samo umjesto Cimija Milicevic ili Medo,ostalo OKmirzatele je napisao/la:

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
samo umjesto Cimija Milicevic ili Medo,ostalo OKmirzatele je napisao/la:
Ključno je to da im ne smijemo praviti usluge kao prošli put sa Vranješom na stoperu što nas je na kraju uništilo jer je Ogi bio direktan krivac za dva gola.LegendKiller je napisao/la:a ko jeste obzirom da Bešića nema. Cacalić i Vranješ su smiješni na ovoj poziciji, o Hadžiću da ne gvorim (ima li on klub uopšte), Sušić se tek treba izboriti za mjestu startera u klubu u Belgiji, mada je upitno koliko je on za ove pozicije zadnjeg veznog. Dakle osim Pjanića i Medunjanina mi boljih i provjerenih igrača od Cimirota i Jajala nemamo.
Mislim da bi Jajalo trebao i početi utakmicu, jer jedan takav igrač će nam trebati protiv Belgijanaca u veznom redu.
Medo - Pjanić - Jajalo!
Koga staviti uz Spahica koji je garant ko Dejton da ce igrati? Zuka jedino.Virtu4l je napisao/la:Ključno je to da im ne smijemo praviti usluge kao prošli put sa Vranješom na stoperu što nas je na kraju uništilo jer je Ogi bio direktan krivac za dva gola.LegendKiller je napisao/la:a ko jeste obzirom da Bešića nema. Cacalić i Vranješ su smiješni na ovoj poziciji, o Hadžiću da ne gvorim (ima li on klub uopšte), Sušić se tek treba izboriti za mjestu startera u klubu u Belgiji, mada je upitno koliko je on za ove pozicije zadnjeg veznog. Dakle osim Pjanića i Medunjanina mi boljih i provjerenih igrača od Cimirota i Jajala nemamo.
Mislim da bi Jajalo trebao i početi utakmicu, jer jedan takav igrač će nam trebati protiv Belgijanaca u veznom redu.
Medo - Pjanić - Jajalo!
Trebaju nam visoki igrači jer će biti mnogo prekida, biće perioda od po 10-15 minuta kad se nećemo sastaviti sa loptom i na to treba odgovoriti kompaktnošću. Spahić će uz belgijance biti najveća opasnost po naš gol i neko treba uvijek da mu čuva leđa.
Definitivno. Nema razloga da budemo nezadovoljni s obzirom da je Mesa bukvalno najbolje igrace sto imamo pozvao. Imamo i kvalitet i sirinu s ovim spiskom. Itekako se trebaju momci poput Dumica i Memisevica isprobati, ali protiv ovih ekipa nema mnogo prostora za eksperimente. Iskustvo ce biti jedan od kljucnih faktora protiv Belgije a i Kiprane ne smijemo potcijeniti jer smo svi vidjeli kako smo se okliznuli u Zenici protiv njih i kako su nas namucili u Nikoziji. U svakom slucaju, bravo selektorePivopija je napisao/la:Najbolji spisak do sada.
realno, koga god da stavis na desnog bocnog, hazard ce od njega praviti budalu, tako da nam je isto ko god igrao tuVirtu4l je napisao/la:Od Vranješa trenutno nemamo boljeg, ni približno.
Što nas u prošlim mečevima nije pravio budalama? Što u Engleskoj ne pravi igrače budalama? Eden je vrhunski igrač, ali sad da će nas sam pobijediti i da će njegov svaki kontakt sa loptom biti gol šansa - neće. Niti će samo desni bočni biti zadužen za njega, to je posao kompletne odbrane i veznog reda. U Engleskoj ga zaustavljaju na prvom koraku (uglavnom faulom) i evo već dvije sezone je nevidljiv, sa ponekim bljeskom.KK_Bosna je napisao/la:realno, koga god da stavis na desnog bocnog, hazard ce od njega praviti budalu, tako da nam je isto ko god igrao tu
Da.nedžad je napisao/la:Da li se sutra pustaju ulaznice u prodaju za tekmu sa kiprom
Najavljivao je Mesa svašta nešto pa nam protiv Iraca uvali Cocalića u vezni red. Trenutno imamo 4 centralna vezna Pjanic, Medo, Cimirot i Jajalo. Pjanke i Medo su sigurni. Za Cimirota znam da li bi bilo dobro rizikovati od početka, iako dečko igra konstantno u solidnom evropskom klubu. Za Jajala po meni nema dvojbe lik mora igrati sada kada nema Besica, baš ovakav nam igrač i treba u veznom redu. Jak, trči, borac na terenu sa sasvim solidnom tehnikom, ništa nije gori od Medunjanina. To što ga mnogi ne vole zbog igre u Sarajevu je drugi par cipela.JavierBosnia je napisao/la:Mesa najavio, a potpuno ocekivano. Rekao da ce igrati oni sa najvise utakmica u nogama i oni koji su duze tu, odnosno koji se bolje poznaju. Cimirot, Jajalo otpadaju. Izvest ce identican sastav kao protiv Estonije, uz eventualne zamjene Visca- Hajrovic ili Ibisevic- Susic. A ide sigurno ofanzivno na Belgiju nece se braniti.
TO sto vi sanjate Jajala i Cimirota, pocnite malo pratiti reprezentaciju
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Bing [Bot] i 10 gostiju.