FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

plavousrcu
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la plavousrcu » 30 sep 2016, 08:37

Neandertalac je napisao/la:Ne dirajte mi Shaznu@

Poz @ Brko

Jesam, pisao sam takve postove, davao rjesenja. Neki su u Plavoj sehari a neki se izgubili u moru smajlija i trolovanja. Naravno i prepirki vjecitih.

Evo, volio bi da se taj post razlozi, da objasnis u vezi cega se ne slazes. Amar je za Memica govorio, neka ga, nemojte talasat, smjenjivati, svi treneri su u pet deka.
Gredic po svom i posreci mu se. A nije Mema los, jedan od skolovanijih ali eto, vjeciti pomocnik pa raja nema povjerenja kao nije za Zelju. Al jeste Slovenac.

Ps. Da malo ujedem. Kako nam je onaj slovenac govorio; moj drug viola kaze, igramo od noge do noge, visoki presing. Vazda oplacem kada se sjetim.
Poz i njemu ;)

Ps. Pisite i ovde, niko vam ne brani.
Neko je u svojoj glavi skontao da zna bolje od Amara. Nesto tako si napisao u obracanju koje ce uci u forumske udzbenike. Pocelo je s Memom jer je Gredic tu zelio pokazati svoju samostalnost. Greska, velika greska iako smo s Odovicem na momente igrali fantasticno. Nas problem je sto ne ucimo iz greski, danas na djelu imamo satanizaciju svega sto ima veze s Amarom. Nekad mi se cini da bismo se da ikako mozemo odrekli svih trofeja koje smo osvojili sa Amarom, puno ih je hvala Allahu. Slovenac je car, covjek koji se ozbiljno nije bavio seniorskim fudbalom od Misket je dobio Zelju kao poklon. Zato ga i ne krivim, nije sam dosao i rekao ja sam novi sef strucnog staba Zelje.

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 30 sep 2016, 10:48

Mi imamo veliki problem a to je da moramo pobjediti svaku. Da nismo uradili sta smo uradili sutra bi nam i bod bio ko kuca. I niko ne bi rekao rijec. Dobra igra i dobar rezultat nam moze vratiti malo navijaca na tribine a los ce nas dobro unazadit vjerujte mi.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 30 sep 2016, 11:10

Ja vjerujem da ih Celo sprema kao da im zivot od toga zavisi. Ne gledam u zadnje vrijeme treninge pa me interesuje kakvi su. Daju li svi svoj max i na treninzima, forsira li ih?
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 30 sep 2016, 11:50

Kuci Olimpic, Sloboda i Celik.
Ovdje ne treba trositi rijeci. Devet bodova.
To je do 18 kola sto imamo domacih ne racunajuci kup. Tri ekipe, svaka u vecim **** nego mi a protiv njih na gostovanju 4 boda. Malo, premalo.

A sada spektakl. U gostima.
Radnik.
Sarajevo.
Siroki
Vitez
Zrinjski
Izuzimajuci Radnik ove cetiri ekipe kuci, skupili smo 4 boda. Porazavajuce. Sada, za titulu, u ovih pet tekmi `moramo` skinuti bar 11_12 bodova. Znaci bez poraza, min tri pobijede sa tim da bi morali Zrinjskog mlatnut.
Sve ukupno iz narednih osam utakmica pod imperativom smo za nekih min 20_ak bodova ako zelimo da drzimo prikljucak. Zavisi kada ce Zrinjski pasti u formi pa kiksat koju i valjalo bi nam pravo da ne skinu Metalegeu tri, da protiv losijih ekipa i oni prospu koji bod. O ostalima ne pisem jer svakako ako prestignemo Zrinjskog na konju smo :-)
Nema ni Zrinjski tako lagan raspored.

Kako mrzim ovo sto sada hocu glavom u zid da udarim kada vidim kako smo prosipali bodove.
Vitez 3 ( jadno )
Zrinjski 1+1 ( tu smo najvise donji radi medjus. )
Celik 2 ( jao jao :/ )
Mladost 2 ( svaka im cast, ali ovo je zicer )

Znaci nekih osam bodova minimalno a sto je jos vise porazavajuce ta dva protiv Celika i tri protiv Viteza za ozbiljne klubove, pretendete na titulu u konacnici nekada budu bas oni bodovi koji ti uzmu trofej.
To se moralo uzet. Sada ti ni remiji ne igraju jer imas deficit, moras pocet pobjedjivati.

