Vedad Ibisevic

Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery

DragonGirl
Kontakt:

Re: Vedad Ibisevic

Post Postao/la DragonGirl » 26 sep 2016, 21:37

Dok je imao loš i sušan period u Stuttgartu, bilo je - Aaa pa šta će on na spisku, samo zauzima mjesto a ne igra u klubu itd...
Sad kada je u odličnoj formi u Herthi - Aaa, pa šta nas briga kako on igra u Herthi, forma iz kluba nije bitna, to nas ne zanima itd...

Zanimljivo stvarno... :lol:

Jednu stvar koja je očita, ignorišete - slučajno ili namjerno - vaša stvar, ali u situacijama kada Edin i Vedad igraju zajedno, nije nužno da bilo koji od njih postigne pogodak da bi bio koristan, oni odrađuju mnogo posla jedan za drugog u napadu, jer dok jednog čuvaju, drugi ima priliku da zabije i obrnuto. Ali dobro, to je ipak samo jedna stavka, pojedinci će ionako opet samo navoditi razloge u kojima on neće valjati, iako je stvarna situacija negdje između, jer i Vedad, kao i svi u reprezentaciji ima i dobre i loše trenutke, ali neosporan kvalitet, jer da nije tako, ne bi se toliko dugo održao ni u Bundesligi ni u reprezentaciji, međutim dobro - ovdje je u većini slučajeva ili sve crno ili sve bijelo, ovisno o tome šta se kome sviđa. ;)

DevilsAdvocate
Kontakt:

Post Postao/la DevilsAdvocate » 27 sep 2016, 04:07

invincible1921 je napisao/la:Nemam se sta posipat pepelom stojim i dalje iza svojih rijeci...Peace vam je dobro reok. Vedo i dok je bio najbolji strijelac bundeslige slabo je sta u repci zabijao. Jedini bitan gol iz tog perioda ako se ne varam onaj estoniji ?
Dobra roba a ? De pokrij se usima matere ti, cuj slabo sta zabijao u repci :tokralju: :tokralju: :tokralju: Hebo majku koji si ti kralj :facepalm:
'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'

MiiisssskeeBh
Kontakt:

Post Postao/la MiiisssskeeBh » 27 sep 2016, 11:46

ja se sjecam da je u naponu forme,kad je bio na celu liste strijelaca bundesliged,protiv Slovenaca zabio dva,jedan namjestio i penal na njemu bio,a da ne pricam da je neke najvaynije golove yabijao i otvarao golijade,i opet ce

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 27 sep 2016, 11:58

MiiisssskeeBh je napisao/la:ja se sjecam da je u naponu forme,kad je bio na celu liste strijelaca bundesliged,protiv Slovenaca zabio dva,jedan namjestio i penal na njemu bio,a da ne pricam da je neke najvaynije golove yabijao i otvarao golijade,i opet ce
Sjecam se te utakmice Vedo je tu Slovence bas silovao. :mrgreen:
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Bobadilla
Kontakt:

Post Postao/la Bobadilla » 27 sep 2016, 14:59

Jel moguce da nema nigdje golova, pa kao da igra za Inter Zapresic a ne Herthu. Ne vjerujem. Jos ovi sto vode njegovu stranicu na fb se ne mogu potrusit da naprave klip sa dva gola. A u ku.ac.
"Krene Ronaldo u kontranapad a Nesta i ja sami u odbrani" Siniša Mihajlović
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ

Namibija
Kontakt:

Post Postao/la Namibija » 27 sep 2016, 17:00

MiiisssskeeBh je napisao/la:ja se sjecam da je u naponu forme,kad je bio na celu liste strijelaca bundesliged,protiv Slovenaca zabio dva,jedan namjestio i penal na njemu bio,a da ne pricam da je neke najvaynije golove yabijao i otvarao golijade,i opet ce
Kako je u toj utakmici sjajno prenio formu iz Hoffenheima, kakav je on razbijač bio tada, vjerovali smo svi da će završiti u nekom velikom klubu.

Hoffenheim bio kao Liecester, uzeli jesenju titulu, Vedo bio na čelu liste strijelaca. Najdraži mi onaj gol na Alianz Areni.

A ona povreda i kako sam s nestrpljenjem čekao da se vrati. Ali kad se vratio nažalost nikad nije povratio onu formu...

