Champions League 2016/17
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Champions League 2016/17
Juppov Bayern ali da su zdravi Ribery i Robben.
PogrešnoMokes je napisao/la:Pa nije ti ni miljenik voda
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Godin, Koke, Gabi, Juanfran itd su vođe Atletica, Grizeman i ne treba biti lider...njegovo je da trpa.
Zapravo njihov jedini pravi vođa je Cholo.
Zapravo njihov jedini pravi vođa je Cholo.
Zato se i pritaji u finalima, kad su mu vođe stoperi.
Atletico je jako, jako dobra momčad. Još da se oslobode tolike defanzive, na gostovanjima pogotovo. Ovakav napadački arsenal imaju još samo 2 momčadi u Europi, to moraju iskorištavat svaki put. Nemoj Cholo da bunkere više gledamo
Atletico je jako, jako dobra momčad. Još da se oslobode tolike defanzive, na gostovanjima pogotovo. Ovakav napadački arsenal imaju još samo 2 momčadi u Europi, to moraju iskorištavat svaki put. Nemoj Cholo da bunkere više gledamo
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Re: RE: Re: RE: Re: Champions League 2016/17
Griezmann je još uvijek mlad igrač (tek 25 godina), i do sad je igrao 3 velika finalao od kojih je 2 sa klubom, ali ne sa klubom kao što je Barcelona ili Real Madrid, već sa jednim Atletico Madridom gdje je bio skoro jedina napadačka opcija (ajmo reći raspoložena napadačka opcija tj. jedina klasa u napadu). Eh, u ta 2 finala on je naprosto sam vukao ekipu svojim golovima do završnice, a redom su padali Barca, Bayern.. Kako posle ovih partija da ga neko okarakteriše chokerom?Rajaz je napisao/la:Griezmann ima 3 finala u karijeri i jedan trofej, onaj Superkupa iz 2014. kada je igrao potpuno nebitnu ulogu.Poligon10 je napisao/la:Izdvojio si ove situacije, ali nisi one s kojim je unazad 2-3 godine rušio prve favorite za naslov i to direktno svojim golovima. Onda vidimo da su ovo penali, a svi znamo da penal može svako promašiti. Nemoj da ja sada ovdje postavljam Messijeve penale kojim je direktno uticao na rezultat-dakle čokerčić, zar ne?
Međutim, kada se isprofilisao u nekog vođu i kada je trebalo povući, zakazao je. Prvo protiv Reala u finalu, a zatim i protiv Portugala.
Da, Griezmann je ove godine choker u rangu Gonzala Iguaina.
Vidim na kraju si dodao "ove godine" da je posustao, i jeste imao ta 2 promašaja, ali i pored toga odigrao je odličnu sezonu. Nakon ovih prošlih sezona gdje se isticao i bukvalno sam vukao napad Atletica, da ga nazovemo chokerom? Ja to još uvijek ne bih jer je vrijeme pred njim i smatram da će postajati samo zreliji i bolji igrač.
Ibra je vođa, ostali level ispod.
Carlo je dingospo, samo mu treba vremena da izbije/ocisti drilovane glOve bavaraca.
Carlo je dingospo, samo mu treba vremena da izbije/ocisti drilovane glOve bavaraca.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
Re: RE: Re: RE: Re: Champions League 2016/17
Griezmann nije bio u Atleticu 2014-te tako da ih je vukao do jednog finala.Poligon10 je napisao/la:Griezmann je još uvijek mlad igrač (tek 25 godina), i do sad je igrao 3 velika finalao od kojih je 2 sa klubom, ali ne sa klubom kao što je Barcelona ili Real Madrid, već sa jednim Atletico Madridom gdje je bio skoro jedina napadačka opcija (ajmo reći raspoložena napadačka opcija tj. jedina klasa u napadu). Eh, u ta 2 finala on je naprosto sam vukao ekipu svojim golovima do završnice, a redom su padali Barca, Bayern.. Kako posle ovih partija da ga neko okarakteriše chokerom?Rajaz je napisao/la:Griezmann ima 3 finala u karijeri i jedan trofej, onaj Superkupa iz 2014. kada je igrao potpuno nebitnu ulogu.Poligon10 je napisao/la:Izdvojio si ove situacije, ali nisi one s kojim je unazad 2-3 godine rušio prve favorite za naslov i to direktno svojim golovima. Onda vidimo da su ovo penali, a svi znamo da penal može svako promašiti. Nemoj da ja sada ovdje postavljam Messijeve penale kojim je direktno uticao na rezultat-dakle čokerčić, zar ne?
Međutim, kada se isprofilisao u nekog vođu i kada je trebalo povući, zakazao je. Prvo protiv Reala u finalu, a zatim i protiv Portugala.
Vidim na kraju si dodao "ove godine" da je posustao, i jeste imao ta 2 promašaja, ali i pored toga odigrao je odličnu sezonu. Nakon ovih prošlih sezona gdje se isticao i bukvalno sam vukao napad Atletica, da ga nazovemo chokerom? Ja to još uvijek ne bih jer je vrijeme pred njim i smatram da će postajati samo zreliji i bolji igrač.
