Reprezentativci (fudbal)
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Reprezentativci (fudbal)
Sigurno da ima alternativa koje niko ne poziva.Ali ne mozemo ocekivati da neki od tih igraca vec pri samom debiju zablista,npr.taj Ljevakovic bi vjerovatno dobro dosao ali ko zna da li bi on uopste dostojno zamijenio Murata ili Rahimica...
12.9.2009.
ZEno.T. je napisao/la:Sigurno da ima alternativa koje niko ne poziva.Ali ne mozemo ocekivati da neki od tih igraca vec pri samom debiju zablista,npr.taj Ljevakovic bi vjerovatno dobro dosao ali ko zna da li bi on uopste dostojno zamijenio Murata ili Rahimica...
za rahimica ne znam da li bi ga zamijenio kako treba, to treba vidit, ali murat

Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava
-
- Kontakt:
Pa hajd ga ti zamijeni kad ga je tako tesko zamijenitiCeMa je napisao/la:ZEno.T. je napisao/la:Sigurno da ima alternativa koje niko ne poziva.Ali ne mozemo ocekivati da neki od tih igraca vec pri samom debiju zablista,npr.taj Ljevakovic bi vjerovatno dobro dosao ali ko zna da li bi on uopste dostojno zamijenio Murata ili Rahimica...
za rahimica ne znam da li bi ga zamijenio kako treba, to treba vidit, ali muratjest ti problem njega zamijenit

pa stani malo, jesam li ja fudbalerbavarian_bk je napisao/la:Pa hajd ga ti zamijeni kad ga je tako tesko zamijenitiCeMa je napisao/la:ZEno.T. je napisao/la:Sigurno da ima alternativa koje niko ne poziva.Ali ne mozemo ocekivati da neki od tih igraca vec pri samom debiju zablista,npr.taj Ljevakovic bi vjerovatno dobro dosao ali ko zna da li bi on uopste dostojno zamijenio Murata ili Rahimica...
za rahimica ne znam da li bi ga zamijenio kako treba, to treba vidit, ali muratjest ti problem njega zamijenit
![]()

PS. vjerovatno si mislio reci "kad ga je tako lako zamijeniti"

Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava
-
- Kontakt:
Da to sam mislioCeMa je napisao/la:pa stani malo, jesam li ja fudbalerbavarian_bk je napisao/la:Pa hajd ga ti zamijeni kad ga je tako tesko zamijenitiCeMa je napisao/la: za rahimica ne znam da li bi ga zamijenio kako treba, to treba vidit, ali muratjest ti problem njega zamijenit
![]()
svaki fudbaler bi bolje od njega odigro na bilo kojoj poziciji. u sta ti gledas majke ti na utakmicama repke
ne prodje ni 20 min tekme, a on vec otpuhuje, trazi zamjenu
ljevakovic bi sigurno bio bolji od muratovica, ali za rahimica ne znam, posto je elvir godinama nas najbolji igrac na toj poziciji
PS. vjerovatno si mislio reci "kad ga je tako lako zamijeniti"

U sta ti brate gledas

ma dobro to sam bezze rekao za 20 min se umori (ali opet nisam bio daleko od istine
), ali ako cemo o kvalitetama murata, onda on definitivno nije za repke. pa da je on mlad pa haj bit cemo strpljivi, mozda nesto i bude od njega, ali covjece njemu su 34 god.
i sta on sa onakvim (ne)kvalitetama i godinama ima traziti u repki
bolje probati ljevakovica,cocalica pa ako ne budu dobri bar cemo znati da smo nekog isprobali, a ne opet isprobavati murata koji se vec dokazao u repki i mislim da mu je vrijeme za penzije, barem sto se repke tice 
PS. kako ti znas da je murat bolji od ljevaka

-
- Kontakt:
PS : Zato sto ima 34 godine , i iskusniji je , a za ovu poziciju je bitno i iskustvoCeMa je napisao/la:ma dobro to sam bezze rekao za 20 min se umori (ali opet nisam bio daleko od istine), ali ako cemo o kvalitetama murata, onda on definitivno nije za repke. pa da je on mlad pa haj bit cemo strpljivi, mozda nesto i bude od njega, ali covjece njemu su 34 god.
bolje probati ljevakovica,cocalica pa ako ne budu dobri bar cemo znati da smo nekog isprobali, a ne opet isprobavati murata koji se vec dokazao u repki i mislim da mu je vrijeme za penzije, barem sto se repke tice