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 27 sep 2016, 17:14

Ja bih rekao da je on u par navrata bio vratio tu formu iz Hoffenheima, ali jednostavno, tad se sve posložilo, ekipa igrala fenomenalno, on bio u vrhunskoj formi i golovi su sami dolazili.
Ovako, Hertha ne igra nešto lepršavo kao tadašnja ekipa Hoffenheima pa ima i manje golova.

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 27 sep 2016, 18:52

bavarian_bk je napisao/la:Ja bih rekao da je on u par navrata bio vratio tu formu iz Hoffenheima, ali jednostavno, tad se sve posložilo, ekipa igrala fenomenalno, on bio u vrhunskoj formi i golovi su sami dolazili.
Ovako, Hertha ne igra nešto lepršavo kao tadašnja ekipa Hoffenheima pa ima i manje golova.
Hodza ako ti mogu odgovorit... vedo je klasa u 16 metara, a to se Tada moglo vidjet u hoffenheimu kada su ga filali loptama... u herthi je to malo teze islo jer nisu imali neke nabacaje inace bi bilo jos golova...A to bi se moglo popravit sada sa essweinom koji je dobar na krilu i zna nabacit...Dardai je sam reko kad su doveli essweina da su trazili dobro krilo koji ce vedu hranit loptama jer znaju da imaju Kobru u 16metara... Ja mislim da uz zdravlje ce nagurat do 120-130 golova u bundeski... sto bi bilo fantasticno. Posto ga pratim skoro svaku tekmu ako stignem mislim da nije nista losiji nego prije ,mozda malo brzina osla ali ostalo je sve kao i prije u hoffenheimu :)
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 27 sep 2016, 20:00

bhfanatic14 je napisao/la:
bavarian_bk je napisao/la:Ja bih rekao da je on u par navrata bio vratio tu formu iz Hoffenheima, ali jednostavno, tad se sve posložilo, ekipa igrala fenomenalno, on bio u vrhunskoj formi i golovi su sami dolazili.
Hodza ako ti mogu odgovorit... vedo je klasa u 16 metara, a to se Tada moglo vidjet u hoffenheimu kada su ga filali loptama... u herthi je to malo teze islo jer nisu imali neke nabacaje inace bi bilo jos golova...A to bi se moglo popravit sada sa essweinom koji je dobar na krilu i zna nabacit...Dardai je sam reko kad su doveli essweina da su trazili dobro krilo koji ce vedu hranit loptama jer znaju da imaju Kobru u 16metara... Ja mislim da uz zdravlje ce nagurat do 120-130 golova u bundeski... sto bi bilo fantasticno. Posto ga pratim skoro svaku tekmu ako stignem mislim da nije nista losiji nego prije ,mozda malo brzina osla ali ostalo je sve kao i prije u hoffenheimu :)
Može, sve dok nije Sušić u pitanju, s tobom se i da fino diskutovati :D

Pa na to sam i ja mislio, on je i danas isti igrač, sposoban da da 15-20 golova u sezoni, ali pod uslovom da ekipa igra za njega tj.hrani ga loptama u 16 i oko 16 metara. On je tip igrača koji ovisi od ekipe, nije igrač koji će ako ekipu ne ide, nekim svojim individualnim potezima riješiti utakmicu( osim onih njegovih ludih makazica i slično :ljepota: ) Zato se nadam da će Esswein, Darida i ostala ekipa dobro nahraniti Vedu ove sezone :D :bih:

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 30 sep 2016, 00:41

DevilsAdvocate je napisao/la:
invincible1921 je napisao/la:Nemam se sta posipat pepelom stojim i dalje iza svojih rijeci...Peace vam je dobro reok. Vedo i dok je bio najbolji strijelac bundeslige slabo je sta u repci zabijao. Jedini bitan gol iz tog perioda ako se ne varam onaj estoniji ?
Dobra roba a ? De pokrij se usima matere ti, cuj slabo sta zabijao u repci :tokralju: :tokralju: :tokralju: Hebo majku koji si ti kralj :facepalm:
U kvalifikacijama za euro 2008. svjetsko 2010. i euro 2012.tacno 4 gola tome je dodao pet u prijateljskim znaci za 5 i nesto godina 9 golova :kafa: ne znam koji je broj utakmica ...ruku na srce znao je u repci da ne igra cesto
=\_1921_/=

scorpy
Kontakt:

