je.eš kredite sada zbog tih kredita treba nekome platu davati onako zato što je u sarajevu odigrao par dobrih utakmica moraju svi imati iste aršine pa da je to moj otacjoker90 je napisao/la:Pa treba ga onda odvesti na hipodrom nek galopira tamo s drugim konjima, u Sarajevo treba znati i lopte igrati. Fino je @duska sinoc objasnio sve oko njega, nadam se da si citao. Nije Said sam sebi dao ogromnu platu i nije sam sebe pregledao na sistematskom pregledu i rekao, ovaj igrac moze igrati. Kad Rustem uradi ono sto je Said radio u svom prvom mandatu ovdje, onda mozda i on bude imao kredita kao Said da ga se ne proziva.fks74 je napisao/la:dobar je said uzet će nam lovu onako džaba nizašto a raja šuti¸je.u rustema a čovjek čitavu utakmicu trči kao konj.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
-
BordoArmy88
- Kontakt:
I fizički ili samo psihički?High je napisao/la:Sutra će nas biti 10.000!
Slazem se ja brate da zbog njegove ogromne plate koju prima treba yebavati mame, samo na pravu adresu treba to slati. Nije sam sebi dao platu! Ako su vidjeli na pregledima da je momak zavrsio s karijerom kao sto sam ja govorio prije nego sto ce doci, sto ga dovedose? Bio sam protiv njegovog dolaska, plasio se ovoga i da ce Said unistiti onaj ugled koji je imao i pokvariti utisak koji je ostavio na nas. To se evo polako i desava. Jos kad budu raskidali sa njim, Said ce od igraca kojeg smo voljeli svi ko brata, postati jos jedna ubleha koja nas je uzela lopatom. Ali jednostavno ne mogu njega kriviti tu, nego yebem mamu nesposobnoj upravi koja je bacila pare na njega da smiri navijace i spasi svoje dupe, a mogli smo dovesti pravog igraca za njegovu platu.fks74 je napisao/la:je.eš kredite sada zbog tih kredita treba nekome platu davati onako zato što je u sarajevu odigrao par dobrih utakmica moraju svi imati iste aršine pa da je to moj otacjoker90 je napisao/la:Pa treba ga onda odvesti na hipodrom nek galopira tamo s drugim konjima, u Sarajevo treba znati i lopte igrati. Fino je @duska sinoc objasnio sve oko njega, nadam se da si citao. Nije Said sam sebi dao ogromnu platu i nije sam sebe pregledao na sistematskom pregledu i rekao, ovaj igrac moze igrati. Kad Rustem uradi ono sto je Said radio u svom prvom mandatu ovdje, onda mozda i on bude imao kredita kao Said da ga se ne proziva.fks74 je napisao/la:dobar je said uzet će nam lovu onako džaba nizašto a raja šuti¸je.u rustema a čovjek čitavu utakmicu trči kao konj.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Joj dobre fore sa Vučkom u gradu 
Trebali su samo napravit novo odijelo da ima više bordo boje.. Al da ne kažete odmah da se pljuje po svemu
Trebali su samo napravit novo odijelo da ima više bordo boje.. Al da ne kažete odmah da se pljuje po svemu
Sve je spremno!

" $
Zadnja izmjena: High, dana/u 30 sep 2016, 16:12, ukupno mijenjano 1 put.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Kad su raznorazni Emersoni, cezari, Kramari, simeunovici i slicni mogli uzimati, nek i Said uzima. Samo onaj go protiv Levskog vrijedi sve njegove plate u FKS.
Nije sve u novcu, a Said nas je mnogo usrecio
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Je li jos vjerujes da mozes dobiti onu opkladu?Mokes je napisao/la:Kad su raznorazni Emersoni, cezari, Kramari, simeunovici i slicni mogli uzimati, nek i Said uzima. Samo onaj go protiv Levskog vrijedi sve njegove plate u FKS.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Ne samo da vjerujem, nego cu je dobitijoker90 je napisao/la:Je li jos vjerujes da mozes dobiti onu opkladu?Mokes je napisao/la:Kad su raznorazni Emersoni, cezari, Kramari, simeunovici i slicni mogli uzimati, nek i Said uzima. Samo onaj go protiv Levskog vrijedi sve njegove plate u FKS.
League winners
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Slazem se, moze to bolje uz jedan domaci bordo dres i bordo bijeli sal sto je sasvim dovoljnocoala je napisao/la:Joj dobre fore sa Vučkom u gradu
- ovaj desno baca na Dinaru Selimovića
DaBogda da Said bude stari, puno bi nam pomogao. Još pogotovo kad iza sebe ima Sarića i Mihu, pa ubijao bi, ali... Opet kažem daBogda, sjebale su ga povrede totalno, ne smije više ni u duel ući. Kad se sjetim prije par godina Saida protiv Želje, Širokog, Zrinjskog... Jedini igrač u našoj ekipi koji ima 'to nešto', tu neku tehniku i finoću prilikom pasa i tokom same igre. Šteta je ogromna, ali njega više fudbal pretjerano i ne zanima, čini mi se.
P.S. jedva čekam sutra

DaBogda da Said bude stari, puno bi nam pomogao. Još pogotovo kad iza sebe ima Sarića i Mihu, pa ubijao bi, ali... Opet kažem daBogda, sjebale su ga povrede totalno, ne smije više ni u duel ući. Kad se sjetim prije par godina Saida protiv Želje, Širokog, Zrinjskog... Jedini igrač u našoj ekipi koji ima 'to nešto', tu neku tehniku i finoću prilikom pasa i tokom same igre. Šteta je ogromna, ali njega više fudbal pretjerano i ne zanima, čini mi se.
P.S. jedva čekam sutra
Nadam se da hoces..Mokes je napisao/la: Ne samo da vjerujem, nego cu je dobiti
Na vremenskoj prognozi najavljeno vrijeme kao i danas. Da hoce biti sutra ovako lijep dan, fina bi posjeta bila sigurno. Jos da uzmemo 3 boda i ne moze bolja najava za gurbete!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Memara je napisao/la:Slazem se, moze to bolje uz jedan domaci bordo dres i bordo bijeli sal sto je sasvim dovoljnocoala je napisao/la:Joj dobre fore sa Vučkom u gradu
Sretno vam sutra!joker90 je napisao/la:Nadam se da hoces..Mokes je napisao/la: Ne samo da vjerujem, nego cu je dobiti![]()
Na vremenskoj prognozi najavljeno vrijeme kao i danas. Da hoce biti sutra ovako lijep dan, fina bi posjeta bila sigurno. Jos da uzmemo 3 boda i ne moze bolja najava za gurbete!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Daj ba i ja onda da uzimam kad svi uzimaju.Mokes je napisao/la:Kad su raznorazni Emersoni, cezari, Kramari, simeunovici i slicni mogli uzimati, nek i Said uzima. Samo onaj go protiv Levskog vrijedi sve njegove plate u FKS.
Znaš kolko sam zadužio klub kartama i članarinama u zadnjih 18 godina
High je napisao/la:Sretno vam sutra!joker90 je napisao/la:Nadam se da hoces..Mokes je napisao/la: Ne samo da vjerujem, nego cu je dobiti![]()
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Gdje je skaut da nam kaze gdje je sutra utakmica i SVI SVI SVI
Skautiro sam skauta na dzumi u Butmiru,samo kazem 
Vučko, Vučko, Vučko!
Trenutno korisnika/ca: KarloIvandic, stokastoka23 i 21 gost.