FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
- plavousrcu
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Licemjerno je navijati za Upravu umjesto za Zelju. Jedina je to razlika medju nama. Krizman? Rano je za ocjenu, ali opravdava ulozena sredstva. Cak sam siguran da ce iz meca u mec biti sve bolji. Plus je i EU pasos, ako ga nekad budemo prodavali uradit cemo to lakse zbog ovog pasosa.Monci je napisao/la:Imam pitanje za kritičare i nezadovoljnike, šta misle o Sandi Križmanu? Znam da je rano, došao i odigrao tri tekme, ali zabio dva gola. Ne pitam ja to zbog Križmana nego načina na koji je došao. Ovdje pojedini koji kao imaju informacije iz kluba( ustvari iz kafića u Hrasnom) pišu samo loše stvari po pitanju transfera (jeste ih bilo kao u priči- pretežno loših) ne znam zašte se ne napiše i kada se nešto dobro odradi?
I nakon toga se piše o ljubavi prema Želji. Licemjerno pravo....
-
risingforce
- Kontakt:
Cemu ovakav pesimizam na forumu, nije mi jasno. Poceli smo igrati dobro, posljednjom utkamicom protiv Metallegea mislim da moze biti prezadovoljan svaki navijac. Stevanovic, Radinovic, Bekric, Lendric, citava odbrana.. mislim da su svi znacajno digli formu otkako je Slavko tu.. Vidim da se pise gore i za Krizmana. Iako je rano jos za ocjenu, mislim da su Markovic i Krizman pun pogodak.. Naravno da je bilo mnogo promasaja oko transfera u zadnjih godinu dana, ali Slavko je "ocistio" kadar i ostalo je ono najkvalitetnije. I da, nasi su zeljeli Mehidica jos pocetkom prelaznog roka, ali ga Sloboda nije pustila. Obzirom kako nikako nije igrao ove sezone, vjerujem da je i nas interes za njega proslost. On ide najvjerovatnije u Svicarsku, u nekog drugoligasa.
Siguran sam danas necemo izgubiti, a uz dobru realizaciju prilika i 3 boda su itekako moguca.
Siguran sam danas necemo izgubiti, a uz dobru realizaciju prilika i 3 boda su itekako moguca.
- amazon
- Kontakt:
Ne bih da ulazim u neku prepirku ali moje misljenje da smo od silnih igraca koje smo doveli najbolji su se Lendric i Stevanovic pokazali. Ovi drugi su u rangu Dade Sadikovica ili gori. Dovodit bilo kojeg igraca koji nije spreman ili nije prosao pripreme he suludo. Zato bi glupo bilo za Krizmana reci da je dobar ili los jer nema smisla.Monci je napisao/la:Imam pitanje za kritičare i nezadovoljnike, šta misle o Sandi Križmanu? Znam da je rano, došao i odigrao tri tekme, ali zabio dva gola. Ne pitam ja to zbog Križmana nego načina na koji je došao. Ovdje pojedini koji kao imaju informacije iz kluba( ustvari iz kafića u Hrasnom) pišu samo loše stvari po pitanju transfera (jeste ih bilo kao u priči- pretežno loših) ne znam zašte se ne napiše i kada se nešto dobro odradi?
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
- amazon
- Kontakt:
Ne znam kako tebe shvatiti ozbiljno i jos pises o pesizmu, i jos kazes da svaki navijac moze biti zadovoljan Bekricem a covjek nije ni igrao. I kako te ozbiljno shvatiti. Ti ne gledas utakmics zato si zadovoljan, a ja Boga mi nisam jednim poluvremenom.risingforce je napisao/la:Cemu ovakav pesimizam na forumu, nije mi jasno. Poceli smo igrati dobro, posljednjom utkamicom protiv Metallegea mislim da moze biti prezadovoljan svaki navijac. Stevanovic, Radinovic, Bekric, Lendric, citava odbrana.. mislim da su svi znacajno digli formu otkako je Slavko tu.. Vidim da se pise gore i za Krizmana. Iako je rano jos za ocjenu, mislim da su Markovic i Krizman pun pogodak.. Naravno da je bilo mnogo promasaja oko transfera u zadnjih godinu dana, ali Slavko je "ocistio" kadar i ostalo je ono najkvalitetnije. I da, nasi su zeljeli Mehidica jos pocetkom prelaznog roka, ali ga Sloboda nije pustila. Obzirom kako nikako nije igrao ove sezone, vjerujem da je i nas interes za njega proslost. On ide najvjerovatnije u Svicarsku, u nekog drugoligasa.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