Radnik. Jako bitna stvar je sutra ne izgubiti!
Ova utakmica ima tu opciju remija kao pozeljnog jer bi nas poraz demolarisao totalno. U svim segmentima. Jos naredna derbi. Znaci nekim remijem ne bih bio nezadovoljan. Remi za po meni obezbjedjenu ligu za prvaka. Remi da ostanes u trci i nastavimo niz bez poraza. Remi za ekipu da zadrze nivo samopouzdanja.
Naravno pobijeda je tri puta sladja :-)

Radnik vs Željezničar 2 : 3
:kafa:

UPRAVA NAPOLJE!

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 30 sep 2016, 12:32

Neandertalac je napisao/la:Kuci Olimpic, Sloboda i Celik.
Ovdje ne treba trositi rijeci. Devet bodova.
To je do 18 kola sto imamo domacih ne racunajuci kup. Tri ekipe, svaka u vecim **** nego mi a protiv njih na gostovanju 4 boda. Malo, premalo.

A sada spektakl. U gostima.
Radnik.
Sarajevo.
Siroki
Vitez
Zrinjski
Izuzimajuci Radnik ove cetiri ekipe kuci, skupili smo 4 boda. Porazavajuce. Sada, za titulu, u ovih pet tekmi `moramo` skinuti bar 11_12 bodova. Znaci bez poraza, min tri pobijede sa tim da bi morali Zrinjskog mlatnut.
Sve ukupno iz narednih osam utakmica pod imperativom smo za nekih min 20_ak bodova ako zelimo da drzimo prikljucak. Zavisi kada ce Zrinjski pasti u formi pa kiksat koju i valjalo bi nam pravo da ne skinu Metalegeu tri, da protiv losijih ekipa i oni prospu koji bod. O ostalima ne pisem jer svakako ako prestignemo Zrinjskog na konju smo :-)
Nema ni Zrinjski tako lagan raspored.

Kako mrzim ovo sto sada hocu glavom u zid da udarim kada vidim kako smo prosipali bodove.
Vitez 3 ( jadno )
Zrinjski 1+1 ( tu smo najvise donji radi medjus. )
Celik 2 ( jao jao :/ )
Mladost 2 ( svaka im cast, ali ovo je zicer )

Znaci nekih osam bodova minimalno a sto je jos vise porazavajuce ta dva protiv Celika i tri protiv Viteza za ozbiljne klubove, pretendete na titulu u konacnici nekada budu bas oni bodovi koji ti uzmu trofej.
To se moralo uzet. Sada ti ni remiji ne igraju jer imas deficit, moras pocet pobjedjivati.

Radnik. Jako bitna stvar je sutra ne izgubiti!
Ova utakmica ima tu opciju remija kao pozeljnog jer bi nas poraz demolarisao totalno. U svim segmentima. Jos naredna derbi. Znaci nekim remijem ne bih bio nezadovoljan. Remi za po meni obezbjedjenu ligu za prvaka. Remi da ostanes u trci i nastavimo niz bez poraza. Remi za ekipu da zadrze nivo samopouzdanja.
Naravno pobijeda je tri puta sladja :-)

Radnik vs Željezničar 2 : 3
:kafa:
Izgubili smo mnogo planiranih bodova i to nam je teret na ledzima. Titule se osvajaju na nalim utakmicama, ali ima jedna odlicna stvar koja nije uocena. Drugaciji je format takmicenja i u samoj zavrsnici ce se rijesavati pitanje pobjednika. Sta zelim reci? U Ligi za prvaka nece biti malih utakmica i titulu ce osvojiti ekipa koja bude najbolja u velikim utakmicama.

