Gefufna je napisao/la:Ne moze covjek pobjec' od tebe, nema sanse.Marvin je napisao/la:Istok,ulaz 5 ,red 18 stolica 207

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Gefufna je napisao/la:Ne moze covjek pobjec' od tebe, nema sanse.Marvin je napisao/la:Istok,ulaz 5 ,red 18 stolica 207
Isto kao i jachi3llo je napisao/la:Sretan put momciyebo mater juve izvuce dinamo kad se ja odselim iz bosne
drzim fige za finale u Cardiffu
ili eventualno koji englez poslije grupne faze
Mi stigli pije se kafa pored stadionaGefufna je napisao/la:Idemooo.
Bome si odabrao pravu tribinu za sebePeace je napisao/la:Ja sam na zapadu... gornji dio... otprilike na sredini.... tj malo prema jugu...
Jel pjevate je*ote kolko nas imaGefufna je napisao/la:Na Trgu bana Jelacica vise nas Italijana nego purgera.
Daj ba pick0 ne znas na pivu zvat.SiamoNoi je napisao/la:Jel pjevate je*ote kolko nas imaGefufna je napisao/la:Na Trgu bana Jelacica vise nas Italijana nego purgera.
Ma ne izlazim iz stana od vikenda,pokupio neku virozu od brata.Istina,danas bi mozda i mogao jer prolazi lagano,al zasto riskirat kad krajem tjedna imam jos dosta stvari za obavljatGefufna je napisao/la:Daj ba pick0 ne znas na pivu zvat.SiamoNoi je napisao/la:Jel pjevate je*ote kolko nas imaGefufna je napisao/la:Na Trgu bana Jelacica vise nas Italijana nego purgera.![]()
ko još ide na trg helouuuGefufna je napisao/la:Na Trgu bana Jelacica vise nas Italijana nego purgera.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.