stvarno se ovaj fudbal pretvorio u igru za tetkice,nema vise muske igre,laktanja udaranja,pa zato imas situaciju da na utakmici nemas efektivne igre 60 minuta jer su non stop neka valjanja izlezavanja ,bas pickasto ....bas pokusavaju unistiti fudbal..AntonChigurh je napisao/la:trebalo bi zabraniti gledanje tekmi svim ovim plačipi.čkama koji gledaju svaku sekundu jel neko nekog ružno pogledao.anonymousHD je napisao/la:Trebao je i Schmelzer biti isključen, on je Cristiana prvi udario laktom u bradu.
vratite nam Vinniea Jonesa
Champions League 2016/17
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Champions League 2016/17
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Udri dok sudija ne gleda. 
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Corruptio optimi cuiusque pessima.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Corruptio optimi cuiusque pessima.
Prvo glumce treba počastiti sa crvenim kartonom pa će biti i manje "prekršaja" i izležavanja.Drugo odabir sudija mora biti po zaslugama a ne po tome iz koje lige dolaze, ne možeš uzimati iz sudije iz liga gdje je suđenje na niskim granama tu mislim na Englesku.Sinoć Ronaldo igra rukometa na ivici 16ca al' Clanteburg odmah rukom kao da ništa nije bilo.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
dzaba cekas nko od njih garant nije iso jer su fukareSiamoNoi je napisao/la:Neka bude i ovdje:
Čekamo crno-bijelu ekipiTZu sa dojmovima.
Inače,drago mi je da je Lester uzeo prvu doma u LP.
Ancelotti said “it’s an honor for me to be a part of this great club next season.”
When I know of the club’s interest I didn ’t want consider any other offer
When I know of the club’s interest I didn ’t want consider any other offer
Karlo je napisao/la:dzaba cekas nko od njih garant nije iso jer su fukareSiamoNoi je napisao/la:Neka bude i ovdje:
Čekamo crno-bijelu ekipiTZu sa dojmovima.
Inače,drago mi je da je Lester uzeo prvu doma u LP.i to oni koji su islli ili su na javnim jaslama pa ima se moze se dio su sistema ili su sa roditeljima 90ih isaparili se i sad su na socijali posto najveci dio svoga vremena provode za tastaturom .ma ako je jedan od njih otiso svaka cast sve su to bleferi da privuku paznju
Sram da te bude za te riječi i tvrdnje!
Poznajem dosta niih koji su bukvalno petnaestak dana ranije na poslu u firmama gdje rade sređivali dva slobodna dana da mogu ići.
Ja konkretno sam imao sve sređeno do par dana prije pa zbog teške bolesti majke sve odgodio.
J.e.bo te Juve i fukare i javne jasle i sistem više u p.rkno! Dodijao si i narodu i svijetu sa tvojim konstantnim prozivanjem!
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Cholo veceras još jednom rutinski šamara debelog Carla, moguce i hendikep.
Juve osvaja.
Juve osvaja.
Znam samo da ce veceras Barci biti veselo u M'Gladbachu.
Domacin zna igrati opasan fudbal, dobra je to ekipa, koja ima muda, kičmu, karakter itd... ukratko, imaju sve ono što npr. nema Leverkusen
Domacin zna igrati opasan fudbal, dobra je to ekipa, koja ima muda, kičmu, karakter itd... ukratko, imaju sve ono što npr. nema Leverkusen
-
Pale_Companion
- Kontakt:
let3 je napisao/la:Znam samo da ce veceras Barci biti veselo u M'Gladbachu.
Dobit će te, ali ne bi trebala biti baš lagana šetnja
Agieren statt reagieren
primit ce dva u prvih pola sata, šta si se usrao?let3 je napisao/la:Znam samo da ce veceras Barci biti veselo u M'Gladbachu.
ne bahilaj mi tiket
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Zašto je ovako dobra kvota na PSG, ja mislio bit će 1,2. PSG večeras lagano pobjeđuje
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
Ne bahilam, dede mi...ali nece biti lako sigurnoBelmin6 je napisao/la:primit ce dva u prvih pola sata, šta si se usrao?let3 je napisao/la:Znam samo da ce veceras Barci biti veselo u M'Gladbachu.
ne bahilaj mi tiket
Kakvo ispisavanje po strasnom, nikad jacem Bayernu. Jos da je Torres normalan covjek puklo bi 4 u prvom poluvremenu. 
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Bravo Carrasco maestro!
Atletico pokazuje da je dosta kvalitetnija ekipa. Zasluženo vodstvo.
Going on up to a spirit in the sky...
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
- SlevinKelevra
- Kontakt:
I to za klasu. Da je Torres iz 2009., bilo bi 3:0.Nitro je napisao/la:Atletico pokazuje da je dosta kvalitetnija ekipa. Zasluženo vodstvo.
Ovo poluvrijeme je bilo samo da podsjete ljude kakva su sila.SlevinKelevra je napisao/la:I to za klasu. Da je Torres iz 2009., bilo bi 3:0.Nitro je napisao/la:Atletico pokazuje da je dosta kvalitetnija ekipa. Zasluženo vodstvo.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Ma, ponovo ce dogurati dalje u Lp od ovih napuhanih ekipa tipa PSG, City, Juve, Dortmund...Kawhi je napisao/la: Ovo poluvrijeme je bilo samo da podsjete ljude kakva su sila.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Samo se treba prisjetiti postova o raspadu Atletica nakon prve dvije utakmice u ligi, te se glasno nasmijati tim neznalicama.Ljudi su jači barem 20% nego lani, jer svi igrači su im ostali+ pomno birana pojačanja.Među top 3 ekipe na svijetu bez dileme.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Kakva golcina Quaresme iz slobodnjaka 
Torres je uzas veceras ali je fizicki nerealno snazan.Odbijaju se od njega kao od zid.
Correa i Gameiro bi donjeli sigurno pakao Bayernu ali bi se izgubilo na skocnosti i postotak osvojenih mrtvih lopti bi sigurno opao.
Carrasco standardno siluje koga stigne , igrac koji je pakao za svaku odbranu.All rounder kao sto je bio Di Marija sa boljom realizacijom.
Atletico sigurno najkompletniji tim na Svijetu.
Correa i Gameiro bi donjeli sigurno pakao Bayernu ali bi se izgubilo na skocnosti i postotak osvojenih mrtvih lopti bi sigurno opao.
Carrasco standardno siluje koga stigne , igrac koji je pakao za svaku odbranu.All rounder kao sto je bio Di Marija sa boljom realizacijom.
Atletico sigurno najkompletniji tim na Svijetu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.