PS: hebalo te iskustvo ako ti nemas kvaliteta, a murat ih ima vrlo malobavarian_bk je napisao/la:PS : Zato sto ima 34 godine , i iskusniji je , a za ovu poziciju je bitno i iskustvoCeMa je napisao/la:ma dobro to sam bezze rekao za 20 min se umori (ali opet nisam bio daleko od istine), ali ako cemo o kvalitetama murata, onda on definitivno nije za repke. pa da je on mlad pa haj bit cemo strpljivi, mozda nesto i bude od njega, ali covjece njemu su 34 god.

Uozbiljite se, dižete tog Ljevakovića u zvijezde k'o da je Džeko 

SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Na poziciji kojoj igra je 80% od Dzeke sigurnodzenan01 je napisao/la:Uozbiljite se, dižete tog Ljevakovića u zvijezde k'o da je Džeko

Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "
di igra taj ljevakvic
Ljevakovic igra u FK Teplice (Ceska)Borkan je napisao/la:di igra taj ljevakvic
cuj teplice..CeMa je napisao/la:Ljevakovic igra u FK Teplice (Ceska)Borkan je napisao/la:di igra taj ljevakvic

kakve to veze ima gdje on igra, ako je on dobar igrac. pa dzeko je prije 3 godine igro u teplicama, pa vidi u sta je izrastao. magistar za sve vase (kazem vase jer si sigurno iz rvacke ili si odavde, al navijas za kockonje) napadaceBorkan je napisao/la:cuj teplice..CeMa je napisao/la:Ljevakovic igra u FK Teplice (Ceska)Borkan je napisao/la:di igra taj ljevakvic![]()
![]()

tako da ako mislis zahebavat, odleprsaj odavde

ja navijam i za srbiju i za hrvatsku, a i za bosnu bi da igra davis cup ili sp..CeMa je napisao/la: kakve to veze ima gdje on igra, ako je on dobar igrac. pa dzeko je prije 3 godine igro u teplicama, pa vidi u sta je izrastao. magistar za sve vase (kazem vase jer si sigurno iz rvacke ili si odavde, al navijas za kockonje) napadacenadarevic igra u eskisehirsporu
pa je bolji od recimo lovrena koji igra u velikom lyonu, i ne samo od njega

ali mi je presmjesno, svi ocekuju cak 1. mjesto kraj francuza a da igra neki iz teplica..
da on vrijedi, njega bi prepoznali veci klubovi i doveli, ali ocito to nije slucaj s njim pa se mora zadovoljiti da igra u nekim teplicama bogu iza nogu.
Zadnja izmjena: Borkan, dana/u 12 jul 2010, 14:02, ukupno mijenjano 1 put.
ko kaze da mi ne igramo Davis CupBorkan je napisao/la:ja navijam i za srbiju i za hrvatsku, a i za bosnu bi da igra davis cup ili sp..CeMa je napisao/la: kakve to veze ima gdje on igra, ako je on dobar igrac. pa dzeko je prije 3 godine igro u teplicama, pa vidi u sta je izrastao. magistar za sve vase (kazem vase jer si sigurno iz rvacke ili si odavde, al navijas za kockonje) napadacenadarevic igra u eskisehirsporu
pa je bolji od recimo lovrena koji igra u velikom lyonu, i ne samo od njega

