FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

amazon
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la amazon » 29 sep 2016, 23:04

Ma najbolje da mi navijaci dajemo pare a ne smijemo se pitati nista. Dali smo pare za izgradnju istoka, dobili smo vrijeme kad ce se poceti praviti i nista se od toga nije desilo.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 29 sep 2016, 23:08

Dobro, ima ovo sto Shzna@ govori mjesta. Ali i sto Tik Tak@ prica.

Fakat zafrkana situacija. Npr ispljuju ljudi sve redom i onda spinuju neko ih mrzi i stalno pokrece istu pricu.
Znaci cak ima i ko smije a ko ne smije `lajat`, da se tako izrazim.

Shzna@ i meni se ovo gadi a sjebat ce se svi sta se iza brda valja. Jednostavno kao klub cemo biti donji. Ne razmisljaju ljudi nikako.
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 29 sep 2016, 23:19

Malo da se ljudi ismiju :D

slika
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

Incognito87
Kontakt:

Post Postao/la Incognito87 » 29 sep 2016, 23:28

Neandertalac je napisao/la:
Merhaba je napisao/la:Stila jos nigdje nije potpisao? Ne znam sta ceka :kafa:
Kako god, nece kod nas. Kao sto su bile bombe za Bubu da je kontaktiran i sta znam ko jos. Bubu kontaktirali pitari, odbio ih. Stilina zadnja tupla 70 000 € mjesečno.

A ko ne bi volio taj tandem, iskreno, samo daleko od realnosti.

Odvadi malo.
Tetka teco tetka teco, valja sisat, kosa upada u oci. Kaze hrenovka. Ma kaka hrenovka. Ustaje rmpalija ovoliki. Cija majka crnu vunu prede.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 29 sep 2016, 23:29

Ovaj post sa Liverpulom.
Ne znam sta je smijesno fakat. Meni je 36 i x puta ne da sqanjam, vec zamislim tako nesto.
Naravno ja imam neku ulogu u svemu tome.
Zadnji put sam sa klupe dobio Man Utd u dvije tekme za ulazak u grupe i hladno odbio rukovanje sa Mourinhom jer je govorio; Odakle je taj Zeljo :-)

Inkognito@ Dobro, doci ce, tako Boomas ili u narodu poznatiji kao bombas kaze. Hoces da ti kazem kako je raskid isao, mobing kao i mi sa Husicem.
Zadnja izmjena: Neandertalac, dana/u 29 sep 2016, 23:31, ukupno mijenjano 1 put.

UPRAVA NAPOLJE!

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 29 sep 2016, 23:33

Sanja hadzo istok gotov, rekli mu na pp :D

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 29 sep 2016, 23:37

TikTak je napisao/la:
Neandertalac je napisao/la:Dobro, ima ovo sto Shzna@ govori mjesta. Ali i sto Tik Tak@ prica.

Fakat zafrkana situacija. Npr ispljuju ljudi sve redom i onda spinuju neko ih mrzi i stalno pokrece istu pricu.

Shzna@ i meni se ovo gadi a sjebat ce se svi sta se iza brda valja. Jednostavno kao klub cemo biti donji. Ne razmisljaju ljudi nikako.
Necu da vjerujem da se bilo sta iza brda valja. Sve mi lici na najobicnije neznanje i tvrdoglavost. Legla bi nam pobjeda u Bijeljini da se svi malo opustimo. Prenervozni smo.
Naravno, daj Boze u Bijeljini tri boda da malo dusom dahnemo.

A ovo za brdo i valjanje. Ako se pokrene odosmo u pm lijepu, kao sto rekoh, ne trebaju nam dusmani sami cemo sebi hebat mater.
Zna I Aco@ sigurno o cemu pricam.

UPRAVA NAPOLJE!

shzna
Kontakt:

Post Postao/la shzna » 29 sep 2016, 23:52

Neandertalac je napisao/la:Dobro, ima ovo sto Shzna@ govori mjesta. Ali i sto Tik Tak@ prica.

