FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
a par imbecila jucer pise kako stadion nema nikakve veze sa Azmirovim odlaskom
samo mi se qurca napusite i kad se napusite opet popusite 
Sloboda Tuzla
Covjek je lijepo rekao najveće razloge odlaska, To je reprogram, laganja, zavlacenja i za stadion je naveo razlog da je obećavano da će se radit na izgradnji i to je lagano.
Sto vrijedjas ljude,jel nam to treba u ovoj situaciji..fukaratz je napisao/la:a par imbecila jucer pise kako stadion nema nikakve veze sa Azmirovim odlaskomsamo mi se qurca napusite i kad se napusite opet popusite
Ljudi imaju drugacije misljenje i sta ima veze.Iako je i Azmir rekao da stadion vrijedi (ili sama parcela )otprilike oko 40 mil meni je to opet smijesno.....jer klub duguje par miliona a raspolaze bogatstvom.(raspolagao je)..mogli su onda i klubu dugove vratiti i izgraditi najbolji stadion u drzavi na drugoj lokaciji i to ti je dokaz koliko ih boli k.za klubom..Ali eto svakom svacije.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sabovici su samo mogli prodati stadion i pomocne i uzeti kessolinas je napisao/la:Sto vrijedjas ljude,jel nam to treba u ovoj situaciji..fukaratz je napisao/la:a par imbecila jucer pise kako stadion nema nikakve veze sa Azmirovim odlaskomsamo mi se qurca napusite i kad se napusite opet popusite
![]()
Ljudi imaju drugacije misljenje i sta ima veze.Iako je i Azmir rekao da stadion vrijedi (ili sama parcela )otprilike oko 40 mil meni je to opet smijesno.....jer klub duguje par miliona a raspolaze bogatstvom.(raspolagao je)..mogli su onda i klubu dugove vratiti i izgraditi najbolji stadion u drzavi na drugoj lokaciji i to ti je dokaz koliko ih boli k.za klubom..Ali eto svakom svacije.
Sloboda Tuzla
bas tako.potpisujem, iako se napravi stadion on će moć opet moć da ispostuje b kategoriju, a za ligu prvaka cisto sumljam, jer stadion mora imat prateće objekte itd, al da nelupam kaka liga prvaka itd, kad se arsenal oprostio od svoje historije zasto nebi mi.
Slazem se,pa i ja sam to napisao,drugo su Sabovici grad je to mogao i bez Azmira,da mu je stalo do kluba jel tako....fukaratz je napisao/la:Sabovici su samo mogli prodati stadion i pomocne i uzeti kessolinas je napisao/la:Sto vrijedjas ljude,jel nam to treba u ovoj situaciji..fukaratz je napisao/la:a par imbecila jucer pise kako stadion nema nikakve veze sa Azmirovim odlaskomsamo mi se qurca napusite i kad se napusite opet popusite
![]()
Ljudi imaju drugacije misljenje i sta ima veze.Iako je i Azmir rekao da stadion vrijedi (ili sama parcela )otprilike oko 40 mil meni je to opet smijesno.....jer klub duguje par miliona a raspolaze bogatstvom.(raspolagao je)..mogli su onda i klubu dugove vratiti i izgraditi najbolji stadion u drzavi na drugoj lokaciji i to ti je dokaz koliko ih boli k.za klubom..Ali eto svakom svacije.fino sam rekao poslje izbora nek se dogovore Azmir i novo/izabrani jer je nas jedini spas prodaja tog zemljista i gradnja normalnog stadiona na drugom mjestu
ako moze Arsenal to isto uraditi sa Hajberijem, prodati legendarni stadion na kojem je izgradjen stambeno poslovni kompleks ne vidim razlog sto mi ne bi mogli isto uraditi
Sada vidjecemo sta ce biti druze...
- Probisvjet
- Kontakt:
Podrska Azmiru Husicu na utakmici Sloboda Radnik.
https://www.facebook.com/CrvenoCrni1919 ... 173004244/
https://www.facebook.com/CrvenoCrni1919 ... 173004244/
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
. . kreće izgradnja još jednog mosta (bez zajebancije). Iz negdje u nigdje . . .. brat bratu . . . p'o miliona . .
. . . .Tom-Cat k'o da gledam da gradi. .
. . . .Tom-Cat k'o da gledam da gradi. .
Stupine-Zlokovac vjerovatno, gore čak i treba, ali toliki novac da treba, ne znam..
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
- Beduin
- Kontakt:
Taj most je prijeko potreban na pomenutoj lokaciji, samo sto i kao takav nece imati veliku funkciju ako se trake ne odvoje bankinama. U protivnom ce ljudi i dalje pretrcavati cestu, a most neiskoristen.
Nego, sta je Bato govirio/lafinao o Slobodi?
Nego, sta je Bato govirio/lafinao o Slobodi?
