inter bruka, a od ovakvog sasula u navali sam ocekivao vise.
Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
juventus, roma, napoli i viole osvjetlale obraz lige sa 17 golova
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- akisarajevo92
- Kontakt:
Ispali bez poraza u grupnoj fazi, ne znam da li se to nekome jos desiloMokes je napisao/la:Pa ni Juventus zadnji put nije prosao grupnu fazu ELakisarajevo92 je napisao/la:UEFA bi ucinila uslugu Calciu kad bi ih izbacila iz Evrope na par godina zbog FFP-a
Don't believe the hype.
Zadnji put kad su se obrukali u EL su oprali obraz pobjedivši Juve, ovaj put je Roma na redu
.
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Biščone ba kakva je ono blamaza
Čuvamo se za RomićeChinaglia je napisao/la:Biščone ba kakva je ono blamaza
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
gledam sada malo ove nize talijanske lige i uhvati me nostalgija za Parmom, Lecceom i Sienom, sve tri ekipe gule u Lega Pro, svaka u svojoj grupi! Parma i Lecce ce se borit za prvo mjesto koje vodi u Serie B, bar tako izgleda nakon 6 kola, Siena ce se izgleda borit za opstanak
s druge strane, Verona drugoplasirana u Serie B i vjerujem da ce se oni vratit u Serie A, a i trebaju, imaju dobre navijace, nije to nekakav niđe veze klubic tipa Pescara, Crotone, Frosinone i slicni, a zalosno je sto su osim Verone i Brescie, u vrhu sve ovi klubovi da te bog sacuva
kako bi divno bilo da ponovo u Serie A zaigraju Parma i Verona, Lecce/Siena, a da vise ne gledamo ove pokusaje od klubica za koje se odmah zna da ce ispast u Serie B :roll:
Catania skroz propade za par sezona, od Serie A do posljednje pozicije u svojoj grupi Lege Pro.. steta, bili su oni fino osvjezenje, imaju navijace, uh kada se sjetim tekme s Palermom kada je ubijen onaj policajac
s druge strane, Verona drugoplasirana u Serie B i vjerujem da ce se oni vratit u Serie A, a i trebaju, imaju dobre navijace, nije to nekakav niđe veze klubic tipa Pescara, Crotone, Frosinone i slicni, a zalosno je sto su osim Verone i Brescie, u vrhu sve ovi klubovi da te bog sacuva
kako bi divno bilo da ponovo u Serie A zaigraju Parma i Verona, Lecce/Siena, a da vise ne gledamo ove pokusaje od klubica za koje se odmah zna da ce ispast u Serie B :roll:
Catania skroz propade za par sezona, od Serie A do posljednje pozicije u svojoj grupi Lege Pro.. steta, bili su oni fino osvjezenje, imaju navijace, uh kada se sjetim tekme s Palermom kada je ubijen onaj policajac
Ligu treba smanjiti na 18 klubova,kup sistem prepraviti na eng.stil.
Da barem malo se osvjezi to.
Da barem malo se osvjezi to.
Verona 4 penal u zadnjih 2 tekme 
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
- _forzamilan_
- Kontakt:
Joj ovog debila sa arene svršava na Higuaina ja komentatora i qrca.
Al trpa ga Pipita svaka čast.
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
Kakvo razbijanje u svega par minuta 
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Empoli se raspao nakon prvog primljenog gola. Nisu toliko loše izgledali na terenu, ali ih je primljeni gol dotukao. Juve će se prošetati ovom ligom
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
Voli lik malo punije._forzamilan_ je napisao/la:Joj ovog debila sa arene svršava na Higuaina ja komentatora i qrca.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
- L'Avvocato
- Kontakt:
Jel i ti gledas na hrvatskoj Areni? Pa ovaj lik otvoreno za Juve navija. Smije se od srece. Ne mogu da vjerujem. A ja mislio Susec subjektivan._forzamilan_ je napisao/la:Joj ovog debila sa arene svršava na Higuaina ja komentatora i qrca.
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Isto je komentator na srpskoj, puca od sreće
LeBron James
- _forzamilan_
- Kontakt:
Re: RE: Re: Serie A
Pa hr komentator je sigurno nemam pojma koja arena je bila. Ma ok je da navija al ono je baš ofirno i iritira neutralne ili hejtereL'Avvocato je napisao/la:Jel i ti gledas na hrvatskoj Areni? Pa ovaj lik otvoreno za Juve navija. Smije se od srece. Ne mogu da vjerujem. A ja mislio Susec subjektivan._forzamilan_ je napisao/la:Joj ovog debila sa arene svršava na Higuaina ja komentatora i qrca.
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
Nema kod nas profesionalnih novinara
Poslano sa mog x600 koristeći Tapatalk
Poslano sa mog x600 koristeći Tapatalk
Il Club più titolato al mondo!
Re: RE: Re: Serie A
Nema tjedan dana da sam ovdje napisao sto je Prasicko za Prciju to je Susec za Juventus.L'Avvocato je napisao/la:Jel i ti gledas na hrvatskoj Areni? Pa ovaj lik otvoreno za Juve navija. Smije se od srece. Ne mogu da vjerujem. A ja mislio Susec subjektivan._forzamilan_ je napisao/la:Joj ovog debila sa arene svršava na Higuaina ja komentatora i qrca.
Hahaha nekai
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.