Moraš priznati da je fokus previše bačen na upravu nego na teren, nego na naš bodovni saldo, nego na trenutnu formu ekipe, nego na sljedeće utakmice. Danima, mjesecima se raspravlja samo o Misimoviću, nikako o igri i o sljedećoj utakmici. Počela je ta priča odavno da smara, jer nigdje nema granice ili neki pretjeruju u branjenju ili neki pretjeruju u pljuvanju.

Mislim da je naše da punimo stadion, da navijamo, da idemo na gostavanja i pravimo paklenu atmosferu. Najbitnije je to da mi odradimo svoj dio posla.
Nikolić, Misimović nisu Željo. Oni su prolazni. Ali, tu su u klubu trenutno i zašto ne bi imali moju podršku? Ako su doveli sada stručnjaka ( istina, sa ogromnim zakašnjenjem ), očekivati je sada i da krene na sportskom, onom najvažnijem, planu.

Veoma je bitno da je klub na stabilnim nogama i da radimo sve po zakonu.

Evo vidiš, ovdje krene iole normalna rasprava i popularni aldin lijepi postove sa drugih foruma, kao smiješno mu nešto!? Može li obrazloženje šta je zapravo smiješno u tom postu? I nakon njegovog glupiranja rasprava prelazi na lično prepucavanje pa će preći na to ko je plaćenik, ko je pljuvač i tako fercera ovaj forum ovdje već godinu dana.

Pred nama utakmica sezone a po forumima se naglaba o Misketu, o menadžerima itd. ( bez uvrede, pošto si i ti malo pisao o tome )
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!

Incognito87
Kontakt:

Post Postao/la Incognito87 » 29 sep 2016, 23:56

Mislim da je press na forumu nešto dosad neviđeno i neprevaziđeno.
Tetka teco tetka teco, valja sisat, kosa upada u oci. Kaze hrenovka. Ma kaka hrenovka. Ustaje rmpalija ovoliki. Cija majka crnu vunu prede.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 30 sep 2016, 00:08

shzna je napisao/la:

Moraš priznati da je fokus previše bačen na upravu nego na teren, nego na naš bodovni saldo, nego na trenutnu formu ekipe, nego na sljedeće utakmice. Danima, mjesecima se raspravlja samo o Misimoviću, nikako o igri i o sljedećoj utakmici. Počela je ta priča odavno da smara, jer nigdje nema granice ili neki pretjeruju u branjenju ili neki pretjeruju u pljuvanju.

Mislim da je naše da punimo stadion, da navijamo, da idemo na gostavanja i pravimo paklenu atmosferu. Najbitnije je to da mi odradimo svoj dio posla.
Nikolić, Misimović nisu Željo. Oni su prolazni. Ali, tu su u klubu trenutno i zašto ne bi imali moju podršku? Ako su doveli sada stručnjaka ( istina, sa ogromnim zakašnjenjem ), očekivati je sada i da krene na sportskom, onom najvažnijem, planu.

Veoma je bitno da je klub na stabilnim nogama i da radimo sve po zakonu.

Evo vidiš, ovdje krene iole normalna rasprava i popularni aldin lijepi postove sa drugih foruma, kao smiješno mu nešto!? Može li obrazloženje šta je zapravo smiješno u tom postu? I nakon njegovog glupiranja rasprava prelazi na lično prepucavanje pa će preći na to ko je plaćenik, ko je pljuvač i tako fercera ovaj forum ovdje već godinu dana.

