Ja slusam samo one koji su bolji od mene u pikadurasavoje je napisao/la:Ali nista ne slusa.
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Donnie Darko
- Kontakt:
Re: Chat
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
@rio, kad cemo na fuka :kahva:
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Iduće hevte sam u Sarajevu na seminaruBosniacum Lilium je napisao/la:@rio, kad cemo na fuka :kahva:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Ljudi zna li neko da li je moguće rezervisati termin u njemackoj ambasadi za izdavanje vize licno u ambasadi ili to ide samo preko ovog njihovog online sistema?
Nema šanse. Ne dam ja na njega. Ko ga to može uzeti? Prestao sam pratiti jer očekujem sigurnu pobjedu.samo_lijevo je napisao/la:
@Kawhi, jel to Akif gubi izbore?
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
- akisarajevo92
- Kontakt:
Ima li negdje kontakt nummer, ako ima zovni i pitaj, a sigurno mora postojati i e-mail preko kojeg možeš poslati upit.suhakrpa je napisao/la:Ljudi zna li neko da li je moguće rezervisati termin u njemackoj ambasadi za izdavanje vize licno u ambasadi ili to ide samo preko ovog njihovog online sistema?
- Incognito87
- Kontakt:
šta je ovo yebem ti ženo majku
I OPET YEBEM MAJKU TELEMACHU ZBOG NJIHOVOG INTERNETA
I OPET YEBEM MAJKU TELEMACHU ZBOG NJIHOVOG INTERNETA
Tetka teco tetka teco, valja sisat, kosa upada u oci. Kaze hrenovka. Ma kaka hrenovka. Ustaje rmpalija ovoliki. Cija majka crnu vunu prede.
Re: RE: Re: Chat
Dje ovo nadje dante yeboakisarajevo92 je napisao/la:![]()
Poslano sa mog SM-T211 koristeći Tapatalk
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Ima li ovaj Damir Nikšić šanse u OpŠĆini Centar ?
Gledam šta priča sa ovog "mobilnog razglasa", oplako sam, kakva legenda.
Gledam šta priča sa ovog "mobilnog razglasa", oplako sam, kakva legenda.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
- reds_forever
- Kontakt:
Pusti ti ljiljanove planove za kafu, kad se raja skuplja jedino on ne mozerio_Ferdy88 je napisao/la:Iduće hevte sam u Sarajevu na seminaruBosniacum Lilium je napisao/la:@rio, kad cemo na fuka :kahva:
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Jednom (bukvalno) rekao da ne mogu, jer nisam mogaoreds_forever je napisao/la:Pusti ti ljiljanove planove za kafu, kad se raja skuplja jedino on ne mozerio_Ferdy88 je napisao/la:Iduće hevte sam u Sarajevu na seminaruBosniacum Lilium je napisao/la:@rio, kad cemo na fuka :kahva:
Postano kroz Forum SportSport.ba app.![]()
![]()
Ne spominjes one ostale randevue kad sam dolazio
Rio je moj kolega
- akisarajevo92
- Kontakt:
Re: RE: Re: Chat
kuknjava na pocetnoj fejsa, jedna djevojka objavilaDerdiyok je napisao/la:Dje ovo nadje dante yeboakisarajevo92 je napisao/la:![]()
![]()
Poslano sa mog SM-T211 koristeći Tapatalk
Don't believe the hype.
- Incognito87
- Kontakt:
djecu treba tući. ovo je očit primjer.
Tetka teco tetka teco, valja sisat, kosa upada u oci. Kaze hrenovka. Ma kaka hrenovka. Ustaje rmpalija ovoliki. Cija majka crnu vunu prede.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Incognito87 je napisao/la:djecu treba tući. ovo je očit primjer.
Palijativna pedagogija
-
Nerminovic
- Kontakt:
Najefektivniji nacin, old school is the best schoolIncognito87 je napisao/la:djecu treba tući. ovo je očit primjer.
Ponekad vamo vidis u sred ulice kako Arapkinja tuce sina, Danci ne vjeruju sta se desava hoce muriju zovnuti
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Gdje ćete?rio_Ferdy88 je napisao/la:Iduće hevte sam u Sarajevu na seminaruBosniacum Lilium je napisao/la:@rio, kad cemo na fuka :kahva:
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Sve su sa tvog odsjekaBosniacum Lilium je napisao/la:
Rio je moj kolegaHoce li biti iko sa mog odsjeka gospon @rio
Ma gdje god ljiljan kaže, prepuštam mu ulogu domaćina, zauzvrat očekujem da upoznam koju kolegicuKawhi je napisao/la: Gdje ćete?
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- legenda reala
- Kontakt:
Ma nema ti hajra od Ljiljana nikakog
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 28 gostiju.