FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Nema ni Mehidića u subotu, suspendovali ga.
- franklampard8
- Kontakt:
SISAJ, SLOBODO
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
E jeste i dosadni sa tim Rustemovicem vise!!!
- TobeYarabi
- Kontakt:
svi u slobodu!!
Pobjeda za Jasmina Imamovica novog starog vladara Tuzle 
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
3-0
Merso, Saric i Peroni.
Merso, Saric i Peroni.
1:4 (Crnka; Mehmedagić 2x, Efendić, Zeba)
- jurisicduska
- Kontakt:
Klasični destruktivac je izumrla pozicija ko dinosaurusi što su izumrli.
Postavite sebi jedno najlogičnije pitanje, kakva je korist od klasičnog destruktivca koji će osvojiti hajmo reći 10 lopti, Rustemović osvoji 4-5 u vrh glave, i prodat 10 lopti, Rustemović proda 15 (što direktno izgubi, što fuli pas, što nabije dugu, što centrira u tribinu, što ošuta preko i pored gola).
Shvatit ćete da je on najveći potrošač lopti u ekipi, a pozicija mu nalaže da osvaja lopte. To je u koliziji. Onda imaš Sarića koji osvoji dvije al proda 3 i to je normalno, pritom kreira 4-5 akcija lijepih sa smislom. Dakle nije neki destruktivac ali puno više doprinosi našoj igri jer ne troši lopte.
Ako je smisao destruktivca osvojit što više lopti za kreacije sopstvenog napada onda je cilj destruktivca ne gubiti te lopte u većem obimu nego što osvojiš. Rustemović sigurno 1:2 gubi lopte u odnosu što ih osvaja. Jednostavno loš po tim čitav. Proda koncepciju igre protivniku, proda saigrače, sve proda. Najslabija karika, trebao bi početi raditi u fan šopu i reklamirati donje rublje, to zna raditi. Izbacimo kolekciju gaća sa motivima i nek se tim bavi.
Svaki put kad ga nema mi ko tim djelujemo. Zato jer nam ne sjecka igru.
Postavite sebi jedno najlogičnije pitanje, kakva je korist od klasičnog destruktivca koji će osvojiti hajmo reći 10 lopti, Rustemović osvoji 4-5 u vrh glave, i prodat 10 lopti, Rustemović proda 15 (što direktno izgubi, što fuli pas, što nabije dugu, što centrira u tribinu, što ošuta preko i pored gola).
Shvatit ćete da je on najveći potrošač lopti u ekipi, a pozicija mu nalaže da osvaja lopte. To je u koliziji. Onda imaš Sarića koji osvoji dvije al proda 3 i to je normalno, pritom kreira 4-5 akcija lijepih sa smislom. Dakle nije neki destruktivac ali puno više doprinosi našoj igri jer ne troši lopte.
Ako je smisao destruktivca osvojit što više lopti za kreacije sopstvenog napada onda je cilj destruktivca ne gubiti te lopte u većem obimu nego što osvojiš. Rustemović sigurno 1:2 gubi lopte u odnosu što ih osvaja. Jednostavno loš po tim čitav. Proda koncepciju igre protivniku, proda saigrače, sve proda. Najslabija karika, trebao bi početi raditi u fan šopu i reklamirati donje rublje, to zna raditi. Izbacimo kolekciju gaća sa motivima i nek se tim bavi.
Nisam uopšte oduševljen Sarićem, ali svaka ti je zlatna za Rustema.jurisicduska je napisao/la:Klasični destruktivac je izumrla pozicija ko dinosaurusi što su izumrli.
Saric nit mirise nit smrdi (mada malo tukne), a rustem je bas antifudbalska propaganda kad god ga vidim na terenu.
Uvijek kad nije igrao on mi smo imali kakvu takvu koheziju u igri.
Uvijek kad nije igrao on mi smo imali kakvu takvu koheziju u igri.
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Nema vise budala. Raja je totalno ohladila. Da bi se skupilo 10 000 na nemoj utakmici na proljece, moraju se stvari rapidno promijeniti nabolje vec od sad. U subotu daj Boze da bude 4000 ljudi na tribinama.pitic je napisao/la:Ali ima i jedna pozitiva, Ako se Sloboda isklanfa eto ti narednu ligašku 12 000 - 15 000 pitara na Koševo.