Pred nama utakmica sezone a po forumima se naglaba o Misketu, o menadžerima itd. ( bez uvrede, pošto si i ti malo pisao o tome )
Ma bravo. To je to. Ali vidi, sjeti se kako sam pisao. Vec vise od godinu i po. Pisao, upozoravao, docaravao. I sta se desilo. Sve sto sam rekao. Sada opet kazu suti, nema veze zajrbali se. Ima li to logike? I opet ja ne valjam :lol:
A pazi. Sada vise nisam samo ja, destine Zeljovaca dizu glas. Forum je varljiv, realnost nesto sasvim drugacije.
Ta podrska kojom se dice je sve manja i manja. Pa sad cu nabrojat pet klubova sto su tribine izgradili a samo mi ko da Luvr novi gradimo.
Jeste to nas san, ali popusti malo, odvadi. Izgradi, mi ti ljubimo ruku i cao. Ostanes upisan zlatnim slovima a ne to da se poteze kada se svaka greska opravdava, neka grijese oni dizu tribinu. Nema logike.
Meni je zao raje, oravih Zeljovaca koje interesuje samo teren, zao mi je nase djece koja trunu zbog polovnjaka, zao mi je mog i tvog starog koji na tv vide nekakvog lika i pitaju jeko ovaj. Ne znaju ga. Ni jednog Zeljovca sa pedigreom u klubu.
Nisam ja kriv za to, niti ti vec oni koji su odlucili da znaju najbolje. A kada je snositi posljedice, mi gradimo tribinu.
Nigdje veze...

UPRAVA NAPOLJE!

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 30 sep 2016, 00:11

Incognito87 je napisao/la:Mislim da je press na forumu nešto dosad neviđeno i neprevaziđeno.
Pa podjjeli ga ako smijes. I fino bi bilo da znamo orginalni nik, s kim pricamo.
Ili nadji mu mane, ismij me pred svima, budi glavni u raji.
Posteno?

UPRAVA NAPOLJE!

Incognito87
Kontakt:

Post Postao/la Incognito87 » 30 sep 2016, 00:15

Kako ti ne dosadi jedno te isto pisati i vrtiti? Pa vrtiš dvije teme a to su Dado i "legende" na funkcijama u klubu. Iznova i iznova. A obje teme ispričane hiljadu puta, sve rečeno sa "obje" strane. Da ne spominjem da svjesno ili nesvjesno izvrćeš neke priče i pišeš ih tu, ali neise, tebi na dušu. Fakat ne kontam samo odakle ti vrijeme i živci za sve to.

Pa jel' nije tako majke ti? Najavljuješ post, ko da u najmanju ruku Elizabeta abdicira sa trona. Čuj podijeli ga ako smiješ. Daj ba pa ti si ozbiljan čovjek yebote, kakve su ovo priče. :rol: Mislim, slažem se sa nekim stvarima iz tvog posta, samo mi je kao što u pasusu iznad napisah, dodijalo vazda o istom raspravljati, pogotovo sa tobom jer pišeš po svom šta god onaj sa druge strane napisao. A slagao sam se u dosta stvari sa tobom.
Zadnja izmjena: Incognito87, dana/u 30 sep 2016, 00:18, ukupno mijenjano 2 puta.

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 30 sep 2016, 00:15

On je iz kopa ne zamjerajmo se s njim. :shhh:

shzna
Kontakt:

Post Postao/la shzna » 30 sep 2016, 00:17

Ili sam ja pogrešno protumačio ovaj tvoj post, ili si ti moj prethodni ali ne želim da kažem da si ti krivac, da si pljuvač i slično.

Što se tiče izgradnje, yebi ga, nije tu samo klub kriv, bilo je tu dosta problema, ja njima zamjerim samo što su izlazili u javnost sa nekim rokovima a ništa još nije ni ublizu gotovo što se tiče papirologije.

Mislim da sam ja diskutovao upravo s tobom kada je riječ o igračima koji su ponikli u Želji, svi bi mi voljeli da je u ekipi 5-6 "naših" igrača, ali izgleda da i nisu baš svi taj top kvalitet. Probali su sa pojačanjima iz stranih liga, ali su totalno flopnuli. Iz ove perspektive se čini, normalno, da je bolje bilo da se davala prilika "našim" igračima. Uveliko smo zabrljali ove sezone, ali evo vidiš da je liga takva da svako svakog može uzeti. Mi smo tri boda udaljeni od drugog mjesta, na koje možemo već u subotu. Znači, opet nismo pali toliko, ali nedopustivo je da nam Vitez (uz dužno poštovanje) uzima puni plijen u Bazi.