Cholo uopšte ne igra klasicni bunker, kao što su npr. radili Inter ili Čelzi kad parkiraju bus ispred svog golmana - vec navlaci protinika da bi ih karao iz polukontri koje su usavršili kao najjace oružje, a to je umjece i majstorska taktika.Lillard je napisao/la:Zato se i pritaji u finalima, kad su mu vođe stoperi.

To je to o cemu pricam. Slika iz derbija od prije neki dan. Pogledaj kohezije u njihovim linijama
Da, moja greška @soe, on je došao te godine. Ali naravno, ovo i dalje ne mijenja poentu o onome šta sam želio da kažem. Mnogo vrijedan igrač, a po meni već klasa koja će nastaviti odlučivati velike utakmice. 
Da se sretne u finalu sa Carlom otreso bi ga italijan al' opet bi Cholo bio genije jer ovaj drugi vodi 1289037890237120 puta skuplju ekipu jel'te.
Nego yebeš njih meni je žalosno što će Barca i ove godine ostati kratka za klempu dok ekipe poput yebenog Reala uzimaju.
Nego yebeš njih meni je žalosno što će Barca i ove godine ostati kratka za klempu dok ekipe poput yebenog Reala uzimaju.
Don't hate what you don't understand.
- anelbavarac
- Kontakt:
Izbacise strucnjaci Bayern iz top 3 poslije 2 kola LP 
- Donnie Darko
- Kontakt:
Prije bih rekao poslije 3 sezone boljeg i uspješnijeg nogometa od strane Atletica, Barcelone i Reala.anelbavarac je napisao/la:Izbacise strucnjaci Bayern iz top 3 poslije 2 kola LP
- Feldmarschall
- Kontakt:
Koke je strašno podcijenjen igrač. Da igra za Barcu ili Real figurirao bi kao top 3 veznjak na svijetu.
-
KayserSose
- Kontakt:
Početak sezone sugerira da sam ih dobro posložio. Danas bi možda samo zamijenio mjesta Cityju i Parisu. Reala bih inače stavio odmah iza Atletica da nije onog prokletstva da se titula LP ne brani.KayserSose je napisao/la:Najbolja stvar u nadolazećoj sezoni bi mogla biti proširena lista kandidata za titulu.
Ovako bih poredao favorite za titulu:
Barca
Atletico
Juve
Bayern
Real M
PSG
City
Arsenal
Borussia D
Ima ovdje nešto. Ajde za LP, ali finale Eura je morao uzeti kao domaćin turnira s boljom momčadi od rivala u finalu. E sad je li choker u najvećim utakmicama ili mu se jednostavno tako posložilo pokazati će vrijeme.Rajaz je napisao/la:
Griezmann ima 3 finala u karijeri i jedan trofej, onaj Superkupa iz 2014. kada je igrao potpuno nebitnu ulogu.
Ipak bih mu dao prednost pred Higuainom pošto je on svoje momčadi tegljio do finala, dok kod Flopite to baš i nije bio slučaj.
Kad smo već kod finala koliko ih je presudio CR?
I believe in God, but the only man I am afraid of is Keyser Soze
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Bayern je ispao iz top 3 nakon sto je sam ispao od tog top 3 u zadnje tri sezone LP-a.anelbavarac je napisao/la:Izbacise strucnjaci Bayern iz top 3 poslije 2 kola LP
Prosla LP?KayserSose je napisao/la:Početak sezone sugerira da sam ih dobro posložio. Danas bi možda samo zamijenio mjesta Cityju i Parisu. Reala bih inače stavio odmah iza Atletica da nije onog prokletstva da se titula LP ne brani.KayserSose je napisao/la:Najbolja stvar u nadolazećoj sezoni bi mogla biti proširena lista kandidata za titulu.
Ovako bih poredao favorite za titulu:
Barca
Atletico
Juve
Bayern
Real M
PSG
City
Arsenal
Borussia D
Ima ovdje nešto. Ajde za LP, ali finale Eura je morao uzeti kao domaćin turnira s boljom momčadi od rivala u finalu. E sad je li choker u najvećim utakmicama ili mu se jednostavno tako posložilo pokazati će vrijeme.Rajaz je napisao/la:
Griezmann ima 3 finala u karijeri i jedan trofej, onaj Superkupa iz 2014. kada je igrao potpuno nebitnu ulogu.
Ipak bih mu dao prednost pred Higuainom pošto je on svoje momčadi tegljio do finala, dok kod Flopite to baš i nije bio slučaj.
Kad smo već kod finala koliko ih je presudio CR?
Po cemu je to on presudio, osim sto je zabio zadnji penal ?
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
- Amsterdam1312
- Kontakt:
Ove sezone choker godine će biti C vitamin. 
Primjer ubojite kontre, kao da svi ubace u 2 brzine više nakon oduzete lopte. Nevjerovatna disciplina i sposobnost, zaista kvalitetna ekipa.
Ne moze ni to svako. Da je promasio, ko zna sta bi bilo.Mokes je napisao/la:Po cemu je to on presudio, osim sto je zabio zadnji penal ?
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Corruptio optimi cuiusque pessima.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Corruptio optimi cuiusque pessima.
Trenutno korisnika/ca: LondonBlues i 11 gostiju.