Usput, igrač Sportinga je promašio.
Albrington i Merez.
Dame i gospodo - Zoran Šuko.
haha jest tako ga je nazvaoDonnie Darko je napisao/la:Jel se meni učinilo, ili je nazvao Felainija čupavcem?
Moguće da mi se učinilo jer je prostorija bila puna ljudi, ali haman da sam čuo nešto u fazonu "Ne treba to sebi dopustiti, jer ovaj čupavac tačno to i želi" kada su se Đurić i Felaini nešto sukobili pred kraj
nasmijao me je kvalitetno moram priznatiCeltic je napisao/la:haha jest tako ga je nazvaoDonnie Darko je napisao/la:Jel se meni učinilo, ili je nazvao Felainija čupavcem?
Moguće da mi se učinilo jer je prostorija bila puna ljudi, ali haman da sam čuo nešto u fazonu "Ne treba to sebi dopustiti, jer ovaj čupavac tačno to i želi" kada su se Đurić i Felaini nešto sukobili pred kraj
Meni je najbitnije da ne smaraju nebitnim informacijama.akisarajevo92 je napisao/la:Meni je najbitnije da mi odgovara glas komentatora i da ga je prijatno slusati, ne obracam previse paznju na sitne greskice.
Pa su mi sasvim dobri Suko i Kristic kod nas, a slicna stvar je sa Viskovicem na SK i par komentatora sa Arene.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.