FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Monci
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Monci » 25 sep 2016, 22:52

Kad tad Željo će proigrat...a tada ćeš ti nestat,,,pojma ti nemaš niti o Želji niti o fudbalskoj igri...ali nestaćeš ti inšallah kad Željo proigra. Onda ćeš sa mnom piti fuka...da ti objasnim neke stvari ja druže....

HausMan
Kontakt:

Post Postao/la HausMan » 25 sep 2016, 22:58

dobra se mora poraditi na pojacanju jer vise se nema pravo na kiks. lijevi bek dobar podhitno, lijevo krilo priblizno ko miro, i jedna dobra desetka ko zeba. s takvom ekipom mislim da bi se mogli boriti za nesto, ako ne prodamo nikoga na zimu.

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 25 sep 2016, 23:40

slika
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 26 sep 2016, 00:50

:rol: :tokralju:
Thetraphak1921 je napisao/la:Kako navijac Zeljeznicara moze reci da cemo sa ovima odigrati remi a protiv komsija izgubiti? Pa da igramo sa yebenim Real Madridom, ja bih bio ubijedjen da cemo nekako dobiti utakmicu.
Sam si sebi odgovorio.... Navijac ne moze

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 26 sep 2016, 08:33

irfo je napisao/la:slika
Salkino radovanje najbolje pokazuje koliko nam je potreban pozitivsn rezultat. Zna on bolje od nas sta nakon svega sto nam se desilo znace tri boda i svaki gol. U Bijeljini zatvoriti sve kapije da Salko ne pobjegne gdje kad ga zabijemo :).

zeljoooooooooo

Post Postao/la zeljoooooooooo » 26 sep 2016, 10:49

SlevinKelevra je napisao/la::rol: :tokralju:
Thetraphak1921 je napisao/la:Kako navijac Zeljeznicara moze reci da cemo sa ovima odigrati remi a protiv komsija izgubiti? Pa da igramo sa yebenim Real Madridom, ja bih bio ubijedjen da cemo nekako dobiti utakmicu.
Sam si sebi odgovorio.... Navijac ne moze
:thumbup: :thumbup:

zeljoooooooooo

Post Postao/la zeljoooooooooo » 26 sep 2016, 10:51

http://sportsport.ba/bh_fudbal/[b]grbav ... bez-premca[/b]-ocaj-u-zenici/208081

Hajde da uvežemo još koji dobar rezultat pa da eksplodira sve!!!

zeljoooooooooo

Post Postao/la zeljoooooooooo » 26 sep 2016, 10:51

http://sportsport.ba/bh_fudbal/[b]grbav ... bez-premca[/b]-ocaj-u-zenici/208081

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 26 sep 2016, 11:22

Zeljo je zabranio i prenose press konferencija.

Izjave i intervjui mimo programiranih pressova su odavno zabranjeni, mix zona be postoji, jos da se novinarima zabrani i postavljanje pitanja na pressovima nakon utakmica da se kompletira sjevernokorejski sistem.

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 26 sep 2016, 11:27

zeljoooooooooo je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/[b]grbav ... bez-premca[/b]-ocaj-u-zenici/208081

To nam treba, ako ne bude dobrih rezultata sa naredna dva gostovanja nece biti ni publike. Idu nam dvije bitne utakmice u svakom pogledu. Rezultatski da ne govorimo, a u isti trenutak i radi euforije. Nama treba euforija, ne radi nas koji smo stalno na tribinama nego radi onih koji dolaze samo kad nas ide.

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 26 sep 2016, 11:29

HausMan je napisao/la:jedva pobjedili jadan ne bio ne brukaj se.
:lol: :urnebes:

Postajes vec ofiran i providan ... :wave:

Odlicna utakmica, borbenost kao nikad do sada, jednostavno ovako trebamo da igramo, steta sto nismo dali jos jedan ili dva gola da to izgleda ubjedljivije, cijelu utakmicu presing i drzanje protivnika na distanci, iskreno Stevanovic je par nivoa iznad ove lige, i sto ga duze zadrzimo u klubu to ce biti veliki uspjeh, iz utakmice u utakmicu dizat cemo nivo, potpis Slavka na terenu se vidi, sve u svemu odlican Zeljo samo da ovako abd nastave.

U toku ove sedmice jos da se ozvanice dvije veoma bitne "stvari" i bit cemo ko na konju :D
1921'

U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !

shzna
Kontakt:

Post Postao/la shzna » 26 sep 2016, 11:31

admin je napisao/la:Zeljo je zabranio i prenose press konferencija.

Izjave i intervjui mimo programiranih pressova su odavno zabranjeni, mix zona be postoji, jos da se novinarima zabrani i postavljanje pitanja na pressovima nakon utakmica da se kompletira sjevernokorejski sistem.
:cry:
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 26 sep 2016, 11:35

admin je napisao/la:Zeljo je zabranio i prenose press konferencija.

