Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Haj da sta sastavimo za danas,da cujem i vase prijedloge,pa da uplatim,kvote nek su iznad 1.50.Jucer sam postavio nekoliko analiza i to 2 prijelaza koja su dosla 

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
-
- Kontakt:
Znal itko informaciju koje kladionice ne idu ovaj tjedan na godišnji odmor?
Možete me pratiti i na internetskoj društvenoj mreži www.facebook.com, gdje takodjer imam profil s nick-om Vedran Bet
-
- Kontakt:
Haka 1harry_90 je napisao/la:Haj da sta sastavimo za danas,da cujem i vase prijedloge,pa da uplatim,kvote nek su iznad 1.50.Jucer sam postavio nekoliko analiza i to 2 prijelaza koja su dosla
Dobar koeficijent!!
Igraj draw no bet, ako hoces sigurnije...
NS BIH + Reprezentacija BIH = Mafija, prodaju i stimaju utakmice i rade za kladionicarsku mafiju
-
- Kontakt:
Sad uzimaju godisnji, namjerno kad su ove utakmice kvalifikacija gdje se dize lova..Znaju oni sta rade....samo treba na favorite udarati !!Vedran Bet je napisao/la:Znal itko informaciju koje kladionice ne idu ovaj tjedan na godišnji odmor?
A imal jaro danas sta za marku i ceteres???

NS BIH + Reprezentacija BIH = Mafija, prodaju i stimaju utakmice i rade za kladionicarsku mafiju
Odigracu,ubacicu i ovaj Oldham 1 nije lose 4.25analiticar_ je napisao/la:Haka 1harry_90 je napisao/la:Haj da sta sastavimo za danas,da cujem i vase prijedloge,pa da uplatim,kvote nek su iznad 1.50.Jucer sam postavio nekoliko analiza i to 2 prijelaza koja su dosla
Dobar koeficijent!!
Igraj draw no bet, ako hoces sigurnije...

smijeli neko odigrat Borca,kvota 7, mozeli mi neko nesto vise reci o lausanne,kako da su oni favoriti protiv Borca 

HAKA-JYVASKYLA 1
OLDHAM-BURNLEY 1
KUPS-MARIEHAMN 1
BRANDS D.-VINCIGUERRA A. 1
FOGNINI F.-PRPIC F 1
41 km
OLDHAM-BURNLEY 1
KUPS-MARIEHAMN 1
BRANDS D.-VINCIGUERRA A. 1
FOGNINI F.-PRPIC F 1
41 km
-
- Kontakt:
ja cu igrati X2, kakav Lausanne, konobari...mister_xy je napisao/la:smijeli neko odigrat Borca,kvota 7, mozeli mi neko nesto vise reci o lausanne,kako da su oni favoriti protiv Borca
-
- Kontakt:
Juce sam kupio jednu dojavu i zanimljivo prosla je (nije bila marka i cetres)...
...Lova legla na racun....Znaju momci sta rade...

Cestitamanaliticar_ je napisao/la:Juce sam kupio jednu dojavu i zanimljivo prosla je (nije bila marka i cetres)......Lova legla na racun....Znaju momci sta rade...

