FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo
- Omerbavarac
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
Thiago je uz Javija najbolji i najagilniji na terenu.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Thiago i jeste izbacio Mullera 1 na 1 koji ne zna završiti.
-
Bundesliga
- Kontakt:
Dobar je Thiago, s ovim kostolomcima samo na silu može nikako drukčije.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Thiago najbolji.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Ako mi neko objasni ovu izmjenu dat cu mu bubreg
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
Bundesliga
- Kontakt:
Ako misliš Boa-Hummels, Boa još uvijek nije potpuno spreman za 90 minuta, a ako misliš Thiago-Kimmich, prvi je bio na rubu crvenog i zato ga izvodi.harden je napisao/la:Ako mi neko objasni ovu izmjenu dat cu mu bubreg
Bolje rizikovati njegov crveni nego ostaviti faraona AlonsaBundesliga je napisao/la:Ako misliš Boa-Hummels, Boa još uvijek nije potpuno spreman za 90 minuta, a ako misliš Thiago-Kimmich, prvi je bio na rubu crvenog i zato ga izvodi.harden je napisao/la:Ako mi neko objasni ovu izmjenu dat cu mu bubreg
Ma nadigrani smo u svakom pogledu,ljudi nas natjeraju da izgledamo kao amateri.
Morat ce nasi jos pure jesti,jbt 3 na 1 ne mozemo uzeti loptu
Jednostavno treba boljem cestitati i nastaviti raditi
Morat ce nasi jos pure jesti,jbt 3 na 1 ne mozemo uzeti loptu
Jednostavno treba boljem cestitati i nastaviti raditi
Satrali nas ljudi, tu nema price.
Druga utakmica zaredom da neko mora staviti loptu na liniju da Lewandowski zabije. Sam stoji nigdje nikoga dvadeset metara oko njega i ne zna zabiti zicer glavom. Bravo majstore.
Druga utakmica zaredom da neko mora staviti loptu na liniju da Lewandowski zabije. Sam stoji nigdje nikoga dvadeset metara oko njega i ne zna zabiti zicer glavom. Bravo majstore.
Moj ratniče sta uradi...
- Omerbavarac
- Kontakt:
Sta mu je jbt.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
-
Bundesliga
- Kontakt:
A kakva glupost Vidala ne vjerujem, ovo je samo šlag na njegovu katastrofalnu utakmicu. Sreća promašiše.
Carlo je zasro kad je izveo thiaga jedini koji je pokušavao loptu podvaliti, sad samo ribari nesto pokušava...aj Bože 4 utakmice zaredom u spaniji nećemo postići pogodak...
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
- Bayern@heart
- Kontakt:
Aj jesmo loši **** ih Pep i siguran pas ništa nismo promjenili od dolaska Carla loše stojimo skorz teško do klempe i ove sezone
Koja bezidejnost u napadu, šta je ovo ljudi moj. Jedna od najgorih utakmica Bayern-a što sam gledao u životu, ne pikam sezonu sa Zenit-om i Getafe-om, wow.
Ništa, ne treba pametovati previše, duga je sezona, bolje sad izgubiti nego kasnije nekad.
PS: Nemojte na trenera odmah, tek je početak, a i Atletico nama dolazi.
Ništa, ne treba pametovati previše, duga je sezona, bolje sad izgubiti nego kasnije nekad.
PS: Nemojte na trenera odmah, tek je početak, a i Atletico nama dolazi.
Totalni krak taktike ancelotija,bez ikakvih jasnih ciljeva,riberi sve samo ne krilo,alonso totalni minus kao i prosle godine,vidal van svoje pozicije,mislim lose,dobro smo prosli,Muller 
VOLIM BAYERN
Dugo, dugo losije igre Bayerna nisam gledao! Ovaj Atletiko sa ovom igrom i taktikom zasluzuje sve pohvale! Kako ljudi ginu i drze odbranu i pri tom opet nas nadigraju. Karlo izbij im iz glave tika-taku, J*** im sve njihovo. Nemaju muda nijedan da krenu naprijed. Fuj igra! 
Loše skroz opet beskonačno kruženje oko gola bez ideje šta s loptom, bekovi kriminalni Alaba i Lahm kao da su ograjisali.Lewa odsječen u napadu imao jednu šansu glavom i to je sve, Vidal napravio veliku glupost bez potrebe ruši Felipea u 16cu a onda opet pravi glup faul na 20m od gola gdje su nam uzeli par minuta sa izležavanjem.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Jako sam razocaran, jos kad je Thiago izasao, nista nismo ucinili. Zadnjih 10minuta nismo centrirali, kad smo najvise trebali, onako njemacki.
Ali sreca da nam se ovo desilo u grupi, a ne u nokaut fazi.
Robben i Lahm ko da se nisu sreli na ulici.
Bez ispaljenog metka izgubismo.
Ali sreca da nam se ovo desilo u grupi, a ne u nokaut fazi.
Robben i Lahm ko da se nisu sreli na ulici.
Bez ispaljenog metka izgubismo.
-
Bundesliga
- Kontakt:
Zaslužen poraz odnosno pobjeda Atletica, bili su bolji, željeli pobjedu više i na kraju je i odnijeli.
Bayo htio na finjaka igru, a to protiv ovakvih timova ne prolazi, igrači moraju biti mnogo čvršći i agresivniji i onda ih sigurno možemo dobiti.
Probali su agresivnije u drugom poluvremenu ali sudija nama svira ono što njima neće i odmah sasijeca sve u korijenu.
Lahm i Alaba katastrofalni, Ribery pokušavao ali ne može bez podrške na 3 ili 4 njihova igrača.
Highlight večeri je bio kada Lahm pokušava odigrati iza leđa protivničkog igrača dok Ribery čeka na 7 metara da ošuta loptu
Bit će dobar uzvrat, sada se trebaju boriti do zadnjeg kola za prvo mjesto, bit će zanimljivo.
Bayo htio na finjaka igru, a to protiv ovakvih timova ne prolazi, igrači moraju biti mnogo čvršći i agresivniji i onda ih sigurno možemo dobiti.
Probali su agresivnije u drugom poluvremenu ali sudija nama svira ono što njima neće i odmah sasijeca sve u korijenu.
Lahm i Alaba katastrofalni, Ribery pokušavao ali ne može bez podrške na 3 ili 4 njihova igrača.
Highlight večeri je bio kada Lahm pokušava odigrati iza leđa protivničkog igrača dok Ribery čeka na 7 metara da ošuta loptu
Bit će dobar uzvrat, sada se trebaju boriti do zadnjeg kola za prvo mjesto, bit će zanimljivo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.