Da se vratim malo na omladince, tu je Slavko i ako iko zna namirisati igrača, zna on, i siguran sam da ako bude nekog kvaliteta među igračima iz OP, da će dobiti priliku u prvom timu, čim malo očvrsnemo na tabeli.
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 30 sep 2016, 00:25

Shzna@
Znas sta. Meni je ovde sada super. Svima stignem odgovoriti. Tamo mi nakacili zvono i sta god da napišem zvono zazvoni i svi ki se nakace, bio u pravu ili ne.
Ostali su neki moji vrhunski postovi bukvalno neprocitani zbog toga. Izvuce se jedna recenica i svi navale.
Kada mi kaze; pa sta bi ti uradio ja se ospem. Tako su u jednom trenutku iz uprave rekli sta da uradimo i otisli smo gdje smo sada.

Hajde da pricamo cinjenicama. Je li moze?

Jesam li ja prvi govorio da ovaj sistem ne valja, dovodjenje igraca i raskidi ugovora. Jos od one polusezone sa Odom tj pocetka iduce
Jesam li ili nisam
I jos, jesam li ili nisam bio u pravu?

Tik Tak@ Ja kada sam pisao o ovome nije vas bilo na mapi, tek ste se kasnije pojavili. Imaju postovi da se to lako provjeriti. Prvi posle mebe koji je poceo upozoravati je Aldin ali on je lupao svasta. Iza njega FKZ1921 poceo upozoravati da idemo u krivom smjeru.

UPRAVA NAPOLJE!

starina
Kontakt:

Post Postao/la starina » 30 sep 2016, 00:37

Nevjerovatno koliko slicno pisanje Fk
.. i Neandertalac imaju,al jedan iznosi stavove na neki miran nacin,a drugi je hiperaktivan :),meni obojica realni ali vidim neshvaceni na pojedinim forumima...Izvinjavam se na upadu al moradoh.

starina
Kontakt:

Post Postao/la starina » 30 sep 2016, 00:47

Shzna je nevjerovatan vec press objavio na lobotomiju :)Sa kim ti Neandertalac pokusavas razvit normalnu spiku,lik ocigledno u osnovnoj jos...:)

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 30 sep 2016, 00:48

starina je napisao/la:Nevjerovatno koliko slicno pisanje Fk
.. i Neandertalac imaju,al jedan iznosi stavove na neki miran nacin,a drugi je hiperaktivan :),meni obojica realni ali vidim neshvaceni na pojedinim forumima...Izvinjavam se na upadu al moradoh.
Mozda smo `Amarovci`.
Ne govorim tebi, prepoznat ce se botovi.

UPRAVA NAPOLJE!

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 30 sep 2016, 00:53

Shzna kad ode u kop svi mirno stoje i jos kad povede ludilo napravi sto na forumu na sto na jugu. :D

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 30 sep 2016, 01:52

Ne dirajte mi Shaznu@

Poz @ Brko

Jesam, pisao sam takve postove, davao rjesenja. Neki su u Plavoj sehari a neki se izgubili u moru smajlija i trolovanja. Naravno i prepirki vjecitih.

Evo, volio bi da se taj post razlozi, da objasnis u vezi cega se ne slazes. Amar je za Memica govorio, neka ga, nemojte talasat, smjenjivati, svi treneri su u pet deka.
Gredic po svom i posreci mu se. A nije Mema los, jedan od skolovanijih ali eto, vjeciti pomocnik pa raja nema povjerenja kao nije za Zelju. Al jeste Slovenac.

Ps. Da malo ujedem. Kako nam je onaj slovenac govorio; moj drug viola kaze, igramo od noge do noge, visoki presing. Vazda oplacem kada se sjetim.
Poz i njemu ;)

Ps. Pisite i ovde, niko vam ne brani.

UPRAVA NAPOLJE!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.