Upravo to, samo sto to simpatizeri Bajerna nikako da prihvate. Jednostavno, onda im se sve poklopilo, svi u formi, zdravi i na vrhuncu.Romagnoli13 je napisao/la:Priča o nikad jačem Bayernu je samo mit koji se o proteže još od one sezone kad je Jupp izvukao 120% iz tima i pregazio Evropu.Tad je nastala priča o nikad jačem Bayernu, a to je daleko od istine.Famoznu Juppovu sezonu ne bi ni on sam nikad više ponovio da je ostao trener.
Champions League 2016/17
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Champions League 2016/17
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
-
BigBigBang
- Kontakt:
Slazem se da je Atletico najjaca ekipa, ali su i ujedno dokaz koliko trebas imati srece u ovoj LP, jednostavno nijanse su ih djelile od ne jedne vec dvije titule LP i oba puta nisu bile na njihovoj strani, igras dva finala i izgubis ih na produzetke i penale jednostanvo losa sreca.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
- nextterrain
- Kontakt:
Cholo je napravio od svakog igrača zvijer u odbrani, ali svaki pojedinac u ekipi može zabiti gol i izuzetno su tehnički potkovani.
Kad pogledamo svaku liniju na terenu imaju minimalno 2 super igrača za svaku poziciju jer nije lako igrati protiv ovog Bayerna tako savršenu odbranu, a i da budeš superiorniji u napadu. Cholo
Kad pogledamo svaku liniju na terenu imaju minimalno 2 super igrača za svaku poziciju jer nije lako igrati protiv ovog Bayerna tako savršenu odbranu, a i da budeš superiorniji u napadu. Cholo
Re: RE: Re: Champions League 2016/17
ČokerčićPoligon10 je napisao/la:Da, baš. Nema veze što je svojim golovima rješavao Barcu, Bayern...Rajaz je napisao/la:Griezmann je mrtvi chokerI kao što vidiš rezultat mu ide u prilog, još uvijek nije choker.
Mozda jednostavno ne izvodi dobro penale. Cuj choker 
Godin pokazao zašto je babuka među svim stoperima
prgavo je đubre, al kakav igrac, kakav fajter
Sjooo kad se sjetim da je Barca pregovarala sa njim, još dok je bio u Villarealu, dogovor na vidiku bio i Pep odluci dovesti nekog Čigrinskog
jbm ti sudija majku
Cholo je napravio od Griezmanna igraca svijetske klase
to je cinjenica....bio je on veliki potencijal i u Sociedadu, ali u Atleticu je naprosto poludio.
Sjooo kad se sjetim da je Barca pregovarala sa njim, još dok je bio u Villarealu, dogovor na vidiku bio i Pep odluci dovesti nekog Čigrinskog
Cholo je napravio od Griezmanna igraca svijetske klase
Re: RE: Re: RE: Re: Champions League 2016/17
Izdvojio si ove situacije, ali nisi one s kojim je unazad 2-3 godine rušio prve favorite za naslov i to direktno svojim golovima. Onda vidimo da su ovo penali, a svi znamo da penal može svako promašiti. Nemoj da ja sada ovdje postavljam Messijeve penale kojim je direktno uticao na rezultat-dakle čokerčić, zar ne?Rajaz je napisao/la:ČokerčićPoligon10 je napisao/la:Da, baš. Nema veze što je svojim golovima rješavao Barcu, Bayern...Rajaz je napisao/la:Griezmann je mrtvi chokerI kao što vidiš rezultat mu ide u prilog, još uvijek nije choker.
Čolo je donio sa sobom kombinaciju argentinsko-italijanskog fudbala. Mašina za mljevenje mesa

- Donnie Darko
- Kontakt:
Hajde ako nista sad su nestale sumnje da bi ih Cholo odero kojeg god trenera da dovedu
Jednostavno su bolja ekipa.
Jednostavno su bolja ekipa.