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 30 sep 2016, 13:54

Mene zanima jedna stvar. U ligi za prvaka da li ostaju bodovi sto se skupilo ili ?
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 30 sep 2016, 14:20

To je glupost velika.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 30 sep 2016, 16:36

Radnik. 4_2_3_1 pocetna formacija koja je jako fleksibilna pa necesto u fazi napada izgleda kao 3_5_2, jako puno trce, opasni iz; tranzicije, prekida, disciplinovano se brane i prilicno agresivno pokusavaju stalno biti uz igraca.
Strpljivi sa dosta iskusnih igraca. Bekovi jako ofanzivni i necesto ulaze u sanse.
Nisu ekipa koja gaji posjed lopte i igraju dosta brzo, cesto na dupli pas po stranama trazeci faul u zoni za centarsut.
Skoro svi defanzivci su se upisali u strijelce, iz prekida jedna od najjacih ekipa u ligi a i brane ih odlicno.
Obradovic najbolji strijelac, dobar ledjima okrenut golu, prima, spusta, distribuira loptu najcesce veznjacima dok po bokovima ima puno utrcavanja, ulazenja u sredinu i otvaranja prostora za bekove.
Brzo se oslobadjaju lopte, max tri dodira. Igraju jednostavno bez puno komplikacija, radije ce nabiti loptu u aut pa da se postave nego rizikovat pogotovo na svojoj polovini.
Borbeni.
Peco nezgodan, brz, pravi visak driblinzima i cesto idu na situacije da ga ostave jedan na jedan. U tim trenutcima Obradovic veze stopere a Zeljkovic pomaze dok se zadnja red pomice u liniju sa trojicom.

Da bi ih pobijedili moramo adekvatno odgovoriti na njihovu agresivnost i trku. Iskusni su u visokom presingu i radije cekaju na svojoj polovici sa jako pokretljivim Djuricem i Jankovicem sa kojim u timu nemaju poraza a upravo njih dva diriguju pomicanja i tempo.
Moramo stati na loptu i uvijek se nuditi, uvijek da imamo slobodnog covjeka za pas, ulaziti u prostor.
Izbjegavati duele i brzo se oslobadjati lopte na dupli pa da probamo napraviti visak. Nasa sansa je na zemlji jer mislim da tu imamo vise sanse od igre sa centarsutevima, cb im jako dobro rade u paru dominirajuci u skok igri. Prostora necemo imati puno pa duge lopte moramo svesti na minimum i traziti konstantan posjed sa ubacivanjima veznjaka iz drugog plana. Sasvim je sigurno da ce njihova lijeva strana biti manje ofanzivna od desne gdje ce radije gledati kako da zaustave Miru nego da idu prema naprijed. Zato trebamo Krizmana koji mora biti malo slobodniji u igri i da konstantno trazi prostor a da veznjaci zatvaraju. Visoki presing bi nam mogao koristiti jer kako rekoh nisu ekipa koja komplikuje, cesto ispucavaju loptu naprijed i nasi stoperi moraju dobro citati igru postavljajuci se ispred Obradovica ap an taj nacin mozemo osvojiti dosta lopti. Eventualne presjecene lopte pokusavati uvaliti izmedju stopera, brzina im nije jaca strana ali zbog uigranosti dosta dobro stoje u liniji praveci ofsajd zamke.
Jos jedna bitna stvar je fokus i disciplina u igri jer je radnik mentalno takodje jedna od jacoh ekipa u ligi koja svih 90 minuta ne odustaje od svoje igre. Ne grijesiti previse jer su jako iskusni i uigrani, izbjegavati duge poprecne lopte na sredini vec igrati igru kratkih pasova ( poznato je da volimo sitni vez :-) ) jer su u oduzetim loptama sigurno prva ekipa u ligi a kako rekoh imaju odlicnu tranziciju, za tren oka napune sesnaesterac dok lopta ide na stranu za centarsut.

