FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

plavousrcu
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la plavousrcu » 25 sep 2016, 19:53

Ovakva igra vraca povjerenje i publiku na stadion. Slavko hocemo ovakog Zelju i na strani, nemoj molim te da postanemo domacinska ekipa.

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 25 sep 2016, 19:56

vasi komentari se ne pikaju, pikaju se samo oni hausmana, ja vam kazem da se ne sikirate, mirno spavaj nano sigurna je pobjeda

Sent from my iPhone using Tapatalk
1921'

U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !

HausMan
Kontakt:

Post Postao/la HausMan » 25 sep 2016, 21:18

jedva pobjedili jadan ne bio ne brukaj se.

ljalja
Kontakt:

Post Postao/la ljalja » 25 sep 2016, 21:24

HausMan je napisao/la:jedva pobjedili jadan ne bio ne brukaj se.
Klovn foruma...

Monci
Kontakt:

Post Postao/la Monci » 25 sep 2016, 21:36

Nezaslužena pobjeda, da u pravu je pacijent....jedva, ali na žalost pacijenta ipak pobjeda. Joj dao bi sve u životu da te vidim samo....Željo LJUBAVI samo jako i naprijed...ne znaju pacijenti gdje putujemo i gdje ćemo stići...

Monci
Kontakt:

Post Postao/la Monci » 25 sep 2016, 21:38

TikTak je napisao/la:Rezultatski gledano domacica je u pravu, jeste jedva. Ko je gledao utakmicu zna da smo ih rasuli ko rizu. Nasa najbolja utakmica koja budi nadu da mozemo se nadati trofeju, ali prije u kupu. Tri boda nam nisu donijela veliki napredak na tabeli i ako hocemo u sami vrh trebaju nam gostujuce pobjede.
Halo ba četvrti smooooo ne gledaj gol razliku sadaaaaaa. Dakle četvrti smo, a drugi (kod kojeg gostujemo slijedeću) nam bježi koliko?

HausMan
Kontakt:

Post Postao/la HausMan » 25 sep 2016, 21:58

prvo poluvrijeme je bilo odlicno,ono sto se trazi da se igra 90 min.danas smo igrali protiv ekipe koja ima 8 bodova i opet nam je gol visio zadnjih 20 min. mogli smo ga primiti vrlo lako. znaci nismo pobjedili zrinjski,nego ekipu koja je tanka i opet jedva 2;1.malo realnosti treba.ali da puno bolje izgleda od onog odrona od prije to je istina.

Monci
Kontakt:

Post Postao/la Monci » 25 sep 2016, 22:07

TikTak je napisao/la:
Monci je napisao/la:
TikTak je napisao/la:Rezultatski gledano domacica je u pravu, jeste jedva. Ko je gledao utakmicu zna da smo ih rasuli ko rizu. Nasa najbolja utakmica koja budi nadu da mozemo se nadati trofeju, ali prije u kupu. Tri boda nam nisu donijela veliki napredak na tabeli i ako hocemo u sami vrh trebaju nam gostujuce pobjede.
Halo ba četvrti smooooo ne gledaj gol razliku sadaaaaaa. Dakle četvrti smo, a drugi (kod kojeg gostujemo slijedeću) nam bježi koliko?
Sedmi smo sa isto bodova kao i cetvrti. Ako ne podjemo dobijati na strani domace pobjede nam dzaba. To sam htio reci. Moramo ovako igrati svaku utakmicu, ovo je veceras bilo mnogo mnogo bolje nego ranije.
Ja koa optimista gledam tabelu i četvrti smo. Željo VOLIM TE..samo tebe bez uprave, trenera, igrača....volim legendu i tradiciju...ko razumije razumije, ako ne i racku me boli....bolesnici....

