AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- _forzamilan_
- Kontakt:
Re: AC Milan
Ne znam bogami odakle vam taj optimizam, na osnovu nekoliko utakmica bez primljenog gola protiv prosjecnih ekipa? Ovaj tim nema nikakvu igru i nece ni Bacca moci sam trpati non stop kad on stane i remi ce bit misaona imenica. Ovaj tim nije ni metra napredovao jos od Seedorfovog odlaska ako je to vama napredak i razlog za optimizam onda ok. Nista ovo bolje nije u odnosu na Mihu. A kakav ce Milan protiv Juveta biti daj boze da bude tako da se bude nosilo sa njima a da ne bude opet potop kao protiv puno slabijeg Napolija.
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
- IlProfessore
- Kontakt:
Ma 3-5-2 protiv US Berardi Calcio, Bacca i Suso za rutinsku pobjedu, do tada gledati ove klubove po evropi i čekati evropske senzacije i iznenađenja 
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”
ne igra berardi 
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- nextterrain
- Kontakt:
Lazio i Fiorentina su za talijanske prilike daleko od prosječnih ekipa._forzamilan_ je napisao/la:Ne znam bogami odakle vam taj optimizam, na osnovu nekoliko utakmica bez primljenog gola protiv prosjecnih ekipa?
Raonffa je napisao/la:Fiorentina x, od Juventusa ćemo zijaniti, a Chievo i Sassuolo će biti polovičan učinak, jedna pobjeda i jedan poraz.
Znači iz ova četiri susreta očekuje četiri boda.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Kakve su ovo sprdnje da smo mi spremili ponudu za Keana od 85 mil eura
nemojte kejna, preruzan je da bi igrao za milan 
kao ponudit ce se i 45 miliona za oskara, ako su moje oci dobro vidjele
nemam nista protiv iako je i on grohno, ma samo trosiiii brateee.
inace ne garantuju uspjeh u zimskom merkatu jer ce kao biti tesko privuci igrace, ali zato na ljeto slijedi dernek, ima k'o iz pi.cke da bacaju pare.
fabregas, oskar, silva/musaka
pozeljno je krilo i desni bek aka darmian, taman sav otpad da pokupimo. 
kao ponudit ce se i 45 miliona za oskara, ako su moje oci dobro vidjele
inace ne garantuju uspjeh u zimskom merkatu jer ce kao biti tesko privuci igrace, ali zato na ljeto slijedi dernek, ima k'o iz pi.cke da bacaju pare.
fabregas, oskar, silva/musaka
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- muha milanez
- Kontakt:
Spominje se Sime Vrsaljko da bi mogao doći već u Januaru. Biće haman zanimljiv taj Januar 
Zadnja izmjena: muha milanez, dana/u 28 sep 2016, 20:09, ukupno mijenjano 1 put.
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
- nextterrain
- Kontakt:
Ma ne bih volio ni Fabregasa ni Oscara bezveze gomilamo vezne igrače, veza nam je sasvim popunjena 
Danas čitam objavu kineza, kao izmedju ostalog da u Januaru ne mogu dovesti igrace poput Fabregasa jer ih ne privlaci ne igranje u LP, kao imace ambicije za mlade igrace koje Montella zeli
ja bih razumio da oni igraju evropu, pa ono ajde de, al'...
ok, znam da je tamo u britaniji daleko uzbudljivije, al' ako ih conte prekrizi nema im bolje destinacije od milana (a boga mi ce se odrijesiti i vreca), pravimo silu
a kad bi se doveli u januaru, bilo bi sanse ostvariti dobar rezultat, sto da ne, sad zasad se dobro drze tu pri vrhu.
yebali ih ovi mladi, oni se brate dovode kad imas top ekipu, a ne sad... sad mi trebaju provjereni igrac, za instant uspjeh.
mada uvijek ostaje pitanje trenera jer ne vidim neku alternativu, montela mi nije za vece domete i dzaba.
bit' ce pravo zanimljivo iduce sezone uz jaki juventus, napoli, inter pa i romu
ok, znam da je tamo u britaniji daleko uzbudljivije, al' ako ih conte prekrizi nema im bolje destinacije od milana (a boga mi ce se odrijesiti i vreca), pravimo silu
yebali ih ovi mladi, oni se brate dovode kad imas top ekipu, a ne sad... sad mi trebaju provjereni igrac, za instant uspjeh.
mada uvijek ostaje pitanje trenera jer ne vidim neku alternativu, montela mi nije za vece domete i dzaba.
bit' ce pravo zanimljivo iduce sezone uz jaki juventus, napoli, inter pa i romu
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- _forzamilan_
- Kontakt:
Conte bi bio najvece pojacanje. On jeste limitiran trener al ubio se za ovakvog limitiranog Milana. Uz prava i ciljana pojacanja i ne mislim tu sad ove basnosnovne igrace tipa Keane i Fabregas vec nesto skromno i mlado mislim da bi se Milan mogao vratiti za pocetak u top 3. Ali hajmo korak po korak prvo kineze rijesiti pa ostalo ce doci.
Novi sponzor Diesel isteko ugovor sa ped.erskim Dolceom, zao mi je Perop
Danas nam je Papiju 80. rodjendan. Da ih pozivi jos puno vise ali vrijeme je za rastanak, hvala na svemu sto nam je pruzio puno radosti zadnjih 30 god.

