joker90 je napisao/la:Ovako nesto sutra onda.. Nek nam napise neko jos ove sto imaju po 2 zuta, znam da ih ima skoro deset, da se syebemo..

I znam da nece traka ostati kod Mihojevica na ruci, gdje bi trebala, ali malo mastam jbg..

Stanje pred sutrašnju tekmu:
FK SARAJEVO:
- Ne igra: Balić (suspenzija 2 utakmice).
- Dva žuta kartona ima čak
11 igrača: Kadušić, Radovac, Al.Bekić, Am. Bekić, Hodžić, Duljević, Anđušić, Ahmetović, Crnkić, Novaković i Mihojević.
- Povratak na teren: Duljević, Said i Rustem (Obi Mikel).
FK SLOBODA:
- Ne igraju: Džidić, Karić i Mehidić (udaljeni iz tima), Kostić, Stjepanović i Efendić (suspenzija), Mehmedagić (povreda) - ukupno 7 igrača sutra ne igra.
Povratak: Ordagić.
Moje mišljenje je da je ovo najbolja prilika za osvetu Tuzlacima. U punoj smo snazi, psiha i samopouzdanje je na sjajnom nivou, kompletni smo (osim Balića), igramo na Koševu, lijepi uvjeti za dobru predstavu protivnik se polako raspada, tj. čitava ta situacija, pola ekipe nije u konkurenciji (bitni igrači pravo, ne neki 'sa strane'), nije im baš psiha na nivou zbog svih tih dešavanja, nemaju trenera na klupi. Sa druge strane, mi smo u baš nezgodnoj situaciji pred derbi. Balić već propušta zbog crvenog, a uz to još 11 igrača ima prijetnju od suspenzije. Moramo se opako paziti, 11 igrača je previše. Mislim da uz pristup kao na Pecari, te uz pametnu, koncentrisanu igru i sreću možemo do tri boda. A vrlo vjerovatno i kantanja. Samo se bojim da oprt kao što je to tradicija postala već neko vrijeme, da nakon dobre partije skroz nestanemo, ali Čala će to postrojiti. Puna podrška i mnogo sreće želim igračima i stručnom štabu sutra. Samo naprijed!
Pavlović
Kadušić - Novaković - Mihojević - Ivetić
Sarić - Radovac
Hodžić- Četković - Crnkić
Ahmetović
U drugom uvesti Saida i Dulju ako su spremni i drama ekipa. Jedva čekam sutra i da kažem pravo, kome treba, TV prijenos je na BHT1.