Muhamed Besic iz Hamburga, igra u odbrani, 1992 godiste, i do sada je igrao za drugu ekipu HSV-a.
Ali evo navodno prema pisanju nekih stranica vec sad u ovoj sledecoj sezoni bice pridruzen prvoj ekipi HSV-a i igrati sa brojem 34.
Ali evo navodno prema pisanju nekih stranica vec sad u ovoj sledecoj sezoni bice pridruzen prvoj ekipi HSV-a i igrati sa brojem 34.
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
Iz nogometnog mjesečnika Goal
Nova invazija s Balkana
Na kraju prošlog stoljeća igrači kao Predrag Mijatović, Dejan Savićević i Siniša Mihajlović su dominirali u velikim evropskim klubovima. Danas mladi igrači koji dolaze sa područja koje se nekad zvalo Jugoslavija idu u susret zlatnoj eri.
U članku se iz Bosne i Hercegovine kao buduće zvijezde pominju:
- Asmir Begović, Stoke City, 22 god. (golman)
- Miralem Pjanić, Lyon, 20 god. (vezni red)
- Haris Seferović, Fiorentina, 18 god. (napadač)
"18-godišnji Haris Seferović prešao je u Fiorentinu protekle zime, samo par mjeseci nakon što je bio jedan od heroja na Svjetskom Prvenstvu održanom u Nigeriji, kada je Švicarska senzacionalno osvojila zlato u kategoriji do 17 godina. Mladi napadač, koji je rođen i odrastao u ovoj alpskoj zemlji, je međutim za bosanske medije izjavio da na seniorskom nivou želi nastupati za zemlju svog porijekla, Bosnu i Hercegovinu.
Miralem Pjanić je već sada zvijezda. Ukoliko Seferović zaigra za reprezentaciju BiH, naći će se u društvu jedne od frontalnih figura novog balkanskog vala. Uz Stevana Jovetića Lyonov Miralem Pjanić je jedan od najetabliranijih mladih igrača s korijenima u bivšoj Jugoslaviji. Iako mu je tek 20 godina iza sebe ima nekoliko sezona u najboljoj francuskoj ligi. Prvo je igrao u manjem klubu Metzu, a posljednje dvije sezone je odigrao za velikana iz Lyona. Upravo je Pjanić bio taj ko je na Santiago Bernabéu srušio snove Real Madrida o finalu Lige Šampiona na domaćem terenu svojim golom za 2-1, čime je osigurao Lyonu prolazak u polufinalni krug natjecanja. Pjanić je kao omladinac odigrao mnoštvo utakmica za Luxemburg, zemlju u kojoj se rodio i rastao (ovo za mjesto rođenja je greška, ed.) ali je odabrao Bosnu kad je bilo vrijeme za nastup u A-selekciji."
Nova invazija s Balkana
Na kraju prošlog stoljeća igrači kao Predrag Mijatović, Dejan Savićević i Siniša Mihajlović su dominirali u velikim evropskim klubovima. Danas mladi igrači koji dolaze sa područja koje se nekad zvalo Jugoslavija idu u susret zlatnoj eri.
U članku se iz Bosne i Hercegovine kao buduće zvijezde pominju:
- Asmir Begović, Stoke City, 22 god. (golman)
- Miralem Pjanić, Lyon, 20 god. (vezni red)
- Haris Seferović, Fiorentina, 18 god. (napadač)
"18-godišnji Haris Seferović prešao je u Fiorentinu protekle zime, samo par mjeseci nakon što je bio jedan od heroja na Svjetskom Prvenstvu održanom u Nigeriji, kada je Švicarska senzacionalno osvojila zlato u kategoriji do 17 godina. Mladi napadač, koji je rođen i odrastao u ovoj alpskoj zemlji, je međutim za bosanske medije izjavio da na seniorskom nivou želi nastupati za zemlju svog porijekla, Bosnu i Hercegovinu.
Miralem Pjanić je već sada zvijezda. Ukoliko Seferović zaigra za reprezentaciju BiH, naći će se u društvu jedne od frontalnih figura novog balkanskog vala. Uz Stevana Jovetića Lyonov Miralem Pjanić je jedan od najetabliranijih mladih igrača s korijenima u bivšoj Jugoslaviji. Iako mu je tek 20 godina iza sebe ima nekoliko sezona u najboljoj francuskoj ligi. Prvo je igrao u manjem klubu Metzu, a posljednje dvije sezone je odigrao za velikana iz Lyona. Upravo je Pjanić bio taj ko je na Santiago Bernabéu srušio snove Real Madrida o finalu Lige Šampiona na domaćem terenu svojim golom za 2-1, čime je osigurao Lyonu prolazak u polufinalni krug natjecanja. Pjanić je kao omladinac odigrao mnoštvo utakmica za Luxemburg, zemlju u kojoj se rodio i rastao (ovo za mjesto rođenja je greška, ed.) ali je odabrao Bosnu kad je bilo vrijeme za nastup u A-selekciji."
Definitions belong to the definers, not the defined
- majestic24
- Kontakt:
Ovaj Seferovic neka moli Boga da Mutua suspendiraju da ima vise prilike za igrati.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
sta je s bunozom? nema ga nigdje veceras sto se tice wisle, jeli ozljeden?
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Scholl i 25 gostiju.