Re: RE: Re: Vedad Ibisevic

Post Postao/la scorpy » 30 sep 2016, 00:59

invincible1921 je napisao/la:
DevilsAdvocate je napisao/la:
U kvalifikacijama za euro 2008. svjetsko 2010. i euro 2012.tacno 4 gola tome je dodao pet u prijateljskim znaci za 5 i nesto godina 9 golova :kafa: ne znam koji je broj utakmica ...ruku na srce znao je u repci da ne igra cesto
Ako racunas samo golove onda je u sledecih 4 godine dao 15golova za BiH.
Jer u karijeri ima 24gola za BiH.
Znaci sad kad je proradio vise ga ne zelis.
Vedo majstore. Nedaj se u inat dusmanima.

invincible1921
Kontakt:

Re: RE: Re: Vedad Ibisevic

Post Postao/la invincible1921 » 30 sep 2016, 23:33

Dobra roba a ? De pokrij se usima matere ti, cuj slabo sta zabijao u repci :tokralju: :tokralju: :tokralju: Hebo majku koji si ti kralj :facepalm:[/quote]

U kvalifikacijama za euro 2008. svjetsko 2010. i euro 2012.tacno 4 gola tome je dodao pet u prijateljskim znaci za 5 i nesto godina 9 golova :kafa: ne znam koji je broj utakmica ...ruku na srce znao je u repci da ne igra cesto[/quote]

Ako racunas samo golove onda je u sledecih 4 godine dao 15golova za BiH.
Jer u karijeri ima 24gola za BiH.
Znaci sad kad je proradio vise ga ne zelis.
Vedo majstore. Nedaj se u inat dusmanima.[/quote]

Svaka vedi cast ima on svojih kvaliteta, ali da se od njega pravi mit i pretjeruje u njegovom izvikavanju također i to stoji :stop:
=\_1921_/=

DragonGirl
Kontakt:

Post Postao/la DragonGirl » 01 okt 2016, 11:55

Naš Vedad je sinoć, po drugi put postao otac, dobio je kćerku. :) Neka vam je živa i zdrava i ako danas padne gol, sigurna sam kome će biti posvećen. ;) :ljepota:

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 01 okt 2016, 12:46

Covjek drugi najbolji strijelac u povijesti nase repke iza Dzeke i ovdje ovaj prosipa pricu kako Vedo ne zabija za repku. :roll:
Jedan od najzasluznijih za odlazak na SP u Brazil 2014. god.

Boze oprosti im njihove grijehove prema jednom od najboljih napadaca kojeg BiH ima.

Usput , cestitke Vedi na dobijanju cerkice, neka im je ziva i zdrava puno godina.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 01 okt 2016, 16:02

Bog berlina ! Kralj sesnaesterca !!!
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo

DragonGirl
Kontakt:

Post Postao/la DragonGirl » 01 okt 2016, 16:10

I zvanično najbolji bosanski strijelac u Bundesligi! :clap: :clap: :bih:
Još 4... ;) :D

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 01 okt 2016, 16:29

DragonGirl je napisao/la:I zvanično najbolji bosanski strijelac u Bundesligi! :clap: :clap: :bih:
Zar nije još 3?
Ako je prestigao Sergeja onda ima 97 :hmmmmm:
Za Barbareza na Bundesliga.de piše da je zabio 96 golova.

DragonGirl
Kontakt:

Post Postao/la DragonGirl » 01 okt 2016, 16:33

Sheyi je napisao/la:
DragonGirl je napisao/la:I zvanično najbolji bosanski strijelac u Bundesligi! :clap: :clap: :bih:
Zar nije još 3?
Ja sam čitala da je dao 95 :hmmmmm: , a Vedo je danas dao 96-ti, osim toga komentator rekao da je danas postao naš najbolji strijelac u Bundesligi... :) U svakom slučaju, ako da još jedan do kraja onda nije ni bitno... :D

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 01 okt 2016, 16:40

DragonGirl je napisao/la:
Sheyi je napisao/la:
Zar nije još 3?
Ja sam čitala da je dao 95 :hmmmmm: , a Vedo je danas dao 96-ti, osim toga komentator rekao da je danas postao naš najbolji strijelac u Bundesligi... :) U svakom slučaju, ako da još jedan do kraja onda nije ni bitno... :D
slika :hmmmmm:
Kako god, mogao bi i stići Ailtona koji je na 4. mjestu sa 106 golova. :bih:

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 01 okt 2016, 16:41

Ocekujem gol u Brusselu.... sve ostalo je razocarenje.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Confiance, GoldenLilies, HariTz i 52 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []