jedni što još ima smisla je ovaj huk sa sjeveraLillard je napisao/la:
![]()
0:7 nakon 2 kola![]()
2 udarca u okvir u 2 tekme
GNK Dinamo Zagreb
- branimir85
- Kontakt:
Re: GNK Dinamo Zagreb
"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "
@Siamonoi stari mozes ti meni objasnit ovdje ili u inboxu,zbog kojeg razloga ti ovako seres po Dinamu,ako navijas za Dinamo,dan ga yebo koda si ti jedini sto prezire Mamica i upravu,ili je razlog neki drugi volio bi znat 
Lijepo kaze transparent.Postoji bar 280 milijuna razloga zašto.A svi dobro znamo kojih su to 280m.Zapravo,trenutno ih je i više od 280m.I neki se prave da ne znaju,ne žele priznat,ali svi dobro znamo da ova tvorevina nema nikakve veze s pojmom Dinamo.Tko danas zeli osjetit Dinamo doći će na futsal.Maksimir će morat pričekat bolja vremena.KpbKaka22 je napisao/la:@Siamonoi stari mozes ti meni objasnit ovdje ili u inboxu,zbog kojeg razloga ti ovako seres po Dinamu,ako navijas za Dinamo,dan ga yebo koda si ti jedini sto prezire Mamica i upravu,ili je razlog neki drugi volio bi znat
Jedna gdje se još bolje vidi:

Nema se sta puno za reci. Juve je puno kvalitetniji i to je sinoc i iskoristio. Dinamo je odigrao koliko je mogao, barem ja mislim da nije mogao bolje. Jedina zamjerka su greske u obrani i da njih nije bilo poraz bi bio blazi, ali bi sigurno bio poraz. Treneru se nema sto zamjeriti, cak svaka cast na postavljanju Situma na bocnog, covjek je bio medju najboljim sinoc. Dinamo treba kompletnu zadnju liniju i onda ce biti bodova.
Ovi sto placu za Coricem neka smanje dozivljaj. Ni jedan igrac nije veci od Dinama i kao sto Sopic rece, on da stvarno toliko zeli igrati tu utakmicu, on bi se zalagao na treninzima, ali i utakmicama prije. Coric ni po cemu nije zasluzio sinoc igrati. Mozda je mogao biti na klupi, ali jedan novajlija, stranac, Jonas se bori vise od njega. Neka suti i radi, a ne da se hvata na emocije kao slamcicu spasa i da ga zbog toga zale. Moze prodavati pricu nekome tko je ove sezone pogledao jednu, dvije utakmice.
Atmosfera

Ovi sto placu za Coricem neka smanje dozivljaj. Ni jedan igrac nije veci od Dinama i kao sto Sopic rece, on da stvarno toliko zeli igrati tu utakmicu, on bi se zalagao na treninzima, ali i utakmicama prije. Coric ni po cemu nije zasluzio sinoc igrati. Mozda je mogao biti na klupi, ali jedan novajlija, stranac, Jonas se bori vise od njega. Neka suti i radi, a ne da se hvata na emocije kao slamcicu spasa i da ga zbog toga zale. Moze prodavati pricu nekome tko je ove sezone pogledao jednu, dvije utakmice.
Atmosfera
Vidim tebi prodaju dobru priču da ga je Sopić izbacio iz momčadi
Sopić autoritet
Sopić autoritet
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Gdje sam ja napisao da ga je Sopic izbacio? Citirao sam ono sto je on rekao. Citaj s razumjevanjem.Lillard je napisao/la:Vidim tebi prodaju dobru priču da ga je Sopić izbacio iz momčadi![]()
Sopić autoritet
Odlično izdanje Bad Blue Boysa uz upečatljive poruke upravi
Prvak Italije odradio je Dinamo ritmom i naporom potrebnim za regeneracijski trening, ne zato što je to "Jedan Juventus", nego jer je s druge strane bio "Klub nekada poznat kao Dinamo", a sada sveden na ruglo, sprdačinu. Obiteljsku prodajnu zadrugu bez ikakvog sportskog cilja, natjecateljske ambicije ili imperativa, osim "uzmi lovu i bježi" nakon što se uđe u skupinu Lige prvaka.Nepotrebno se iti retorički pitati "Koji je smisao tog Dinama?" jer smisla nema.
...
Od Juventusa su gubile i gubit će daleko jače momčadi od Dinamove i to uopće nije problem. Ali je veliki problem što pri tome igrači Dinama osim moći, nemaju hrabrosti, želje, ambicije da barem pokušaju nešto, da ako ništa drugo padnu časno...
...
Je li one koji su složili ovakav Dinamo stid što ovu zemlju pred cijelim svijetom protiv Juventusa predstavlja momčad koja igra gore od talijanskog niželigaša i kojoj za prvi prelazak centra treba pola sata? Naravno da nije.
...
...grmljavina navijača Dinama je usprkos mizeriji od onog što su glumili da pokušavaju igrači koje su bodrili, bila takva da talijanski i engleski novinari i komentatori koji su pratili susret, nisu prestajali s hvalom na račun BBB-a i čuđenjem što takvi navijači nemaju barem donekle dostojne suigrače na terenu.
Naravno, navijati za te igrače još je jedna od perverzija dinamovskog tipa, jer tko je ekipirao tu momčad, složio takav koncept ili bolje reći, urušio Dinamo do razine groteske i europske nižerazredne neprepoznatljivosti, nego onaj i oni čiji su odlazak BBB tražili i na ovoj, povratničkoj utakmici, pa je slijedom toga besmisleno podržavati bilo koga i bilo što nastalo tijekom godina koje su pojeli skakavci.
Ali, kada se raziđe dim i od blještavih kulisa koje su zavaravale pravovjerne dvorjane što su se klanjali Kralju i njegovoj obitelji ostanu samo razvaline, oni koji i dalje budu tamo, na navijačkim tribinama, bit će pokazatelj koliko je Dinama ostalo i koliko on ima smisla.
Čitam po fb-u komentare Talijana...i oni Prciju uspoređuju sa Serie B klubovima.
Također osim standardno Nijemaca čitam i da su Rusi na streamu pričali detaljno o kriminalu u klubu
Eto tako ih vide u Europi.Gazzetta također ističe kako je Juventus odradio malo jači trening u Zagrebu.
"Bianconeri su pokazali čvrst gard i odlučnost te su dominirali protiv malog Dinama".
Onda ga je izbacio neko iznad Sopića jel tako? A taj neko ga sigurno nije izbacio iz momčadi radi loših igara, već ga je kaznio radi nečeg drugog. Ćoriću je veća kazna što jučer nije igrao nego da je dobio novčanu kaznu i Zdravko to zna.Signore je napisao/la:Gdje sam ja napisao da ga je Sopic izbacio? Citirao sam ono sto je on rekao. Citaj s razumjevanjem.Lillard je napisao/la:Vidim tebi prodaju dobru priču da ga je Sopić izbacio iz momčadi![]()
Sopić autoritet
Ne znam tko je ga izbacio - i ne zanima me.
Ne znam tocan razlog izbacivanja - i ne zanima me.
Mali sam nije rekao zasto je izbacen i od koga je izbacen. Isti je kao i oni, igra jednaku prljavu igru i ne zasluzuje nikakvu podrsku.
Ono sto sam je primijetio je cinjenica da se on na terenu ne zalaze, da je najgori igrac Dinama, gori cak i od panja Antolica i ne zasluzuje mjesto na terenu. Drago mi je sto nije igrao bez obzira iz kojeg razloga je maknut. On da je pokazao dobre igre ne bi ga se moglo tek tako izbaciti iz ekipe, morao bi biti na spisku i morao bi igrati. Ovako je razlog izbacivanja sasvim nebitan jer klub pricu o nezalagunju moze vrlo lako prodati s obzirom da je on stvarno lose igrao. Da je pokazao bolje igre i ja bih ga zalio i protivio se odluci. Ovako na svojoj strani ima samo one koji su Dinamo ove sezone gledali protiv Lyona, ako i tad. Treba pogledati i HNL nekad, vidjeti kako se igraci tamo zalazu. Zbog tog HNL-a sam postovao, a i dan danas postujem Ademija vise nego ijednog igraca unazad par godina. Momak je ginuo protiv Belupa jednako kao i protiv najvecih europskih ekipa. Coric je jedan od onih koji biraju utakmice i zato mu to neigranje protiv Juventusa i jeste najgora kazna, a volim kad takve stigne upravo to. Npr., Rog je bio jedan od onih koji su slicni Ademiju i volio bih vise da je on ostao u Dinamu jos dvije sezone nego da Coric ostane citavu karijeru.
Mali sam nije rekao zasto je izbacen i od koga je izbacen. Isti je kao i oni, igra jednaku prljavu igru i ne zasluzuje nikakvu podrsku.
Ono sto sam je primijetio je cinjenica da se on na terenu ne zalaze, da je najgori igrac Dinama, gori cak i od panja Antolica i ne zasluzuje mjesto na terenu. Drago mi je sto nije igrao bez obzira iz kojeg razloga je maknut. On da je pokazao dobre igre ne bi ga se moglo tek tako izbaciti iz ekipe, morao bi biti na spisku i morao bi igrati. Ovako je razlog izbacivanja sasvim nebitan jer klub pricu o nezalagunju moze vrlo lako prodati s obzirom da je on stvarno lose igrao. Da je pokazao bolje igre i ja bih ga zalio i protivio se odluci. Ovako na svojoj strani ima samo one koji su Dinamo ove sezone gledali protiv Lyona, ako i tad. Treba pogledati i HNL nekad, vidjeti kako se igraci tamo zalazu. Zbog tog HNL-a sam postovao, a i dan danas postujem Ademija vise nego ijednog igraca unazad par godina. Momak je ginuo protiv Belupa jednako kao i protiv najvecih europskih ekipa. Coric je jedan od onih koji biraju utakmice i zato mu to neigranje protiv Juventusa i jeste najgora kazna, a volim kad takve stigne upravo to. Npr., Rog je bio jedan od onih koji su slicni Ademiju i volio bih vise da je on ostao u Dinamu jos dvije sezone nego da Coric ostane citavu karijeru.
Sve si rekaoSignore je napisao/la:Ne znam tko je ga izbacio - i ne zanima me.
Bas tako. Nije on nicim zasluzio da bi me to zainteresiralo, ali ne iskljucujem mogucnost da je stvarno izbacen zbog nezalaganja.Lillard je napisao/la:Sve si rekaoSignore je napisao/la:Ne znam tko je ga izbacio - i ne zanima me.
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Sutra u podne predstavljanje novog trenera Peteva u Plavom salonu. Sretno mu bilo
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
Sa juga jucer:

I sa službenog twittera:

I sa službenog twittera:

Bio sam na sjeveru i to tacno iza transparenta..gdje lik pored pita sta to znaci...
Atmosfera je bila vrh..jos noge i glas izostaju ali vrijedilo je navijanja
Atmosfera je bila vrh..jos noge i glas izostaju ali vrijedilo je navijanja
Nesto mi je promaklo ili ovaj put nema silnih emisija o huliganima?I to bas sada kada su placenici dobili sudsku zabranu odlaska na utakmice zbog napada na Talijane na Borongaju
A oni bi samo navijali kuknjava
- gerdmuller
- Kontakt:

"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Ajmo danas pobijediti velikog rivala i nastaviti ganjati Rijeku
LeBron James
Nije ovo smijesno, OK je da poklone kabanice kad vec nema krova, ali je zato zalosno to sto nema krova. I te kabanice trebaju podijeliti na svakoj utakmici kad kisa pada.gerdmuller je napisao/la:
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Livaković-Stojanović,Sigali,Benković,Pivarić - Jonas, Antolić, Machado - Soudani, Hodžić,Junior
LeBron James
-
Convicts1988
- Kontakt:
link?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.