Jos jedna nasa prednost je trener koji vecinu njihovih igraca poznaje jako dobro. Sigurno je da ce Petrovic savjetovati igrace na koje njihove slabosti da obrate paznju. Vjerujem da ce ih adekvatno pripremiti i motivisati a skoro sam siguran da necemo prezati od ofanzive tj trazit cemo kontrolu i posjed.
Zbog svega navedenog bih izveo ekipu sa jednim DM i dva centralna, Blagojevicem i Bekricem koji bi u fazi napada stajali jako blizu jedan drugog pomijerajuci se zajedno kao jedan gdje ce ih udvajati sto moze rezultirati viskom prostora za ubacivanje krila u sredinu i loptu izmedju stopera dok bi u fazi odbrane stajali visoko ometajuci njihovo gradjenje napada. Kao sto vec rekoh radije ce nabiti loptu u aut i tako mozemo osvojiti dosta lopti.
Bar bi ja tako uradio.

Nece biti lako ali kuci ne dominiraju iz nekog razloga i jedna su od najgostoljubivijih domacih ekipa.

Nasa slabost; zadnja linija i skok igra, Stanic kojeg ce izloziti konstantnom pritisku te slabo postavljanje CB na duge lopte gdje bi nam Obradovic mogao praviti probleme.
Jake strane; teknicki smo dominantniji i to moramo iskoristiti drzeci loptu na zemlji plus imamo prednost u brzini. Stevanovic kojeg sigurno nece ostavljati sa samo jednim cuvarem i to ostali moraju iskoristiti. Peco koji iako odlican prema naprijed u defanzivi zna biti nonsalantan.

Za kraj da dodam kako se nadam jednom fer sudjenju i da sudija nece pustiti previse kontakta i duel igre jer to vise odgovara njima nego nama

Sretno plavi. Naprijed Zeljo ljubavi moja!

Ps. Valjda sam dobro ovo anilizirao. Mogu li sada dovesti bar jednog igraca :lol:

UPRAVA NAPOLJE!

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 30 sep 2016, 16:41

@Neandertalac Peco neigra sutra zbog kartona
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

za_zivot_cijeli
Kontakt:

Post Postao/la za_zivot_cijeli » 30 sep 2016, 16:53

Incognito87 je napisao/la: Najavljuješ post, ko da u najmanju ruku Elizabeta abdicira sa trona.
:rol: :thumbup:
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 30 sep 2016, 16:58

TMovac je napisao/la:@Neandertalac Peco neigra sutra zbog kartona
Uh, odlicno. Za mustuluka si, on im je udarna igla u tranziciji, jako jako nezgodan za cuvati, voli se ubacivati iza zadnje linije koristeci dominantnost u brzini, klasni dribler 1 na 1, dobar centarsut, mijenja stranu cesto praveci pometnju i posle Stevanovica trenutno po formi mozda i najbolji na toj poziciji u ligi.

Vasic koji ce ga vjerovatno mijenjati bar za klasu slabiji.

Sto me obradova :-)

UPRAVA NAPOLJE!

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 30 sep 2016, 17:01

Peco je totalno nebitan. Isto kao sto Radnik dobro igra i bez Slavka, sto znaci da oni imaju dobar sistem po kojem rade. To jest, Radnik ostane bez pola ekipe, trenera koji je uzeo kup s njima i opet imaju 18 bodova i drugi na tabeli. Krstajic covjek iz fudbala, zna sta radi. Nije privatnik i nema firmu. Sto je jako bitno i daje rezultat naravno.

balotelli90
Kontakt:

Post Postao/la balotelli90 » 30 sep 2016, 17:07

Normalno da dobro igraju kad im Krstajić odbrambeni glavni, ko će pored njega proći

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 30 sep 2016, 17:14

amazon je napisao/la:Peco je totalno nebitan. Isto kao sto Radnik dobro igra i bez Slavka, sto znaci da oni imaju dobar sistem po kojem rade. To jest, Radnik ostane bez pola ekipe, trenera koji je uzeo kup s njima i opet imaju 18 bodova i drugi na tabeli. Krstajic covjek iz fudbala, zna sta radi. Nije privatnik i nema firmu. Sto je jako bitno i daje rezultat naravno.
A pored Zrinjskog i pitara sigurno ekipa sa najjacim lobijem u savezu.

Kako je bolan nebitan Peco preko kojeg ide velika vecina njihovih napada, odigrao skoro sve minute u prvom timu. Da su kompaktni slazem se ali su bez njega sigurno osjetno slabiji. Ko je god gledao bar jednu njihovu utakmicu zna o cemu pricam.

