Jel ovo ptica?

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Jesu.Mizerni i pokisli u kutu kao i obicno.Prica se da im je stegnuta pipa i da nece dugo.asr_pd je napisao/la:Je li iko primijetio grupicu na sjeveru, odvojenu od bbb, jesu to Maminhovi placenici?
Pa ti su navijali samo na zagrijavanju i to ukupno efektivno minut i po sa izgovorenih total 8 rijeci ukljucujuci i Juve merda, onda su sjeli i pozorisno odgledali tekmu od pocetka do kraja. Cime ih placa Tata, izgleda da nemaju ni za hljeba ni snage za vise navijanja od onoga sinoc.SiamoNoi je napisao/la:Ma lastavica
Jesu.Mizerni i pokisli u kutu kao i obicno.Prica se da im je stegnuta pipa i da nece dugo.asr_pd je napisao/la:Je li iko primijetio grupicu na sjeveru, odvojenu od bbb, jesu to Maminhovi placenici?
26 red sam bioGefufna je napisao/la:Pa bili smo u 5-6 metara.
Jedna lasta ne cini proljece. If ju nou vot aj min.SiamoNoi je napisao/la:Ma lastavica![]()
20 red, sjedala 37 i 38. U Torinu je tek nenadjebiv osjecaj , vidjet ces aBd.jasko_juve je napisao/la:26 red sam bioGefufna je napisao/la:Pa bili smo u 5-6 metara.Prelijep osjecaj gledati Buffona, Dybalu, Chiellinia, Alvesa...Abd na godinu u Torino.
Gefufna je napisao/la:Jedna lasta ne cini proljece. If ju nou vot aj min.SiamoNoi je napisao/la:Ma lastavica![]()
Taj sam.10DelPiero je napisao/la:cak je nase raje bilo u kaficima u blizini stadiona sa dresovima Pjanica
http://www.juventus.com/en/matches/fixt ... p#filteredPantelija je napisao/la:moze li raspored juveentusa sa datumima utakmica bar do februara
Vas dvoje i nas 3x toliko, ipak smo našli nacina da proslavimo svaki od 4 gola...Gefufna je napisao/la:Jbt Zagreb, ja kontao Evropa, ono qrac i seljakluk, ko da ratujemo i shvatio bih ja da Juve i Dinamo imaju neki rivalitet, ali ovako...![]()
Dosao u dresu; prvo - sto sam bio jedini u Juve dresu na platou prije tekme, pa krenuse cudni pogledi, okupise se 3-4 oko mene (razbjezase se kad sa zakopcao jaknu ili je u tom trenutku dosao Marvin, ne znam sad tacno); drugo - jedva udjoh na tekmu uopste, ne daju na tekmu u Juve obiljezjima, dvojica mi se nasrase da ga skinem i bacim ili da izadjem, sreca dodje neki treci i rece da zakopcam jaknu do vrata i da ne skidam niti da slavim eventualni gol/ove.
![]()
Prvi i drugi su se slavili tiho, impludirajuce i u sebi. Treci i cetvrti se vec vidjelo koliko nas je Juventina na istoku sa zakopcanim jaknama. Kao aplaudira se lijepom golu Dybale, a samo, vidi slucajnosti, aplaudiraju oni u neutralnom outfitu.![]()
Nije osjecaj kao u Torinu, ali sve u svemu, lijepa noc i iskustvo.![]()
Bilo mi jos ljepse da se nije mijesalo pivo i bijelo (vino), i da Marvin, dino i kum nisu ostali vjerni Jamnici.
![]()
Bogami se evo jos uvijek smrce, kise i kaslje, ali dobro je to sve.pendjercity je napisao/la:Vas dvoje i nas 3x toliko, ipak smo našli nacina da proslavimo svaki od 4 gola...![]()
Pozdrav, i nadam se da Zagrebačka studen nije ostavila traga na zdravstveno stanje....
Tačnobianconeros je napisao/la:Od koga mi izgubismo![]()
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 2 gosta.