Monci
Kontakt:

Post Postao/la Monci » 25 sep 2016, 22:09

HausMan je napisao/la:prvo poluvrijeme je bilo odlicno,ono sto se trazi da se igra 90 min.danas smo igrali protiv ekipe koja ima 8 bodova i opet nam je gol visio zadnjih 20 min. mogli smo ga primiti vrlo lako. znaci nismo pobjedili zrinjski,nego ekipu koja je tanka i opet jedva 2;1.malo realnosti treba.ali da puno bolje izgleda od onog odrona od prije to je istina.
Ti si prespavo sve....šta je visilo zadnjih 20 minuta, pa ljudi nisu centra prešli niti šutnuli po golu...jbt realno je bilo petaka da im utpamo uz dozu sreće koja je falila danas...

HausMan
Kontakt:

Post Postao/la HausMan » 25 sep 2016, 22:12

Monci je napisao/la:
HausMan je napisao/la:prvo poluvrijeme je bilo odlicno,ono sto se trazi da se igra 90 min.danas smo igrali protiv ekipe koja ima 8 bodova i opet nam je gol visio zadnjih 20 min. mogli smo ga primiti vrlo lako. znaci nismo pobjedili zrinjski,nego ekipu koja je tanka i opet jedva 2;1.malo realnosti treba.ali da puno bolje izgleda od onog odrona od prije to je istina.
Ti si prespavo sve....šta je visilo zadnjih 20 minuta, pa ljudi nisu centra prešli niti šutnuli po golu...jbt realno je bilo petaka da im utpamo uz dozu sreće koja je falila danas...
ja mislim da sam utakmicu gledao jako detaljno i precizno i samim tim sve sto sam napisao sad vidim da je rekao debeli celavi na prespresu. a press sam sad pregledao. znaci slavko i ja smo gledali utakmicu a ti nisi. izvini necu da se kacim s tobom opasan si neki tip da me ne nalemas, halali. :tralala:

Conte
Kontakt:

Post Postao/la Conte » 25 sep 2016, 22:13

Pa ljudi dragi vidite da domaćica niti ide niti gleda tekme sve je jasno ;)

Fantasticni danas, napredujemo, bravo Slavko ;)

zeljoooooooooo

Post Postao/la zeljoooooooooo » 25 sep 2016, 22:24

Jednostavno fantastično.

Presing savršen, ali mislim da za Slavka nije savršeno, on će to još da brusi.

Najvažnija su 3 boda i priključak vrhu, idemo dalje! :clap: :clap: :clap: :clap:

HausMan
Kontakt:

Post Postao/la HausMan » 25 sep 2016, 22:28

mozemo mi po forumima palamuditi do bajrama. samo pogledamo danasnju posjetu i da smo prodali:Uprava i administracija Kluba koristi priliku da informiše cjelokupnu javnost da je na utakmici prodato 2110 pojedinačnih ulaznica, a gotovinski priliv Kluba je u iznosu od 15.000 KM. Ukupan broj navijača koji su na utakmicu ušli sa godišnjom kartom iznosi 1.001. Od toga 491 godišnja karta za sjever, 407 za jug, te 103 za zapad.
sve manje para od navijaca iz utakmice u utakmicu a mi ovdje mozemo pisati da smo najgori i da smo najjaci ali ovo je pokazatalj. zato ne supljirajte nego se uhvatiti posla da ne bi jos manje raje bilo na utakmicama.

Monci
Kontakt:

Post Postao/la Monci » 25 sep 2016, 22:29

TikTak je napisao/la:Bolje da danas nije svaka ulazila i da nas sreca nije mazila. Mozda se okrene u Bijeljini, cesto to u fudbalu tako bude. Stevanovic prekuco igricu. On je taj na kojem bismo mogli zaraditi u januaru ili na ljeto.
E vidišovdje se slažemo 100% isto mislim. Nevjerovatno bitna tekma u Bjeljini. Uz Božiju pomoć dobićemo ih...pa kako god...

