Niste ga jos napravili, lakapo..High je napisao/la:SVI NA ISTOK
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Samo polahko.joker90 je napisao/la:Niste ga jos napravili, lakapo..High je napisao/la:SVI NA ISTOK
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Trebali bi mlatnuti Slobodu, a ne ulazim u to kako cete odigrati vi u Bijeljini, nadam se da necete dobiti 2-0, ali zajeban je celo..
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Bliži se derbi.joker90 je napisao/la:Trebali bi mlatnuti Slobodu, a ne ulazim u to kako cete odigrati vi u Bijeljini, nadam se da necete dobiti 2-0, ali zajeban je celo..
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- jurisicduska
- Kontakt:
Najgori poslijeratni veznjak Sarajeva. Nema ga goreg. Lik dodaje poprečne lopte u seniorskom fudbalu svaku utakmicu. To je za ispisnice.
- Evolution87
- Kontakt:
Inace novi Cimirot, samo sabura 
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Hrustemović je kao lickonja na terminu koji igra u najboljoj opremi, a najgori bude. 
Zadnja izmjena: High, dana/u 05 nov 2016, 23:26, ukupno mijenjano 1 put.
Motor ekipe 
Nisam upratio....Jel ovo za Rustemovica bilo?jurisicduska je napisao/la:Najgori poslijeratni veznjak Sarajeva. Nema ga goreg. Lik dodaje poprečne lopte u seniorskom fudbalu svaku utakmicu. To je za ispisnice.
Pa po samom opisu lahko je zakljuciti o kome se radiGangEvil je napisao/la:Nisam upratio....Jel ovo za Rustemovica bilo?jurisicduska je napisao/la:Najgori poslijeratni veznjak Sarajeva. Nema ga goreg. Lik dodaje poprečne lopte u seniorskom fudbalu svaku utakmicu. To je za ispisnice.
http://m.sportsport.ba/bh_fudbal/jesic- ... zbu/208424
Najveća očekivanja sam imao od ovog čovjeka, ali hebiga.
Najveća očekivanja sam imao od ovog čovjeka, ali hebiga.
Ne sjećam se kad je lik imao udarac u okvir gola, samo u okvir jer mu svaki šut lopta ode min 5m iznad ili sa strane...GangEvil je napisao/la:Nisam upratio....Jel ovo za Rustemovica bilo?jurisicduska je napisao/la:Najgori poslijeratni veznjak Sarajeva. Nema ga goreg. Lik dodaje poprečne lopte u seniorskom fudbalu svaku utakmicu. To je za ispisnice.
Za njega je Radan Šunjevarić, Claude Makelele Himself!zagorski je napisao/la:Pa po samom opisu lahko je zakljuciti o kome se radiGangEvil je napisao/la:Nisam upratio....Jel ovo za Rustemovica bilo?jurisicduska je napisao/la:Najgori poslijeratni veznjak Sarajeva. Nema ga goreg. Lik dodaje poprečne lopte u seniorskom fudbalu svaku utakmicu. To je za ispisnice.
http://sportsport.ba/bh_fudbal/juniori- ... ica/208425 - Juniori Sarajeva "pregazili" Goražde, četiri gola Hadžića
http://sportsport.ba/bh_fudbal/ivetic-n ... ter/208444
Najsesi glas ekipe.
P. S.
U subotu sam mislio ići na planinu, ali Peroni nas je sve pozvao na stadion, tako da ga odbiti ne smijemo!
Najsesi glas ekipe.
P. S.
U subotu sam mislio ići na planinu, ali Peroni nas je sve pozvao na stadion, tako da ga odbiti ne smijemo!
-
bordobijeli
- Kontakt:
Previse se gazi Rustemovic momak je klasicni zadnji vezni destruktivac , borben . realno nije neki igrac al pretjerujete . problem je sto se od njeg ocekuje da zabija ,izvodi kornere,slobodne udarce a nije za to ,on treba da bude razbijac i to je to . Cimirot nije postigao ni jedan gol za FKS pa je bio najbolji .
- Burberry46
- Kontakt:
Gdje nam je to Mikael, bio mu Sir Janjos na avataru a otjera ga s klupe. Nista izgleda dok ne dodje opet sir Dzenan
Momak je klasicni balvan. Bogohuljenje je i uporedit ga sa Cimirotom!bordobijeli je napisao/la:Previse se gazi Rustemovic momak je klasicni zadnji vezni destruktivac , borben . realno nije neki igrac al pretjerujete . problem je sto se od njeg ocekuje da zabija ,izvodi kornere,slobodne udarce a nije za to ,on treba da bude razbijac i to je to . Cimirot nije postigao ni jedan gol za FKS pa je bio najbolji .
- ThrillerHz
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: nedimmmm1337, Sazg i 27 gostiju.