NLB liga 2010/2011

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

Devil
Moderator
Kontakt:

NLB liga 2010/2011

Post Postao/la Devil » 12 jul 2010, 13:37

Posto su izvuceni parovi za novu sezonu NLB lige mislim da je red i da se otvori nova tema povodom nadolazece sezone.Ko ce ispasti iz lige?,Ko ce biti novi prvak?Kakva su ocekivanja nekih timova? Ostaje da vidimo u sezoni koja nadolazi.Za prvaka ce se verovatno boriti PArtizan i Cibona ponovo,Nymbruk nema taj kvalitet i mislim da ce se on zadovoljiti borbom za play-off.Sto se tice borbe za ostanak ako se nesta ne promeni velika ce borba da bude izmedju nas i Igokee a mozda se i jos neko ukljuci.

Parovi NLB lige:
1. kolo (9. 10. ):
Partizan mt:s - Budućnost, Hemofarm STADA - Cibona, Široki TT Kabeli - Krka, Cedevita - Zadar, Union Olimpija - Igokea, Zagreb Kroacija Osiguranje - Radnički, Nimburk - Crvena zvezda

2. kolo (12. 10.):
Budućnost - Crvena zvezda, Radnički - Nimburk, Igokea - Zagreb Kroacija Osiguranje, Zadar - Union Olimpija, Krka - Cedevita, Cibona - Široki TT Kabeli, Partizan mt:s - Hemofarm STADA

3. kolo (16. 10.):
Hemofarm STADA - Budućnost, Široki TT Kabeli - Partizan mt:s, Cedevita - Cibona, Union Olimpija - Krka, Zagreb Kroacija Osiguranje - Zadar, Nimburk - Igokea, Crvena zvezda - Radnički

4. kolo (23. 10.):
Budućnost - Radnički, Igokea - Crvena zvezda, Zadar - Nimburk, Krka - Zagreb Kroacija Osiguranje, Cibona - Union Olimpija, Partizan mt:s - Cedevita, Hemofarm STADA - Široki TT Kabeli

5. kolo (30. 10.):
Široki TT Kabeli - Budućnost, Cedevita - Hemofarm STADA, Union Olimpija - Partizan mt:s, Zagreb Kroacija Osiguranje - Cibona, Nimburk - Krka, Crvena zveza - Zadar, Radnički - Igokea

6. kolo (06. 11.):
Budućnost - Igokea, Zadar - Radnički, Krka - Crvena zvezda, Cibona - Nimburk, Partizan mt:s - Zagreb Kroacija Osiguranje, Hemofarm STADA - Union Olimpija, Široki TT Kabeli - Cedevita

7. kolo (13. 11.):
Cedevita - Budućnost, Union Olimpija - Široki TT Kabeli, Zagreb Kroacija Osiguranje - Hemofarm STADA, Nimburk - Partizan mt:s, Crvena zvezda - Cibona, Radnički - Krka, Igokea - Zadar

8. kolo (20. 11.):
Budućnost - Zadar, Krka - Igokea, Cibona - Radnički, Partizan mt:s - Crvena zvezda, Hemofarm STADA - Nimburk, Široki TT Kabeli - Zagreb Kroacija Osiguranje, Cedevita - Union Olimpija

9. kolo (27. 11.):
Union Olimpija - Budućnost, Zagreb Kroacija Osiguranje - Cedevita, Nimburk - Široki TT Kabeli, Crvena zvezda - Hemofarm STADA, Radnički - Partizan mt:s, Igokea - Cibona, Zadar - Krka

10. kolo (04. 12.):
Budućnost - Krka, Cibona - Zadar, Partizan mt:s - Igokea, Hemofarm STADA - Radnički, Široki TT Kabeli - Crvena zvezda, Cedevita - Nimburk, Union Olimpija - Zagreb Kroacija Osiguranje

11. kolo (11. 12.):
Zagreb Kroacija Osiguranje - Budućnost, Nimburk - Union Olimpija, Crvena zvezda - Cedevita, Radnički - Široki TT Kabeli, Igokea - Hemofarm STADA, Zadar - Partizan mt:s, Krka - Cibona

