroki Brijeg vam je prvi konkurent za opstanak i godila vam je nasa pobjeda.SlevinKelevra je napisao/la: Normalno da mi je krivo. Ja navijam za Zelju ako nisi znao, i ne pusim vase 'moralne' borbe i utakmice.
LAZES
Danas ste pjevali nasu u Sirokom. Tako da ti to ne stoji. Plagijatori, zasu.joker90 je napisao/la:Ma jasta, nek si ti dosao na bosanski forum da branis zagrebacku cast i katolicku crkvu, ko da nekog qrac boli za njma.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.