Incognito87 je napisao/la:Ako Bog da nasljednik Emira Spahića.
Visinom da, razlika samo 1cm kvalitetom i fudbalskom inteligencijom, hmm?
Nisam momka ama bas nikada gledao, morat cu kada budu igrali protiv neke jace ekipe iz Eredivisie...u svakom slucaju bas mi je drago da se jos jedan igrac uspio probiti iz nase kukuruz lige i izboriti za prvu postavu u pristojnom klubu za napredak u kvalitetnoj ligi.
Ako ovako nastavi on ce od naredne sezone biti clan Ajaxa ili PSV, to je neminovno
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
Samo sto ga mediji ne forsiraju kao pojedine..
Selektor rece da ce ga gledati proslo kolo..Ako je gledao, imao je sta vidjeti..
Majstor, i kazu da u nasoj ligi nema dobrih igraca. Memis legitimni kandidat za repku.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Konzerva je napisao/la:Ovaj naveliko kuca na vrata repke, jos pridodaj da su ovo zadnje kvalifikacije za spahica, od ogromne vaznosti da bude stabilno dobar igrac.
ako Ovako nastavi do nove godine , treba onda do kraja kvalifikacija da bude u paru sa spahicemu zadnoj liniji.
ne znam sta memisevic vise treba da uradi pa da dobije poziv..
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
dobit ce poziv uskoro, pricamo o Mesi, ne o Papetu debilu
rekao je covjek da ga je gledao, to nije bez razloga, a ovaj igra dobro, tako da je poziv samo pitanje vremena
STEVIE je napisao/la:ne znam sta memisevic vise treba da uradi pa da dobije poziv..
Tek se je čovjek ustalio u prvih 11. Uvezao je dobrih utakmica i već je na "radaru" Meše. I sam je izjavio da ga prati i da je samo pitanje vremena.
Ne vidim čemu žurba.