Takodjer zadnji ali ne i najmanje vrijedan rodjendan je i kralju Istoka, igrac kojeg sam najvise volio uz Maldinija. Iako je izdao klub ostavio je dubog trag a da nije otisao postao bi vrlo vjerovatno najbolji strijelac kluba. Kakav je to igrac bio to majka vise ne radja

Novi sponzor Diesel isteko ugovor sa ped.erskim Dolceom, zao mi je Perop
Danas nam je Papiju 80. rodjendan. Da ih pozivi jos puno vise ali vrijeme je za rastanak, hvala na svemu sto nam je pruzio puno radosti zadnjih 30 god.

Takodjer zadnji ali ne i najmanje vrijedan rodjendan je i kralju Istoka, igrac kojeg sam najvise volio uz Maldinija. Iako je izdao klub ostavio je dubog trag a da nije otisao postao bi vrlo vjerovatno najbolji strijelac kluba. Kakav je to igrac bio to majka vise ne radja

Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
Nama trebaju gotovi igraci, koji ce odmah napraviti razliku. Te mladje treba kasnije ganjati, kad vec imas kostur tima.
Za nas bi idealno rijesenje bili igraci poput Fabregasa, Pastorea i sl. Igraci koji vise nemaju mjesta u vrhunskim ekipama ali su i dalje jako kvalitetni.
Jbg sad moramo i preplatiti neke igrace, dati im vece plate nego sto realno zasluzuju kako bi ih privukli u Milano.
Jednom kad se vratimo u LP onda mozemo da biramo igrace na trzistu i da vagamo te finansijske aspekte.
U ovom trenutku LP nam je daleko. Juve je nedodirljiv, Napoli ima prejaku ekipu, popunjenu na svim pozicijama a Inter vec uveliko gradi ozbiljnu ekipu i poprilicno su ispred nas. Idealno bi bilo kad bi mogli dovesti 2 kvalitetna igraca u januaru tako da na ljeto imamo neku osnovu na kojoj bi gradili tim.
Trenutno sto valja u ovom timu je Donaruma, Romagnoli???, Bacca. Sve ostalo je manje-vise zamjenjivo.
@forzamilan Shevu sam toliko volio da sam mu oprostio izlet u London. Sheva i Nesta, nevjerovatno koliko sam volio te igrace. Maldini se podrazumijeva.
Za nas bi idealno rijesenje bili igraci poput Fabregasa, Pastorea i sl. Igraci koji vise nemaju mjesta u vrhunskim ekipama ali su i dalje jako kvalitetni.
Jbg sad moramo i preplatiti neke igrace, dati im vece plate nego sto realno zasluzuju kako bi ih privukli u Milano.
Jednom kad se vratimo u LP onda mozemo da biramo igrace na trzistu i da vagamo te finansijske aspekte.
U ovom trenutku LP nam je daleko. Juve je nedodirljiv, Napoli ima prejaku ekipu, popunjenu na svim pozicijama a Inter vec uveliko gradi ozbiljnu ekipu i poprilicno su ispred nas. Idealno bi bilo kad bi mogli dovesti 2 kvalitetna igraca u januaru tako da na ljeto imamo neku osnovu na kojoj bi gradili tim.
Trenutno sto valja u ovom timu je Donaruma, Romagnoli???, Bacca. Sve ostalo je manje-vise zamjenjivo.
@forzamilan Shevu sam toliko volio da sam mu oprostio izlet u London. Sheva i Nesta, nevjerovatno koliko sam volio te igrace. Maldini se podrazumijeva.
https://www.youtube.com/watch?v=5Gprcg0jUdU
Od neitalijanskih igrača najviše sam volio Silvu i ako su drugi (Kaka, Sheva) dobili priliku za povratak ne vidim zašto nebi vratili i njega. To je igrač kakav nam treba, sigurno može odigrati još 2-3 kvalitetne sezone a njegovo iskustvo bi bilo od presudne važnosti za ostatak ekipe koja se gradi.
Il Club più titolato al mondo!
Evo nesto se pise da ce chelsea praviti cistku u januaru, moglo bi se finih igraca od njih dovesti, recimo fabregasa i cahila ako ga vec zele prodati, to vi vec bila dva odlicna pojacanja za nas, a navodno i kinezi ce dati vise para u januaru za pojacanja
Ma kakav Cahil, nikad ga nisam gotivio. Ima tu puno pametnijih rjesenja. Jedno sam pomenuo u prethodnom postu
Poslano sa mog x600 koristeći Tapatalk
Poslano sa mog x600 koristeći Tapatalk
Il Club più titolato al mondo!
- nextterrain
- Kontakt:
Ma Cahill je rupetina, navikani englez
ma silva ili musaka, nema trećeg.
pored ševe i berle nam gigant poli pao u drugi plan, zar ste predvidjeli da je i on slavljenik
čovjek je hit, eno gledam na twitteru postavio sliku i tekst "happy birthday to me", ono kad već neće niko drugi da mi čestita... 
pored ševe i berle nam gigant poli pao u drugi plan, zar ste predvidjeli da je i on slavljenik
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- nextterrain
- Kontakt:
Hadalj Antonelli se povrijedio na treningu detalje pretrage za 2 sedmice 
- muha milanez
- Kontakt:
Zasto "hadalj"?? Antoneli je iskoristio svoju sansu sasvim korektno u Milanu, cak i odlicno. A povreda se moze desit bilo kojem igracu..
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.