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
. . ne vrijedi te pare. . .
azmir nije rekao da parcela vrijedi 40 miliona nego je rekao da kvadrat vrijedi 250 KM, što ispadne 16 000 kvadrata = 4 miliona.. a to sto je ovaj balta novinar svojom nekom matematikom dobio 46 miliona nema veze sa zivotomsolinas je napisao/la:Sto vrijedjas ljude,jel nam to treba u ovoj situaciji..fukaratz je napisao/la:a par imbecila jucer pise kako stadion nema nikakve veze sa Azmirovim odlaskomsamo mi se qurca napusite i kad se napusite opet popusite
![]()
ako ce zamisljeni novi evropski stadion kostat 50 miliona kako ce tusanj vrijedit 46
Pa rekoh ti sta je covjek rekao i da mi je smijesno.pj88 je napisao/la:azmir nije rekao da parcela vrijedi 40 miliona nego je rekao da kvadrat vrijedi 250 KM, što ispadne 16 000 kvadrata = 4 miliona.. a to sto je ovaj balta novinar svojom nekom matematikom dobio 46 miliona nema veze sa zivotomsolinas je napisao/la:Sto vrijedjas ljude,jel nam to treba u ovoj situaciji..fukaratz je napisao/la:a par imbecila jucer pise kako stadion nema nikakve veze sa Azmirovim odlaskomsamo mi se qurca napusite i kad se napusite opet popusite
![]()
Ljudi imaju drugacije misljenje i sta ima veze.Iako je i Azmir rekao da stadion vrijedi (ili sama parcela )otprilike oko 40 mil meni je to opet smijesno.....jer klub duguje par miliona a raspolaze bogatstvom.(raspolagao je)..mogli su onda i klubu dugove vratiti i izgraditi najbolji stadion u drzavi na drugoj lokaciji i to ti je dokaz koliko ih boli k.za klubom..Ali eto svakom svacije.![]()
ako ce zamisljeni novi evropski stadion kostat 50 miliona kako ce tusanj vrijedit 46
Tom logikom ne treba nam niko,prodaj Tusanj i eto ga Bosanski Real.
Vrati se stranicu dvije i vidjeces sta sam pisao koliko vrijedi Tusanj.
Rekao sam sta je receno u emisiji i sarkasticno uporedio sta se sa tim novcem moze.
S obzirom na novi sjever ta cijena moze ici do 6,7 miliona (kako sam i pisao ranije)i to je kapak.
Nema vise niko ni treninge ne prati desava li se ista
Samo da prođu izbori i sve će biti mnogo jasnije. Ovako nema nikakve racionalne argumentacije, samo predizborna podmetanja i manipulacije.
-
intercontinental
- Kontakt:
Evo već sat vremena gledam klipove :navijanje protiv Zrinjskog,protiv Želje,Sarajeva,gostovanje u Sarajevo i na Grbavicu ,polufinale sa Željom i stvarno ne mogu da vjerujem da je došlo kraj svemu da nam je par osoba sve ovo uništilo
čudan smo mi narod
čudan smo mi narod
u transu pjesma nek zagrmi
SLOBODO gazi sve do pobjede
SLOBODO gazi sve do pobjede
Čitam sad Azmir Husić fan page fb, piše da azmir spreman sam ulozit u S.Han 5miliona, odmah kad počnu komentarisat onog Zulu sto je bio u prijasnjim upravama i skupstinama, sve negativno kako lazu, a gospoda iz bivsih uprava kad se spavala po avazu i pio viski od 600 km Nisu lagala. i ko je ovaj faraonovac laki TZ fb profil negativac i smrdljivac
Ma ko ih yebe svakako nece jos dugoxeksor je napisao/la:Čitam sad Azmir Husić fan page fb, piše da azmir spreman sam ulozit u S.Han 5miliona, odmah kad počnu komentarisat onog Zulu sto je bio u prijasnjim upravama i skupstinama, sve negativno kako lazu, a gospoda iz bivsih uprava kad se spavala po avazu i pio viski od 600 km Nisu lagala. i ko je ovaj faraonovac laki TZ fb profil negativac i smrdljivac
Živinice izdat neće!!!
Azmir Husić!!!
Azmir Husić jedan je od nas!!!
BOJKOT!
Azmir Husić!!!
Azmir Husić jedan je od nas!!!
BOJKOT!
Yebem im mater klosarsku...yebo im bog mater vecinom komentarisu oni koji Tusanj vide samo na tv...picka im materina klosarskaxeksor je napisao/la:Čitam sad Azmir Husić fan page fb, piše da azmir spreman sam ulozit u S.Han 5miliona, odmah kad počnu komentarisat onog Zulu sto je bio u prijasnjim upravama i skupstinama, sve negativno kako lazu, a gospoda iz bivsih uprava kad se spavala po avazu i pio viski od 600 km Nisu lagala. i ko je ovaj faraonovac laki TZ fb profil negativac i smrdljivac
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Imaš ti levata oni bi sad Husicu zabranili i Slogu da vodi,jbt

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.