12. kolo (18. 12.):
Budućnost - Cibona, Partizan mt:s - Krka, Hemofarm STADA - Zadar, Široki TT Kabeli - Igokea, Cedevita - Radnički, Union Olimpija - Crvena zvezda, Zagreb Kroacija Osiguranje - Nimburk

13. kolo (25. 12.):
Nimburk - Budućnost, Crvena zvezda - Zagreb Kroacija Osiguranje, Radnički - Union Olimpija, Igokea - Cedevita, Zadar - Široki TT Kabeli, Krka - Hemofarm STADA, Cibona - Partizan mt:s

14. kolo (5. 1.):
Budućnost - Partizan mt:s, Cibona - Hemofarm STADA, Krka - Široki TT Kabeli, Zadar - Cedevita, Igokea - Union Olimpija, Radnički - Zagreb Kroacija Osiguranje, Crvena zvezda - Nimburk

15. kolo (8. 1.):
Crvena zvezda - Budućnost, Nimburk - Radnički, Zagreb Kroacija Osiguranje - Igokea, Union Olimpija - Zadar, Cedevita - Krka, Široki TT Kabeli - Cibona, Hemofarm STADA - Partizan mt:s

16. kolo (11. 1.):
Budućnost - Hemofarm STADA, Partizan mt:s - Široki TT Kabeli, Cibona - Cedevita, Krka - Union Olimpija, Zadar - Zagreb Kroacija Osiguranje, Igokea - Nimburk, Radnički - Crvena zvezda

17. kolo (15. 1.):
Radnički - Budućnost, Crvena zvezda - Igokea, Nimburk - Zadar, Zagreb Kroacija Osiguranje - Krka, Union Olimpija - Cibona, Cedevita - Partizan mt:s, Široki TT Kabeli - Hemofarm STADA

18. kolo (22. 1.):
Budućnost - Široki TT Kabeli, Hemofarm STADA - Cedevita, Partizan mt:s - Union Olimpija, Cibona - Zagreb Kroacija Osiguranje, Krka - Nimburk, Zadar - Crvena zvezda, Igokea - Radnički

19. kolo (29. 1.):
Igokea - Budućnost, Radnički - Zadar, Crvena zvezda - Krka, Nimburk - Cibona, Zagreb Kroacija Osiguranje - Partizan mt:s Union Olimpija - Hemofarm STADA, Cedevita - Široki TT Kabeli

20. kolo (5. 2.):
Budućnost - Cedevita, Široki TT Kabeli - Union Olimpija, Hemofarm STADA - Zagreb Kroacija Osiguranje, Partizan mt:s - Nimburk, Cibona - Crvena zvezda, Krka - Radnički, Zadar - Igokea

21. kolo (19. 2.):
Zadar - Budućnost, Igokea - Krka, Radnički - Cibona, Crvena zvezda - Partizan mt:s, Nimburk - Hemofarm STADA, Zagreb Kroacija Osiguranje - Široki TT Kabeli, Union Olimpija - Cedevita

22. kolo (26. 2.):
Budućnost - Union Olimpija, Cedevita - Zagreb Kroacija Osiguranje, Široki TT Kabeli - Nimburk, Hemofarm STADA - Crvena zvezda, Partizan mt:s - Radnički, Cibona - Igokea, Krka - Zadar

23. kolo (5. 3.):
Krka - Budućnost, Zadar - Cibona, Igokea - Partizan mt:s, Radnički - Hemofarm STADA, Crvena zvezda - Široki TT Kabeli, Nimburk - Cedevita, Zagreb Kroacija Osiguranje - Union Olimpija

24. kolo (8. 3.):
Budućnost - Zagreb Kroacija Osiguranje, Union Olimpija - Nimburk, Cedevita - Crvena zvezda, Široki TT Kabeli - Radnički, Hemofarm STADA - Igokea, Partizan mt:s - Zadar, Cibona - Krka

25. kolo (12. 3.):
Cibona - Budućnost, Krka - Partizan mt:s, Zadar - Hemofarm STADA, Igokea - Široki TT Kabeli, Radnički - Cedevita, Crvena zvezda - Union Olimpija, Nimburk - Zagreb Kroacija Osiguranje

26. kolo (15. 3.): Budućnost - Nimburk, Zagreb Kroacija Osiguranje - Crvena zvezda, Union Olimpija - Radnički, Cedevita - Igokea, Široki TT Kabeli - Zadar, Hemofarm STADA - Krka, Partizan mt:s - Cibona
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

harry_90
Kontakt:

Re: NLB liga 2010/2011

Post Postao/la harry_90 » 12 jul 2010, 13:46

ODakle je ovaj Nymburk nikad prije nije igrao NLB ligu ? Po meni titulu ove godine nece osvojit Partizan,mislim da ce jedan hrvatski klub osvojit ove godine.Za ispadanje Krka i Radnicki,nekako su mi oni glavni favoriti,mada tu treba i dodat Igokeu i Zagreb CO.Ocekujem ove sezone puno vise od Zvezde i Olimpije,samo neznam u kakvom je Zvezda stanju,jer cuo sam neke lose price o dugovanjima itd.Valjda se oporave ove sezone,Nimburk bi mogao biti dobro iznenadjenje ove sezone,prvi put igra NLB,mnogi timovi ga ne poznaju,dok se ostali vec znaju iz odigranih utakmica.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 12 jul 2010, 13:53

harry_90 je napisao/la:ODakle je ovaj Nymburk nikad prije nije igrao NLB ligu ? Po meni titulu ove godine nece osvojit Partizan,mislim da ce jedan hrvatski klub osvojit ove godine.Za ispadanje Krka i Radnicki,nekako su mi oni glavni favoriti,mada tu treba i dodat Igokeu i Zagreb CO.Ocekujem ove sezone puno vise od Zvezde i Olimpije,samo neznam u kakvom je Zvezda stanju,jer cuo sam neke lose price o dugovanjima itd.Valjda se oporave ove sezone,Nimburk bi mogao biti dobro iznenadjenje ove sezone,prvi put igra NLB,mnogi timovi ga ne poznaju,dok se ostali vec znaju iz odigranih utakmica.
Nymbruk je dao pare za svoje mesto da bi imao sto vise jacih tekmi tokom sezone i da se moze bolje nositi u Uleb Cupu.Ali tesko da bi mogao da bude iznenadjenje osim mozda iscrpljenosti protivnika kada mu idu u goste zbog puta.Njega smo u Uleb CUpu prosle sezone dobili tamo mislim 5 razlike,a kuci smo devastirani 20 razlike.No ako se adekvatno pojacaju mogli bi da budu hit.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 12 jul 2010, 14:00

Nymburk bi mogao biti medju 5 u NLB ligi,bice veliko iznenadjenje za sve i vecini klubova nepoznat protivnik,jer kao sto sam rekao vecina klubova koja igra ove godine NLB ligu,sastajali su se dosad bezbroj puta,osim Igokee koja je novi kolac u ovoj ligi,nema iskustva i mislim da ce tesko obezbjedit opstanak u NLB ligi.Citam maloprije Partizan dovodi Jeroma Randlea,a izgleda da odlaz Bo McCalebb.Kakvo li je stanje sa Zvezdom ?

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 12 jul 2010, 14:08

harry_90 je napisao/la:Nymburk bi mogao biti medju 5 u NLB ligi,bice veliko iznenadjenje za sve i vecini klubova nepoznat protivnik,jer kao sto sam rekao vecina klubova koja igra ove godine NLB ligu,sastajali su se dosad bezbroj puta,osim Igokee koja je novi kolac u ovoj ligi,nema iskustva i mislim da ce tesko obezbjedit opstanak u NLB ligi.Citam maloprije Partizan dovodi Jeroma Randlea,a izgleda da odlaz Bo McCalebb.Kakvo li je stanje sa Zvezdom ?
Sta te zanima?Verovatno ko ce nastupeti u narednoj sezoni.
Nedovic, Miloševic Bakic, Stojacic, Arnautovic Radostavljevic, Rondovic ,Stević,Nikolić +ceka se jedan play i jedan centar.