-
risingforce
- Kontakt:
Napisao sam da je podigao formu..zadnju nije igrao, ali jeste protiv Krupe i Brotnja. I dobro je odigrao. Gledao sam sve utakmice otkako je Petrovic dosao. A takvih likova ko ti ce uvijek biti..pogledaj malo historiju svojih postova, pa ti u svemu vidis nesto lose.. nisi godinu dana nista pohvalio sto se desava u i oko kluba, zapitaj se maloamazon je napisao/la:Ne znam kako tebe shvatiti ozbiljno i jos pises o pesizmu, i jos kazes da svaki navijac moze biti zadovoljan Bekricem a covjek nije ni igrao. I kako te ozbiljno shvatiti. Ti ne gledas utakmics zato si zadovoljan, a ja Boga mi nisam jednim poluvremenom.risingforce je napisao/la:Cemu ovakav pesimizam na forumu, nije mi jasno. Poceli smo igrati dobro, posljednjom utkamicom protiv Metallegea mislim da moze biti prezadovoljan svaki navijac. Stevanovic, Radinovic, Bekric, Lendric, citava odbrana.. mislim da su svi znacajno digli formu otkako je Slavko tu.. Vidim da se pise gore i za Krizmana. Iako je rano jos za ocjenu, mislim da su Markovic i Krizman pun pogodak.. Naravno da je bilo mnogo promasaja oko transfera u zadnjih godinu dana, ali Slavko je "ocistio" kadar i ostalo je ono najkvalitetnije. I da, nasi su zeljeli Mehidica jos pocetkom prelaznog roka, ali ga Sloboda nije pustila. Obzirom kako nikako nije igrao ove sezone, vjerujem da je i nas interes za njega proslost. On ide najvjerovatnije u Svicarsku, u nekog drugoligasa.
- amazon
- Kontakt:
Niti se borimo za trofeje godinu, niti igramo evropu, niti imamo dobar tim, a niti se ove godine borimo za titulu. Pa me plaho zanima kakav si ti onda navijac ako ja nisam. Ako je lose sto nisam zadovoljan igrom, igracima onda aferim momcino. Ne znam sta se ima pohvaliti kad se godinu patimo s svakim na Grbavici. Nismo nikog rahat pobjedili ne sjeca se niko. I sad ja trebam pisati kako je to dobro, kako je Miroslav dobae igrac. Ne kontam ali nebitno.
- Neandertalac
- Kontakt:
plavousrcu je napisao/la:Licemjerno je navijati za Upravu umjesto za Zelju. Jedina je to razlika medju nama. Krizman? Rano je za ocjenu, ali opravdava ulozena sredstva. Cak sam siguran da ce iz meca u mec biti sve bolji. Plus je i EU pasos, ako ga nekad budemo prodavali uradit cemo to lakse zbog ovog pasosa.Monci je napisao/la:Imam pitanje za kritičare i nezadovoljnike, šta misle o Sandi Križmanu? Znam da je rano, došao i odigrao tri tekme, ali zabio dva gola. Ne pitam ja to zbog Križmana nego načina na koji je došao. Ovdje pojedini koji kao imaju informacije iz kluba( ustvari iz kafića u Hrasnom) pišu samo loše stvari po pitanju transfera (jeste ih bilo kao u priči- pretežno loših) ne znam zašte se ne napiše i kada se nešto dobro odradi?
Bravo; plavo u srcu@
Svaka cast, potpisujem ti svako slovo. Sarkazam shvataju samo inteligentni ljudi. Cuj kada ga budemo prodavali, i to u EU
Monci@
Nije istina da ne hvalimo samo je to rijetko jer je gresaka vise nego pozitivmih stvari i to u omjeru minimalno 3/1 pa ti se cini kako smo negativni.
Krizman solidno izgleda pa cak i ovakav, spreman za dvadesetak minuta ozbiljnog fudbala. I to puno govori o dosta stvari. Danas od njega ocekujem jako puno, neka ga nakljukaju efedrinom ako treba, potreban nam je u najbolhem izdanju.
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Opet moram smirivat znaci mi negubimo vise tekmu ove godine kuci vani kup prijateljska nije bitno gazimo.Vidio sam ogroman napredak proslu tekmu dakle ogroman nemojte da vas vara rezultat 2-1 mi smo njih zgazili i ocekujem jos bolju igru.Mi napokon igramo sa 11 igraca jer nema Bekrica to nam je najvece pojacanje vjeruj te.