15:00 Chiudinelli M. - Hanescu V. - 2
Mislim da Hanescu ne bi trebalo da ima vecih problema u prvom kolu.Ima 2:0 u medjusobnim duelima protiv svicarca,koji se i ne moze pohvaliti igrama na sljaci.Veoma bitan podatak je daj da Hanescu brani proslogodisnje finale i odbrana bodova moze biti dodatni motiv.Vrijedi pokusati i sa 2:0 u setovima.
19:00 Odd Grenland - Valerenga - 3+
Ocekujem bar tri gola na ovoj utakmici posto su obje ekipe u golgeterskoj formi a i tradicija kaze da je na vecini medjusobnih susreta bilo 3+.
Zverev - Stakhovsky - over 21,5
U prvom kolu ATP turnira u Stuttgartu sastaju se Micha Zverev i Sergiy Stakhovsky. Igrali su već jednom ove godine i to u Barceloni, Stakhovsky je bio bolji u tri seta.
Mislim da Hanescu ne bi trebalo da ima vecih problema u prvom kolu.Ima 2:0 u medjusobnim duelima protiv svicarca,koji se i ne moze pohvaliti igrama na sljaci.Veoma bitan podatak je daj da Hanescu brani proslogodisnje finale i odbrana bodova moze biti dodatni motiv.Vrijedi pokusati i sa 2:0 u setovima.
19:00 Odd Grenland - Valerenga - 3+
Ocekujem bar tri gola na ovoj utakmici posto su obje ekipe u golgeterskoj formi a i tradicija kaze da je na vecini medjusobnih susreta bilo 3+.
Zverev - Stakhovsky - over 21,5
U prvom kolu ATP turnira u Stuttgartu sastaju se Micha Zverev i Sergiy Stakhovsky. Igrali su već jednom ove godine i to u Barceloni, Stakhovsky je bio bolji u tri seta.
-
- Kontakt:
U20 EP u kosarci:
Grcka - Litvanija 1 1,30
Spanija - Italija 1 1,20
Srbija - Letonija 1 1,10
Mislim da bi ova 3 para trebala proci bez problema.
Za kockare:
Hrvatska - Rusija (+6.5) HC2 1,85
Hrvatima nedostaje startni plej, bez njega jako lose igraju, a i kad pobjedjuju, i to se desava na jedvite jade. Veoma moguce da Rusija pobijedi, a ako nista drugo, barem izbori tijesan poraz. Strogo preporucujem
Grcka - Litvanija 1 1,30
Spanija - Italija 1 1,20
Srbija - Letonija 1 1,10
Mislim da bi ova 3 para trebala proci bez problema.
Za kockare:

Hrvatska - Rusija (+6.5) HC2 1,85
Hrvatima nedostaje startni plej, bez njega jako lose igraju, a i kad pobjedjuju, i to se desava na jedvite jade. Veoma moguce da Rusija pobijedi, a ako nista drugo, barem izbori tijesan poraz. Strogo preporucujem

Haka - JJK 2
Craybas - Amanmuradova 1
KuPS - Mariehamn 1
2/3
Craybas - Amanmuradova 1
KuPS - Mariehamn 1
2/3
-
- Kontakt:
Joj da mi je sad dobiti jedno 30 km 

Evo šta sam ja igrao danas ali za utorak i četvrtak:
Metalurgs Liepajas - Sparta Prag x 3.60
Lausanne - Borac Banja Luka 2 6.50
Gorica - Randers 2 3.00
Austria Beč - Široki Brijeg 1 1.25
Zrinjski - SP Tre Penne 1 1.05
Konačni koeficijent: 92.14
Ova zadnja dva odigrao jer mi UEFA Europska liga zahtjeva minimalno 5 kombinacija.
Metalurgs Liepajas - Sparta Prag x 3.60
Lausanne - Borac Banja Luka 2 6.50
Gorica - Randers 2 3.00
Austria Beč - Široki Brijeg 1 1.25
Zrinjski - SP Tre Penne 1 1.05
Konačni koeficijent: 92.14
Ova zadnja dva odigrao jer mi UEFA Europska liga zahtjeva minimalno 5 kombinacija.
1:2 kvota sa 3.40 pala na 2.65harry_90 je napisao/la:Haka - JJK 2
Craybas - Amanmuradova 1
KuPS - Mariehamn 1
2/3

7:6 7:5 1.90

- C.Ronaldo_9
- Kontakt:
Zna li neko kako ce se isplacivati ovo ko je igrao najbolji striojelac i ko osvaja,jer ja sam igrao Villa najbolji strijelac i Spanija osvaja i danas isao u kladionicu 5 puta kaze ona nema upisano za najboljeg strijelca....kladio se u Bet Live.....Pa ako neko zna vise bio bih zahvalan da mi odg cekam to za 495 KM 

IBRAHIM ŠEHIĆ JEDAN JE OD NAS..........
ANER KASAPOVIC 1979-2005
ANER KASAPOVIC 1979-2005
Muellera su proglasili najboljim strijelcem zbog 5 golova i 3 asistencije.
-
- Kontakt:
Poslusajte me nikad skandinavce ne igrajte majku im hebem
-
- Kontakt:
sta cemo danas? Harry, ima li te??
Marka i ceters odustao od objavljivanja tipova....Daj Vedrane, sto se stidis, pisi slobodno, boli te kita....
Marka i ceters odustao od objavljivanja tipova....Daj Vedrane, sto se stidis, pisi slobodno, boli te kita....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.