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 12 jul 2010, 14:15

harry_90 je napisao/la:Nymburk bi mogao biti medju 5 u NLB ligi,bice veliko iznenadjenje za sve i vecini klubova nepoznat protivnik,jer kao sto sam rekao vecina klubova koja igra ove godine NLB ligu,sastajali su se dosad bezbroj puta,osim Igokee koja je novi kolac u ovoj ligi,nema iskustva i mislim da ce tesko obezbjedit opstanak u NLB ligi.Citam maloprije Partizan dovodi Jeroma Randlea,a izgleda da odlaz Bo McCalebb.Kakvo li je stanje sa Zvezdom ?
Dovoljno ti je reci da su otisli u stecaj, pa ti vidi :D :D Kol'ko sam upratio situaciju, kod njih je slicno stanje ko i u Bosni, ne zna se ko pije ko placa...jednostavno sve je otislo u neku stvar.
Olimpija i Cibona su u slicnoj situaciji, dakle para nema ni za jedne postene plate, tako da ce se vjerovatno okrenuti nekim jeftinijim rjesenjima kojima ce biti izazov igrati Euroligu.
Sto se tice Partizana, njihova standardna situacija kao pred svaku sezonu. Maric moze otici u svakom trenutku, s Kecmanom se jos nije pricalo, doveli su Katica iz Hf, spominje se taj Randle koji bi rastur'o sve redom u NLB-u, za EL vec bi se morao malo namuciti :D Vlada J. sve cini da ostavi Robertsa, jer misli odbranu nakon odlaska Vranesa bazirati na njemu....
Sto se tice potencijalnih iznenadjenja, po meni tu je najopasniji vitaminski napitak zvani "Cedevita"...ljudi ce kako stvari stoje sastaviti ekipu koja ce biti po kvalitetu odmah iza Partizana (Bazdaric, Vukusic, neki Amer....), dakle negdje u rangu s Hemofarmom, mozda cak i bolja.
Zadnja izmjena: The Game, dana/u 13 jul 2010, 01:13, ukupno mijenjano 1 put.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 12 jul 2010, 14:19

Mislio sam na pojacanja i stanje u klubu,posto sam cuo da imate dugovanja,al nadam se da ce se sve rijesiti.Partizan potpisao Raškom Katićem iz Hemofarma,po meni dobro odradjen posao,napustio ih je Vranes,a neizvjesno je da li ce ih napustit Aleksandar Maric,koji je imao okrasaj sa Katicem u mecu protiv Hemofarma i kada je iskljuceno 18 igraca.
KK Radnicki jel iz Beograda ili Kragujevca ?Ovaj iz Beograda je mislim jednom bio prvak Jugoslavije 1973 godine i pobjednik Kupa Jugoslavije 1976 godine.

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 12 jul 2010, 14:38

harry_90 je napisao/la: KK Radnicki jel iz Beograda ili Kragujevca ?Ovaj iz Beograda je mislim jednom bio prvak Jugoslavije 1973 godine i pobjednik Kupa Jugoslavije 1976 godine.
Trenutno je iz Kragujevca :D :D pred proslu sezonu su se preselili u Kragujevac iz Vrsca, jer im tamosnje vlasti valjda nisu nasle odgovarajucu dvoranu, a zvali su se Swisslion Takovo ;)

Bily Piton
Kontakt:

Post Postao/la Bily Piton » 13 jul 2010, 11:10

Glavni favorit i ove sezone je svakako "moj" :mrgreen: Partizan,i ove će godine imati jaku ekipu,a i uigrani su dosta.Poslije njih u red favorita za sami vrh spadaju svakako Hemofarm,Cibona,Cedevita..a kao iznenađenja tu su Olimpija,Radnički,Budućnost a svakako i češki Nimburk,mada po meni ne može do F4..ostale ekipe ne vjerujem da mogu nešto više..naročito CZV koja je u stečaju,novajlija Igokea..
PFC Forever!!!

Ponosan što sam Srbin!

Jedan je CLEO 9 !!!

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 13 jul 2010, 11:39

A što niko ne spominje Cedevitu? Da, i ja sam mišljenja da će Partizan osvojiti, ali vrlo lako bi se moglo desiti da Cedevita pokaže zube te da budu hit lige. Imaju novac, odlično "barataju" istim, tako da...
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Bily Piton
Kontakt:

Post Postao/la Bily Piton » 13 jul 2010, 13:12

Monolog je napisao/la:A što niko ne spominje Cedevitu? Da, i ja sam mišljenja da će Partizan osvojiti, ali vrlo lako bi se moglo desiti da Cedevita pokaže zube te da budu hit lige. Imaju novac, odlično "barataju" istim, tako da...
Pa ja sam naveo Cedevitu uz Hemofarm i Cibonu...mislim da će imati strašnu ekipu ove godine
PFC Forever!!!