Ti standardno samo gledas kako da ujedes :-)

UPRAVA NAPOLJE!

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 30 sep 2016, 17:25

Nisam ni ja znao da Peco ne igra. Mozda nasi ipak rade sa strane ;). Neandertalac ponovo dobro odradjena najava, nek ti Aco kolumna dadne :). Ipak i pored toga igrace ne mozes dovoditi jer nisi youtube instalirao na mobilni.

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 30 sep 2016, 17:36

Neandertalac je napisao/la:
amazon je napisao/la:Peco je totalno nebitan. Isto kao sto Radnik dobro igra i bez Slavka, sto znaci da oni imaju dobar sistem po kojem rade. To jest, Radnik ostane bez pola ekipe, trenera koji je uzeo kup s njima i opet imaju 18 bodova i drugi na tabeli. Krstajic covjek iz fudbala, zna sta radi. Nije privatnik i nema firmu. Sto je jako bitno i daje rezultat naravno.

Kako je bolan nebitan Peco preko kojeg ide velika vecina njihovih napada, odigrao skoro sve minute u prvom timu. Da su kompaktni slazem se ali su bez njega sigurno osjetno slabiji. Ko je god gledao bar jednu njihovu utakmicu zna o cemu pricam.

Pisemo cinjenicama. Igras kuci, dolaziti ti Krupa bez najboljeg strijelca i jos par igraca, jedva pobjedis.Jedan igrac ne cini ekipu, niti ce kad. Jer Radnik nije Real pa kad im fali Ronaldo belaj. Ako tako rezonujes onda nama zatvori desnu stranu i zavrsio si utakmicu.

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 30 sep 2016, 17:47

amazon je napisao/la:

Pisemo cinjenicama. Igras kuci, dolaziti ti Krupa bez najboljeg strijelca i jos par igraca, jedva pobjedis.Jedan igrac ne cini ekipu, niti ce kad. Jer Radnik nije Real pa kad im fali Ronaldo belaj. Ako tako rezonujes onda nama zatvori desnu stranu i zavrsio si utakmicu.
Treba uvaziti i sto kolega Amazon kaze, nije Radnik Peco, a nismo ni mi Stevanovic. Ali, cinjenica je i sto Neandertalac pise, Peco im je bitan igrac ponajvise u tranziciji prema naprijed. Bolje je da ne igra.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 30 sep 2016, 17:54

Incognito87 je napisao/la:Kako ti ne dosadi jedno te isto pisati i vrtiti? Pa vrtiš dvije teme a to su Dado i "legende" na funkcijama u klubu. Iznova i iznova. A obje teme ispričane hiljadu puta, sve rečeno sa "obje" strane. Da ne spominjem da svjesno ili nesvjesno izvrćeš neke priče i pišeš ih tu, ali neise, tebi na dušu. Fakat ne kontam samo odakle ti vrijeme i živci za sve to.

Pa jel' nije tako majke ti? Najavljuješ post, ko da u najmanju ruku Elizabeta abdicira sa trona. Čuj podijeli ga ako smiješ. Daj ba pa ti si ozbiljan čovjek yebote, kakve su ovo priče. :rol: Mislim, slažem se sa nekim stvarima iz tvog posta, samo mi je kao što u pasusu iznad napisah, dodijalo vazda o istom raspravljati, pogotovo sa tobom jer pišeš po svom šta god onaj sa druge strane napisao. A slagao sam se u dosta stvari sa tobom.

Kako ce mi dosaditi kada sam apsolutno, sto posto u pravu. Kako `vama` ne dosadi uporno ignorisati cinjenice i zasto svaki razgovor svodite na licni nivo.

Pa pogledaj sta pises covjece; degradiras moje pisanje, potenciras kako sam naporan, aludiras da `mozda` pisem sa namjerom, da izvrcem cinjenice a nista od navedenog me potkrepljujes dokazima.
Sada bih ja, da bi tebi dopao trebao pisati ono sto ti volis da cujes?
Nadji jedan post gdje ja citiram tebe ismijavajuci te, osporavajuci, bez ikakve namjere da razgovaram vec samo ti narusim kredibilitet.

