popucali mu hemeroidif0rest1946 je napisao/la:Dulja nije pozvan za repku , a pozvan hajrovic koji u godini nije odigrao 3 utakmice
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- TobeYarabi
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Kvota 1 da ce skaut biti u kostimu vucka
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Njemu ne bi trebo kostim, znači nije onLakoste je napisao/la:
Kvota 1 da ce skaut biti u kostimu vucka
Možda Dino?
ZVANIČNO ZBOG IZBORA SVE UTAKMICE SE IGRAJU U SUBOTU 01.10.neroazzurni je napisao/la:hvala drug
ima li gdje to zvanicno da svi igraju u subotu, bas mi treba taj info
Ajmooooooooooooooooooooooooo
Sad me pitaš, gdje sam, s kim sam, kako sam? Već si čuo Majkl od tebe boljeg našli smooooooooo. Bogu hvala, nismo sami.
A ustvari igrači su nam kurci dan za danom. Sve po starom dan za danom.
Sad me pitaš, gdje sam, s kim sam, kako sam? Već si čuo Majkl od tebe boljeg našli smooooooooo. Bogu hvala, nismo sami.
A ustvari igrači su nam kurci dan za danom. Sve po starom dan za danom.
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

poyyyyy
Kako li je @dramaqueen kevici kad je Obi u PMSu,mosh mislit tog hausa,te svadja za sminku pa za instagram ma strasno
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
LIVE CHAT | Danas sa početkom u 16 sati, prvotimac FK Sarajevo, Nermin Crnkić odgovarati će na pitanja navijača Bordo kluba na zvaničnoj facebook stranici Sarajeva. U komentarima na fotografiju koju ćemo postaviti u 16h možete postaviti svoje pitanje za našeg fudbalera, koji je u protekle dvije utakmice postigao dva gola. #FKS
Samo bez debilnih pitanja, treba ga loziti i furati da je najbolje jer je taj tip igraca.
Samo bez debilnih pitanja, treba ga loziti i furati da je najbolje jer je taj tip igraca.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Koga ce drugog nego Crnkica, on i Ahmet jedini znaju lopte!
Dajte ljudi pa nećemo sad pričati i dijeliti stvari od Rustema. Kako je krenulo, još malo ćemo diskutovati i o frizuri Almira i kopačkama Duljevića, dajte. Tu smo zbog naše svetinje, a ne zbog raznih gluposti. Koga je briga sa kim je, što se mene tiče može biti i sa glavatim skautom.
Btw. Bolja mu je bila Nejla tri puta, a ne mogu vjerovati da se na fb-u zove Obi Mikel
Btw. Bolja mu je bila Nejla tri puta, a ne mogu vjerovati da se na fb-u zove Obi Mikel
Ovo je onaj brđan što non stop sere po internetu. Kakav je ovo debil majko moja..Lakoste je napisao/la:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ima i ovajKenChoo je napisao/la:Ovo je onaj brđan što non stop sere po internetu. Kakav je ovo debil majko moja..Lakoste je napisao/la:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Sarajevo ljubavi moja.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
"Uoči duela PSG-a i Ludogoretsa u Ligi prvaka francuski mediji su iz nekoliko uglova “skenirali” bugarski klub i cjelokupnu situaciju u bugarskom fudbalu. Zbog toga je razgovor sa povodom bio i intervju sa Fabienom Budarenom, francuskim veznjakom koji je jedan dio karijere proveo u Bugarskoj.
Budaren je sezonu 2007/2008 proveo u bugarskom Litexu, za koji ga vežu lijepe uspomene. “Fudbal u Bugarskoj nije loš, ali postoje samo tri ili četiri kluba koji se bore za titulu. Ti klubovi igraju u Evropi, imaju dobru infrastrukturu, dok ostatak klubova još živi u komunističkom dobu, nemaju čak ni toalete u svlačionicama”, priča Budaren prenosi srbijanski Mozart Sport
Francuz je iznio i jedan detalj koji je svakako zanimljiv ljubiteljima fudbala u Bosni i Hercegovini. “Ostao sam u Litexu osam mjeseci i bilo mi je lijepo. Ali onda je uslijedila smjena trenera i došao je srbijanski trener Miodrag Ješić. Tražio mi je da mu platim da bih igrao. Pitao me je jednom, dvaput, triput i onda sam pukao na treningu. Pretrčao sam teren, došao do njega i udario ga. Poslije toga sam bio suspendovan dva mjeseca i potom sam otišao na posudbu u Rumuniju”, rekao je Budaren o sukobu sa bivšim trenerom Sarajeva."
Lijepih par poteza uprave, mada iskreno ne znam ni koga imenom sada hvalim, zbog ovih video klipova koji su postali češći nego prije, i ovog poteza sa Vučkom kao maskotom 
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 5 gostiju.