Ponosan što sam Srbin!

Jedan je CLEO 9 !!!

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 14 jul 2010, 09:49

Sumnjam da će Cibona ponoviti prošlosezonski dosega ali eto vidit ćemo
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 23 jul 2010, 23:21

Je li se meni cini ili se Union Olimpija raspada?Kako sam citao oni bi uz nas,Radnicki mogli biti glavni kandidati za ispadanje.

Aaron Pettway potpisao za Cedevitu.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 08 sep 2010, 21:29

Dzamar Jang potpisao za nas(iskreno ne znam kako se pise).Potpisao je na dve godine,mislim da je ovo jedan od retkih slucajeva u domacem basketu da neko od Amera potpise na 2 godine.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 27 sep 2010, 17:59

http://www.sportsport.ba/forum/viewtopi ... =44&t=3347

Ko ne zalazi na onaj deo forum predvidjen za igre da mu ostavim ovde link(posebno se odnosi na @nenu).
Dakle radi se o NLB dantasy ligi,gde se nadam da nas bude bar 20 a moze i vise.

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 01 okt 2010, 20:03

Devil je napisao/la:http://www.sportsport.ba/forum/viewtopi ... =44&t=3347

Ko ne zalazi na onaj deo forum predvidjen za igre da mu ostavim ovde link(posebno se odnosi na @nenu).
Dakle radi se o NLB dantasy ligi,gde se nadam da nas bude bar 20 a moze i vise.
Hvala, hvala...

Igrao sam ja to prosle godine i to negdje ovako od 7-8 kola se tek prikljucio, i bio sam negdje oko 200-tog...
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 05 okt 2010, 15:11

Nego @Neno hoce biti kakav uvod u NLB ako imas vremena,da nam malo bolje prikazes ostale klubove jer znam da znas. :)
Ja znam sve iz Srbije i sa njima sam upoznat ovo ostalo samo povrsno,pa bi voleo da napises koju rec i o ostalima.

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 05 okt 2010, 17:49

Devil je napisao/la:Nego @Neno hoce biti kakav uvod u NLB ako imas vremena,da nam malo bolje prikazes ostale klubove jer znam da znas. :)
Ja znam sve iz Srbije i sa njima sam upoznat ovo ostalo samo povrsno,pa bi voleo da napises koju rec i o ostalima.
Bice sigurno nesto nego da vidimo hoce li ko jos dovesti koga...

Radnicki iznenadjujuce opet sklaplja finu ekipicu....

Opet ce Muta biti tvrd orah svima...
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 05 okt 2010, 19:22

neno#4 je napisao/la:
Devil je napisao/la:Nego @Neno hoce biti kakav uvod u NLB ako imas vremena,da nam malo bolje prikazes ostale klubove jer znam da znas. :)
Bice sigurno nesto nego da vidimo hoce li ko jos dovesti koga...

Radnicki iznenadjujuce opet sklaplja finu ekipicu....

Opet ce Muta biti tvrd orah svima...
Radnicki je skockao fini ekipicu opet,na nivou one od prosle godine.
Na playu Steven Markovic,koliko sam cuo i Stojacic ce im potpisati.
Tu je i Mario Cekarevic od koga bi se mogao ocekivati boom ove sezone,Miletic,neki Amer Svetala koji sam cuo da je dobar,pa svedski bek suter Gaderfos...

Ali ja se i dalje pribojavam nas i gde cemo da zavrsimo,ocekujem nekih 8-9 pobeda u sezoni mada sa mladom ekipom sve je moguce.

black hole
Kontakt:

Post Postao/la black hole » 06 okt 2010, 18:51

evo ovaj vikend počinje nlb liga čini se da će i ove godine biti zanimljivo za prvaka a također i za opstanak a evo za one koji se vole kladiti spomenuo bi i to da bi igokea lako mogla iznenaditi u ljubljani :)
slomiti nas nisu mogli najjači na svjetu jer smo krvlju branili hrvatsku nam svetu
djed ti je bio ust.ša i ponosi se tim a sad meni kažeš da hanđ.r divizija nje postojala ;)

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.