Pa dalje kazes slazes se u dosta stvari ali ti dosadilo raspravljati. Zasto bi se `raspravljali` ako se slazemo?

Kazes pisem po svom i ne citam sta drugi pisu a evo pogledaj diskusiju, zadnjih pet tvojih repliciranja konstantne provokacije.
E jesi konstruktivan u pm...

Hbga, ako ti smeta moje pisanje imas ignore, ako tvrdis da `izvrcem` i grijesim potkrijepi to argumentima a ako trazis svadju, molim te zaobidji me. Uvukli ste me u istu desetine puta, namjerno, individualno ili u grupi, nekada spontano a cesto sa ocitom namjerom.

Sve dalje postove sa ovakvim sadrzajem cu u buducnosti ignorisati a ako zelis normalno razgovarati tu sam, neka i drugi imaju sta normalno i konstruktivno procitati.

Amazon@ opet nisi u pravu.
Kazes jedva pobijedili, ljudi nam tri puta napravili opasan napad, iz jedine prave sanse dali go, imali posjed nekih mizernih 30_35 % nesposobni da odgovore na visoki presing i agresivnost uz veliki broj izgubljenih lopti dok smo mi jedinu manu pokazali u realizaciji pa od sto postotnih sansi procentualno iskoristili tek trecinu. O dominaciji u svim fidbalskim segmentima na terenu ne vrijedi gubiti vrijeme. Raznijeli ih!
I uporan si kako jedan igrac ne znaci nista a ignoroses cinjenicu da im je Peco skoro najstandardniji, po ucinku i formi medju najboljima ne samo kod njih vec na poziciji koju igra i cijeloj ligi, ofanzivno najopasniji, da vecinu naopda zasnivaju na njegovim kvalitetama pa za kraj navodis primjer nase desne strane sebi u korist a mi prosuli bodova i bodova jer su nam suparnici zatvorili najboljeg igrača koji po njoj ordinira.
Nema smisla fakat :-)

UPRAVA NAPOLJE!

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 30 sep 2016, 18:51

Incognito87 je napisao/la:Kako ti ne dosadi jedno te isto pisati i vrtiti? Pa vrtiš dvije teme a to su Dado i "legende" na funkcijama u klubu. Iznova i iznova. A obje teme ispričane hiljadu puta, sve rečeno sa "obje" strane. Da ne spominjem da svjesno ili nesvjesno izvrćeš neke priče i pišeš ih tu, ali neise, tebi na dušu. Fakat ne kontam samo odakle ti vrijeme i živci za sve to.

Pa jel' nije tako majke ti? Najavljuješ post, ko da u najmanju ruku Elizabeta abdicira sa trona. Čuj podijeli ga ako smiješ. Daj ba pa ti si ozbiljan čovjek yebote, kakve su ovo priče. :rol: Mislim, slažem se sa nekim stvarima iz tvog posta, samo mi je kao što u pasusu iznad napisah, dodijalo vazda o istom raspravljati, pogotovo sa tobom jer pišeš po svom šta god onaj sa druge strane napisao. A slagao sam se u dosta stvari sa tobom.

Kako ce mi dosaditi kada sam apsolutno, sto posto u pravu. Kako `vama` ne dosadi uporno ignorisati cinjenice i zasto svaki razgovor svodite na licni nivo.

Pa pogledaj sta pises covjece; degradiras moje pisanje, potenciras kako sam naporan, aludiras da `mozda` pisem sa namjerom, da izvrcem cinjenice a nista od navedenog me potkrepljujes dokazima.
Nadji jedan post gdje ja citiram tebe ismijavajuci te, osporavajuci, bez ikakve namjere da razgovaram vec samo ti narusim kredibilitet.

Pa dalje kazes slazes se u dosta stvari ali ti dosadilo raspravljati. Zasto bi se `raspravljali` ako se slazemo?

Kazes pisem po svom i ne citam sta drugi pisu a evo pogledaj diskusiju, zadnjih pet tvojih repliciranja konstantne provokacije.