Raji se jednostavno sve zgdadilo.
Derbi?Evander je napisao/la:Nema vise budala. Raja je totalno ohladila. Da bi se skupilo 10 000 na nemoj utakmici na proljece, moraju se stvari rapidno promijeniti nabolje vec od sad. U subotu daj Boze da bude 4000 ljudi na tribinama.pitic je napisao/la:Ali ima i jedna pozitiva, Ako se Sloboda isklanfa eto ti narednu ligašku 12 000 - 15 000 pitara na Koševo.
Jedino sto je u pravu je da smo imali bolju ekipu. A sve mane koje im je nabrojao, fakat i jesu njihove mane. Sad sto su ovi bas parmaci, ne mijenja cinjenicu da su nabrojani klandzije. Mi smo ih tjerali da bi se doveli bolji, to sto je uprava krenula drugim putem ne kacite navijacima.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Upravu si. Ja nemam vise nikakvog zara, ali bukvalno mi je svejedno hoce li dobiti ili izgubiti. I znam da jos dosta raje tako misli. Volim ja i dalje Sarajevo, ali jednostavno su mi ubili svu zelju zbog svega sta se izdesavalo od Jesica pa do danas. Mora se bas nesto korijenito promjeniti da bi opet otisao na utakmicu. Pa vidite samo sjever. Nikad gori u historiji, posjeta za plakanje. Bruka cista. Na derbiju nece biti vise od 8 miljaEvander je napisao/la:Nema vise budala. Raja je totalno ohladila. Da bi se skupilo 10 000 na nemoj utakmici na proljece, moraju se stvari rapidno promijeniti nabolje vec od sad. U subotu daj Boze da bude 4000 ljudi na tribinama.pitic je napisao/la:Ali ima i jedna pozitiva, Ako se Sloboda isklanfa eto ti narednu ligašku 12 000 - 15 000 pitara na Koševo.
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
Prezvakali na ovoj temi to do sada jedno desetak puta. Nije problem sto je otisao Cimirot, Stojcev i ostali, problem je sto ni do danasnjeg dana nismo dobili zamjene za ta dva igraca. Pa onda Jesic i ono sve sto je uslijedilo, tacno mi pritisak skoci kad pomislim opet na sve to. Umjesto da napredujemo, mi smo dovodili gore igace od onih sto imamo i tako smo tu gdje jesmo i zato se upravi yebe sve sto imaju.aleksandar_veliki je napisao/la:Ne kacim druze nego onako radi diskusije prenese stav covjeka koji navija za Sarajevo. Interesovalo me sta vi mislite o istom.pasica je napisao/la:Jedino sto je u pravu je da smo imali bolju ekipu. A sve mane koje im je nabrojao, fakat i jesu njihove mane. Sad sto su ovi bas parmaci, ne mijenja cinjenicu da su nabrojani klandzije. Mi smo ih tjerali da bi se doveli bolji, to sto je uprava krenula drugim putem ne kacite navijacima.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Naravno da je u pravu. Nama niko nije dobar.
-
RichmanBiH
- Kontakt:
Naravno kad poredis onu ekipu sa ovom, ona izgleda ko Real Madrid, sto ne znaci da nisu tada zasluzili svoju dozu kritike. Ovo sad su vecinom levati osim par igraca. U onoj ekipi je Rustem vodu nosio, sad traku nosi. To je razlika između ekipe koja je bila sampion i ekipe koja ne moze u evropu da upadne. Bilo je i tada dosta problema i dosta se guralo pod tepih, ne moram tebi nista to pricati, znas i sam sve. Na kraju se uzela titula, pa smo sve zaboravili, a kasnije je krenuo raspad ko kula od karata. Bilo je dobrih i osnovanih kritika i tada, samo sto smo sad toliko pali da nam i taj period izgleda kao bajka.aleksandar_veliki je napisao/la: Razumijem. On je isao sa tom pricom aludirajuci na to da vam nisu ti bivsi valjali koji su za nase uslove igrali poprilicno dobro, a vidi danas. U tom smjeru je isla prica.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], nedimmmm1337 i 29 gostiju.