Android je napisao/la:Momci za takve stvari postoji PP, na forumu, ovako javno se ne pise o imenima forumasa
Tako je Android...
U petak se igra vjerovatno uzvrat sa Alkarom pa ko god moze neka dodje
Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
Android je napisao/la:Momci za takve stvari postoji PP, na forumu, ovako javno se ne pise o imenima forumasa
Htjela ga je Cibona, ali su nudili premalu(smiješnu) odstetu( valjda oko 10k-tak €) i nasi ga nisu pustilihamzaTM87 je napisao/la:Je li Karačić nije uspio naći neki bolji tim vani ili je sam želio da ostane ? Ono što sam ga do sada imao priliku nije bio neki bauk, ali da talenta i kvaliteta za veće stvari od ove lige ima, to je sigurno
Kakav je on?jozo121 je napisao/la:Čuo sam i ja za Šarliju, samo izgleda da pita puno, a za naš klub je trenutno sve puno, kad se nema, nek mu se stari mali smiluje ta on je ovdje imao vrhunske ugovore u ona zlatna financijska vremena.
Nek napiše ovdje, kakav PPfelix123 je napisao/la:Tko se ovo najvaljuje kao novo pojačanje , stranac a dobro poznat našoj publici???
Moze u PP ako netko zna
22.oktobraAndroid je napisao/la:Kad pocinje liga? Kako se igra s obzirom da je 10 klubova koliko sam upratio? Hvala unaprijed na odgovorima
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.