Hbga, ako ti smeta moje pisanje imas ignore, ako tvrdis da `izvrcem` i grijesim potkrijepi to argumentima a ako trazis svadju, molim te zaobidji me. Uvukli ste me u istu desetine puta, namjerno, individualno ili u grupi, nekada spontano a cesto sa ocitom namjerom.

Sve dalje postove sa ovakvim sadrzajem cu u buducnosti ignorisati a ako zelis normalno razgovarati tu sam, neka i drugi imaju sta normalno i konstruktivno procitati.

Amazon@ opet nisi u pravu.
Kazes jedva pobijedili, ljudi nam tri puta napravili opasan napad, iz jedine prave sanse dali go, imali posjed nekih mizernih 30_35 % nesposobni da odgovore na visoki presing i agresivnost uz veliki broj izgubljenih lopti dok smo mi jedinu manu pokazali u realizaciji pa od sto postotnih sansi procentualno iskoristili tek trecinu. O dominaciji u svim fidbalskim segmentima na terenu ne vrijedi gubiti vrijeme. Raznijeli ih!
I uporan si kako jedan igrac ne znaci nista a ignoroses cinjenicu da im je Peco skoro najstandardniji, po ucinku i formi medju najboljima ne samo kod njih vec na poziciji koju igra i cijeloj ligi, ofanzivno najopasniji, da vecinu naopda zasnivaju na njegovim kvalitetama pa za kraj navodis primjer nase desne strane sebi u korist a mi prosuli bodova i bodova jer su nam suparnici zatvorili najboljeg igrača koji po njoj ordinira.
Nema smisla fakat :-)
Prijedlog. Ne uzimaj za ozbiljno Incognita. On ti je ovdje da ugusi svaku diskusiju cak i onu koja ne govori lose o Misimovicu i ostalim. Umjesto da nam se pridruzi, da iznese svoje misljenje on konstantno trola, a administracija ga trpi. Ovakve odmah treba otkloniti dok nisu metastazirali.

Incognito87
Kontakt:

Post Postao/la Incognito87 » 30 sep 2016, 20:20

Ma diskutovano je hiljadu puta. Evo i zadnji put. Priča o Dadi je ponovljena hiljadu puta a ti ga opet spominješ. Kažeš Dado nam fali? Evo sad igra u jačoj ligi i ima priliku da se pokaže da je ono za šta ga ti predstavljaš. Ako se pokaže vratiće se u Želju na ljeto/zimu, ili u još boljem slučaju otići će negdje vani za nadam se fine pare.
Legende. I na tu temu smo pričali bar 2-3 puta, samo ti i ja. Sa ostalim si još x puta diskutovo. Kažeš Refik, ja ti kažem da je čovjeku nuđeno i da je odbio jer se ne vidi u našem fudbalu. Spominješ Hadžiju pa za dan izađe intervju sa njim i ne poklapa vam se priča.
Dogan. Spominješ ga kao da je u najmanju ruku vodio La Masiu 20 godina pa je nešto nenadoknadivo. A ustvari ima udjela jedino u Baji i Amiru, ostali su bili tu prije nego što se pojavio. Ne spominješ 40 hiljada koje fale od članarina, da je odbijao raditi kao i svi ostali u klubu, odnosno po radnom vremenu, da se protivio uplati članarina na račun, da je zahtjevao da pare idu na ruke i još što šta.
Eto vidiš. To su stvari u kojim se nismo slagali i oko kojih smo diskutovali.
Slažemo se u tome da u Damiru Sadikoviću vidimo nešto što izgleda ostali ne vide. Slažemo se da smo promašili sa transferima, a mislim da su toga svjesni i oni koji su se bavili time. Slagali smo se u dosta stvari, mislim i sad se slažemo.
Opusti se, forum je, razmjenjujemo mišljenja, ne moraš odmah skakati. Sam si rekao da su forumi zlo, a ti ovih par dana djeluješ kao da tražiš pažnju. Pozdrav i živio. :thumbup:
Tetka teco tetka teco, valja sisat, kosa upada u oci. Kaze hrenovka. Ma kaka hrenovka. Ustaje rmpalija ovoliki. Cija majka crnu vunu prede.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.