To su kobasichari sebi umislili,svako realna vidio je da je ono s juppom bio vrhunac neki, i da slijedi silazna putanja, ekipa je u tranziciji,tadasnji glavni igraci zapali u godine i povrede, ovi mladji sto su dovedeni dobri, al nedovoljno za najvece domete, vidim i sad raubaju riberija i robena, a davno su se trebali rijesiti tih igraca i graditi neku novu generaciju, ovako su u raskoraku nekom,dosta dobrih igraca, nabacano igraca slicnih kvaliteta, al fale oni koji imaju snagu,znanje i muda da bi se osvajal liga prvaka,nije slucajno sto ih spanski klubovi redovno satiruRomagnoli13 je napisao/la:Priča o nikad jačem Bayernu je samo mit koji se o proteže još od one sezone kad je Jupp izvukao 120% iz tima i pregazio Evropu.Tad je nastala priča o nikad jačem Bayernu, a to je daleko od istine.Famoznu Juppovu sezonu ne bi ni on sam nikad više ponovio da je ostao trener.
Jorgandzije su paklene ponovo, uigran i naspanovani do bola,fino se jos i pojacali, sigurno u top 3 favorita
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Re: Odg: Champions League 2016/17
Atletico je sasvim zasluženo pobijedio, jednostavno su bili nadmoćniji i rezultat je mogao biti i veći. Očekivao sam više od Bayerna iako se igralo na Calderonu, mislio sam da će Ancelotti spremiti neki trik ali na kraju ništa konkretno. Na ostalim utakmicama rezultati manje-više očekivani.
Dokad će trajat mit o 3 najbolje ekipa u Europi: Barcelona, Real Madrid i Bayern? Bayern ne spada u to društvo već Atletico 
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- Amsterdam1312
- Kontakt:
Griezmann igračina i svako ko tvrdi suprotno je neznalica, pogotovo ovaj što stavlja ove klipove ko dijete od 7 godina
pogledaj tekmu iz drugog ugla umjesto što na osnovu lošeg penala prosuđuješ da je tip "choker" koji je top 5 prošle godine u Evropi i ove će biti i može biti samo jači, ne znam ko je ovdje mrtvi choker lol. 
Griezmann ima 3 finala u karijeri i jedan trofej, onaj Superkupa iz 2014. kada je igrao potpuno nebitnu ulogu.Poligon10 je napisao/la:Izdvojio si ove situacije, ali nisi one s kojim je unazad 2-3 godine rušio prve favorite za naslov i to direktno svojim golovima. Onda vidimo da su ovo penali, a svi znamo da penal može svako promašiti. Nemoj da ja sada ovdje postavljam Messijeve penale kojim je direktno uticao na rezultat-dakle čokerčić, zar ne?
Međutim, kada se isprofilisao u nekog vođu i kada je trebalo povući, zakazao je. Prvo protiv Reala u finalu, a zatim i protiv Portugala.
Da, Griezmann je ove godine choker u rangu Gonzala Iguaina.
Bas ti je krivo sto ce Rona uzeti ballon ove godineRajaz je napisao/la:Griezmann ima 3 finala u karijeri i jedan trofej, onaj Superkupa iz 2014. kada je igrao potpuno nebitnu ulogu.Poligon10 je napisao/la:Izdvojio si ove situacije, ali nisi one s kojim je unazad 2-3 godine rušio prve favorite za naslov i to direktno svojim golovima. Onda vidimo da su ovo penali, a svi znamo da penal može svako promašiti. Nemoj da ja sada ovdje postavljam Messijeve penale kojim je direktno uticao na rezultat-dakle čokerčić, zar ne?
Međutim, kada se isprofilisao u nekog vođu i kada je trebalo povući, zakazao je. Prvo protiv Reala u finalu, a zatim i protiv Portugala.
Da, Griezmann je ove godine choker u rangu Gonzala Iguaina.
Dobro čitaš između redova vidim :kava
Ali eto, zahvaljujući malom chokeru osvojiće je u individualno nikad slabijoj sezoni.
Ali eto, zahvaljujući malom chokeru osvojiće je u individualno nikad slabijoj sezoni.
Griezman je odličan igrač, ali nije vođa. Jbiga, ne može to svatko 
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Pa nije ti ni miljenik voda 
League winners
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
- Donnie Darko
- Kontakt:
Real, Barca i Juppov Bayern su top 3.Lillard je napisao/la:Dokad će trajat mit o 3 najbolje ekipa u Europi: Barcelona, Real Madrid i Bayern? Bayern ne spada u to društvo već Atletico