:lol:

Hoces li da se raspisem i obrazlozim? :mrgreen:
Tako i treba, zna se kakvi su novinari kod nas, pa i oni sportski, ne pada mi napamet da branim ni jedne ni druge, ali klub kao domacin ima na to pravo, uostalom u svim vecim Evropskim klubovima to je tako.
A zna se kako novinari kopaju da dodju do info. tipicni primjeri su slucaj Bogicevic i ovih otpisanih od strane Slavka, platite (ne samo vi) pa prenosite press konferencije ili se barem potrudite da budite klupski medijski partner pa bi se to moglo onda i besplatno odraditi, sa druge strane ganjanje igraca po ulici, oko stadiona i zivkanje za intervju svakako da je nesto sto se trebalo davno ukinuti i zabraniti.
1921'

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 26 sep 2016, 11:46

Lako je kriti se iz nicka @admin i uporedjivati klub sa sjevernokorejskim rezimom, ovako svi trebamo da fumamo glavom koji je to novinar iza nicka @admin, novinar sa portala koji bi prije svega trebao biti neutralan, i nebi sebi trebao dopustati da padne na tako niske grane, sasvim ok. je imati svoje privatno misljenje o necemu ali napisati ga tako kao uposlenik portala sa krajnije provokatorskom namjerom e to je vec degutantno i vise nego odvratno sa jasnim namjerama.
Ugledaj se malo na Acu, mada se zna covjek imenom i prezimenom, i onda se pitate sto vas klub nogira kao medijskog sponzora ili sto vam "brani" neke stvari evo ja prvi kazem da niste korektni, ovaj post @admina me je uvjerio u to :puke:
1921'

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 26 sep 2016, 11:47

zabranjeno je svima, ne nicku admin.
to nije moj stav, već činjenica.

inače, mislim da se mnogo lakše kriti iza nicka Hrasno1921, jer se za mene bar zna za koga radim, a ti nisi ni to otkrio ;)

koncept da se i prava na konferencije za medije plaćaju je odličan, čuo sam da je na Olimpijadi slično :D

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 26 sep 2016, 11:57

Ne treba sad da se osjecas toliko prozvanim i da lopticu prebacujes na mene, nisi dijete :)
To nije cinjenica vec misljenje, isto radi i sluzba za odnose sa javnoscu GNK Dinama pa tamosnji mediji se ne bave tim stvarima niti optuzuju upravu Dinama da su rezimski, zlocninacki rezim i sl., ne razumijem kako ocekujete susretljivost kluba kada se bavite ovakvim stvarima, nakon 'dizanja' Zelje sinocnjom utakmicom i pobjedom dodje admin uposlenik portala i hladno u provokotarskom maniru napisa "sjevernokorejski rezim" kako to da ja kao navijac shvatim? dajete do znanja sta mislite o klubu, i onda se cudite sto vise niste medijski partner kluba, manite se ulicarskih klosarskih metoda, jasno je da ste skrenuli sa kursa i to vec odavno, cast izuzecima i pojedinim novinarima na portalu.
1921'

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 26 sep 2016, 12:02

pa prozvao si me, zar ne?

ja napisah kako je, ti kao navijač treba da podržavaš klub i treba da nastaviš... a za tri mjeseca kad se budeš žalio što se drugi klubovi prenose, a željo ne, ne treba medije da kriviš, već treba da znaš da je zabranjeno.
Hrasno1921 je napisao/la:isto radi i sluzba za odnose sa javnoscu GNK Dinama pa tamosnji mediji se ne bave tim stvarima niti optuzuju upravu Dinama da su rezimski, zlocninacki rezim i sl.,
Ti baš ko da si s marsa pao :cry: :cry:

Conte
Kontakt:

Post Postao/la Conte » 26 sep 2016, 12:04

Pa brate dragi haj sve bogicevic, odštete itd.. ali nakon ona dva teksta pogana kada je bila kriza ja bi vam zabranio tada bilo kakav kontakt izjavu itd. da sam na njihovom mjestu bio ;)
Bukvalno VI ste prizvali taj "režim" sada nemate pravo se zaliti ;)
Zadnja izmjena: Conte, dana/u 26 sep 2016, 12:05, ukupno mijenjano 1 put.

MU'MIN T.M.
Kontakt:

Post Postao/la MU'MIN T.M. » 26 sep 2016, 12:04

admin je napisao/la:pa prozvao si me, zar ne?

ja napisah kako je, ti kao navijač treba da podržavaš klub i treba da nastaviš... a za tri mjeseca kad se budeš žalio što se drugi klubovi prenose, a željo ne, ne treba medije da kriviš, već treba da znaš da je zabranjeno.
Možda je i u Turskoj bilo zabranjeno prenositi Želju...

P(l)aćenici...
KOŠEVO..god '98,89 min...''Zubanoviiiić, eksplodiralo je Koševo'' (S.T.). DUPLA = 2012
"Dvije stvari neiskorištene su od većine ljudi:ZDRAVLJE I SLOBODNO VRIJEME"

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 26 sep 2016, 12:07

Nije bilo zabranjeno, ali nije bilo ni podržano na bilo koji način... recimo ustupanjem 3G konekcije koju mi nismo stigli kupiti, a press služba je imala (košta oko 20KM, nije poenta u p(l)aćanju, već u činjenici da se nije imalo gdje kupiti i stići na vrijeme).

ja čisto ostavih komentar kako je, jer ćete po ustaljenoj proceduri uskoro početi da nas pljujete kako nećemo da radimo... pa da znate da nije do nas. a naravno, neću se začuditi ako ipak zaključite da jeste.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Samba71 i 43 gosta.