- plavousrcu
- Kontakt:
Ne moge vise pod kozu. Ako napises da su Misimovic i Nikolic diletanti stotinu prevrtanera ti pokusava krv na slamku piti. Ne dozvoljavaju ljudi da imas oblikovano svoje misljenje. Ne mora biti tacno, ali dozvolite nam da mislimo da je uz finsncijsku situaciju kakvu su imali napravljeno malo. Rezultata nije bilo i nema ih. Titulu su najavili, ona je nautickim miljama udaljena. Doveli Petrovica i sve cemo zaboraviti. Ne mogu zaboraviti neizlazak u Evropu, ne mogu zaboraviti Vitez, ne mogu zaboraviti kera, Bogicevica, podle napade na legende kluba. Jos dva sata, sporo vrijeme prolazi jer igra Zeljo. Bice bitka za svaki pedalj terena, a optimizam mi daje igra protiv Metalleghea. Sretmo nam.Neandertalac je napisao/la:plavousrcu je napisao/la:Licemjerno je navijati za Upravu umjesto za Zelju. Jedina je to razlika medju nama. Krizman? Rano je za ocjenu, ali opravdava ulozena sredstva. Cak sam siguran da ce iz meca u mec biti sve bolji. Plus je i EU pasos, ako ga nekad budemo prodavali uradit cemo to lakse zbog ovog pasosa.Monci je napisao/la:Imam pitanje za kritičare i nezadovoljnike, šta misle o Sandi Križmanu? Znam da je rano, došao i odigrao tri tekme, ali zabio dva gola. Ne pitam ja to zbog Križmana nego načina na koji je došao. Ovdje pojedini koji kao imaju informacije iz kluba( ustvari iz kafića u Hrasnom) pišu samo loše stvari po pitanju transfera (jeste ih bilo kao u priči- pretežno loših) ne znam zašte se ne napiše i kada se nešto dobro odradi?
Bravo; plavo u srcu@
Svaka cast, potpisujem ti svako slovo. Sarkazam shvataju samo inteligentni ljudi. Cuj kada ga budemo prodavali, i to u EU![]()
![]()
Monci@
Nije istina da ne hvalimo samo je to rijetko jer je gresaka vise nego pozitivmih stvari i to u omjeru minimalno 3/1 pa ti se cini kako smo negativni.
Krizman solidno izgleda pa cak i ovakav, spreman za dvadesetak minuta ozbiljnog fudbala. I to puno govori o dosta stvari. Danas od njega ocekujem jako puno, neka ga nakljukaju efedrinom ako treba, potreban nam je u najbolhem izdanju.
- Neandertalac
- Kontakt:
Ma dobro, neka se svacije misljenje cuje dokle god se uvazavamo. Fin je Monci@ to je onaj sto za Amara pise bljuvotine. Fin, pravi navijac.
Zna li neko sastav?
Zna li neko sastav?
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
joj nije valjda memija na lijevom beku, pruza odlicne partije na desnom a pokazo je da ne zna na lijevoj, bolje sinisu probat po lijevoj stranialeksandar_veliki je napisao/la:Neandertalac je napisao/la:Ma dobro, neka se svacije misljenje cuje dokle god se uvazavamo. Fin je Monci@ to je onaj sto za Amara pise bljuvotine. Fin, pravi navijac.
Zna li neko sastav?
Kjosevski, Stevanovic, Boccacini, Kosoric, Memija, Markovic, Blagojevic, Lendric, Radinovic, Krizman, Stevanovic. Eto sastava Zelje.
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Odlicno igramo sa 11 igraca nema rumenog dakle pobjeda 2-1.
- amazon
- Kontakt:
Nije dugo trebalo pa da i Petrovic odstupi od onog o cemu je govorio na konferenciji na kojoj je predstavljen. Ja koliko se sjecam tad je izmedu ostalog rekao da se igraci nece gurati na pozicije koje ne igraju, pa je on sam tad uzeo za primjer Miroslava kojeg je Kostic stavljao na lijevo krilo. A on to danas radi sa bekovima. Los potez, posebno ako se uzme u obzir da je Memija vec proban na toj poziciji pa je ocajno izgledao (Tuzla). Cak i ako Sinisa bude igrao lijevog beka opet zavaljujemo igrace da igraju nesto sto im nije prirodno. Zaista sam mislio da to Slavko nece raditi.
- Neandertalac
- Kontakt:
Ne to radit.... Memija lijevo... :/
Celo brate, nadam se da znas sta radis.
Sretno nam...
Naprijed Zeljo ljubavi moja!
Celo brate, nadam se da znas sta radis.
Sretno nam...
Naprijed Zeljo ljubavi moja!
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Kakve su šanse za link?
Sinisa je lijevo
- plavousrcu
- Kontakt:
Vidjet cemo za dva sata je li trebao Slavko uraditi to sto je uradio. Ne treba odmah presudjivati.
- Neandertalac
- Kontakt:
Ubicemo ih ko mraz pariku!
Naprijed Zeljoooooo !!!!!!
Naprijed Zeljoooooo !!!!!!
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!