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 25 sep 2016, 22:33

Danas za nijansu bolji u odnosu na prethodne utakmice. Cak smo prvo poluvrijeme i jedan dio drugog rahat odgledali. Medutim, nismo igrali protiv ekipe iz vrha da bi pocinjali sa nekakvom euforijom. Ova tri boda nece puno znaciti ako ih ne uvezemo sa tri boda iz Bijeljine. Serija dobrih rezultata nam treba jednostavno. Ne bih mogao zavrsiti post da ne pohvalim Miru, strasan je zaista. Ne volim razmisljati o tome da nece produziti s nama, bez njega smo duplo slabiji. Svaka mu cast i drago mi je da je dobio one ovacije sa sjevera i aplauze s juga.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

Thetraphak1921
Kontakt:

Post Postao/la Thetraphak1921 » 25 sep 2016, 22:39

HausMan je napisao/la:jedva pobjedili jadan ne bio ne brukaj se.
Boze, sacuvaj.

Stevanovic, Radinovic i Krizman najbolji. :salut: :salut: :salut:
Bravo momci, tako se igra fudbal ! Samo nastavite, to je ono sto trazimo od vas !

HausMan
Kontakt:

Post Postao/la HausMan » 25 sep 2016, 22:45

TikTak je napisao/la:
HausMan je napisao/la:mozemo mi po forumima palamuditi do bajrama. samo pogledamo danasnju posjetu i da smo prodali:Uprava i administracija Kluba koristi priliku da informiše cjelokupnu javnost da je na utakmici prodato 2110 pojedinačnih ulaznica, a gotovinski priliv Kluba je u iznosu od 15.000 KM. Ukupan broj navijača koji su na utakmicu ušli sa godišnjom kartom iznosi 1.001. Od toga 491 godišnja karta za sjever, 407 za jug, te 103 za zapad.
sve manje para od navijaca iz utakmice u utakmicu a mi ovdje mozemo pisati da smo najgori i da smo najjaci ali ovo je pokazatalj. zato ne supljirajte nego se uhvatiti posla da ne bi jos manje raje bilo na utakmicama.
Ocekivana je slaba posjeta. Nema tu puno supljiranja. Gledaoce na tribine dovlace dobre igre i rezultati, nikakvi novi Plavi saloni, detrdzenti i slicne gluposti. Da li su nasi toga svjesni? Ne bih se zakleo i toga me pravo strah. Sad uzeti cetiri boda i bice priliv sljedecu domacu 40.000.
slavko je dobro rekao da je 1pol maksimum sto ova ekipa moze pruziti. po meni to nije dovoljno da ljudi pocnu dolaziti na utakmice. tu je ovih 1000 s godisnjim i jos hiljada s kartama koji ce biti tu uvijek. igrali smo mi dobro to 1pol ali meni nije to taj zeljo dzaba. nema tu igraca da valja osim mire, ostalo su sve prdimahovine. imalu su neke ideje, napravili par odlicnih akcija ali nista to nije. mozda sam pesimista ali ce nas sarajevo s ovom igrom razvaliti na kosevu, a u radniku jedino mozemo bod uzeti. dzaba nije to, to. pobjedili smo, sve odlicno, ali fali nesto. atmosfera na tribina bezvezna jebu igracima mater, onda navijaju, pa im pljescu, jednostavno onako.

jasan
Kontakt:

Post Postao/la jasan » 25 sep 2016, 22:48

Gusto i dalje na tabeli u pm. mislim da ce tri boda odlucivat ko ce u ligu za opstanak ko u ligu za prvaka, nadam se da cemo uspijet, imam osjecaj da bi onda evropa bila sigurna jer svi ce igrat dosta jakih utakmica a mi sa slavkom smo tu u prednosti. jedva cekam da ga vidim na derbiju
Ja cu biti sijed, ja cu biti star al' voljet cu i tad Zeljeznicar.

Thetraphak1921
Kontakt:

Post Postao/la Thetraphak1921 » 25 sep 2016, 22:48

Kako navijac Zeljeznicara moze reci da cemo sa ovima odigrati remi a protiv komsija izgubiti? Pa da igramo sa yebenim Real Madridom, ja bih bio ubijedjen da cemo nekako dobiti utakmicu.

zeljoooooooooo

Post Postao/la zeljoooooooooo » 25 sep 2016, 22:50

Nakon svih izmijenjanih trenera,
jedino se kod Ćele vidi napredak iz kola u kolo.

Ovo će da bude bombastično kada krene liga za prvaka!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 16 gostiju.