FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Koliko su za članove cijene karata? I gdje mogu po tim cijenama kupit?
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Ne znam koliko su, ali možeš u klubu do 13 sati mislim.Amca007 je napisao/la:Koliko su za članove cijene karata? I gdje mogu po tim cijenama kupit?
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
U klubu, 2 ili 3 marke jeftinije nisam siguran. Meni je mrsko,vazda platim punu cijenu iako sam clan. Ove godine satro iz revolta ne uzmem godisnju, a opet svaku odem. Sto ti je glupan.Amca007 je napisao/la:Koliko su za članove cijene karata? I gdje mogu po tim cijenama kupit?
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Ovaj nam je bas zaglibio brate.BitiSrcemVezan je napisao/la:
If you know what I mean
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Vodi ga kuci.BitiSrcemVezan je napisao/la:
If you know what I mean
- Evolution87
- Kontakt:
Zajedno sa rodjakom.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
-
ultrasegamega
- Kontakt:
Ogaditi fudbal bivsem i buducem federalnom prvoligasu.
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
A jeste, jbg. Mislim da je evidentno da i on i Almir imaju problem psihičke prirode, s obzirom da su ranije pokazali da nam itekako mogu pomoći. Na Almira je izgleda onaj odlazak u reprezentaciju loše uticao, na utakmicama mu se yebava i prije nego što krene centrirati, a mislim da je kod Amera problem samopouzdanja, neće ga ni gol, ni asistencije, a pritisak se samo povećava. Valjda je ova tekma u Širokom najava boljih partija ove sezone i za njih dvojicu, potrebni su nam, itekako.Sabinho je napisao/la:Ovaj nam je bas zaglibio brate.BitiSrcemVezan je napisao/la:
If you know what I meanIzgubio je i borbenost i zalaganje zbog kojih sam ga toliko gotivio. Ono sto je proslu tekmu u Sirokom radio je podsjetilo na starog Amera, ostale tekme lose, lose...
Što se ovog vođenja tiče, odvešće njega ili nekog drugog opet neki Zrinjski pa će tamo titule uzimati, a mi ćemo k'o i do sad mlatiti " 'ta će on baa.." Treba nekad imati i strpljenja, pružiti podršku ekipi ili pojedincu i kad ne ide, al' kod nas su to nepoznati pojmovi. Zato Zrinja penetrira po ligi dok mi ismijavamo i sadašnje i bivše igrače, bacamo kišobrane, razbijamo autobuse igračima, "igrajte picke" iz polusezone u polusezonu, i tako, ono standardno naše...
1946
Do zadnjeg dana zivota mog samo Saraj'vo!
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Zagrijavanje je počelo, samo mi je žao što ću morati Mikela danas opet gledati, yebem mu sestru 
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Ma to se znalo! Idemo podrzati Sarajevo, Mikela ko yebe! SVI, SVIII, SVIIII!!! Skaut danas u kostimu Vucka, a nekad je bio modna ikona..ledesma je napisao/la:Zagrijavanje je počelo, samo mi je žao što ću morati Mikela danas opet gledati, yebem mu sestru

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Hahaha, vuk dlaku mijenja, al' čud nikadjoker90 je napisao/la:Ma to se znalo! Idemo podrzati Sarajevo, Mikela ko yebe! SVI, SVIII, SVIIII!!! Skaut danas u kostimu Vucka, a nekad je bio modna ikona..ledesma je napisao/la:Zagrijavanje je počelo, samo mi je žao što ću morati Mikela danas opet gledati, yebem mu sestru![]()
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Komsije oderite ovu nejac castim kafanu veceras tj moje komsije pitare ali napravite redaljku nad Slubudom jer oni nas mrze zajedno.
Alipasino je napisao/la:Komsije oderite ovu nejac castim kafanu veceras tj moje komsije pitare ali napravite redaljku nad Slubudom jer oni nas mrze zajedno.
Posto nema majkla ostao sam bez osnovnih informacija gdje i kada se igra utakmica. Ako neko zna bio bi mu zahvalan ako bi podijelio informaciju sa mnom.
Hvala!
Hvala!
Valjda danas pobjedimo FK Azmiru,kako ih je lijepo vidjet kako placu i kukaju ta jadna grupica takozvane fukarice koji misle da im je tim veci od naseg zbog dvije pobjede,al nrzo su se spustili na zemlju. Jos nas oni prozivaju za posjetu ahahah nas vise na gostovanjima bude nego njih na vecinu tekmi na Tusnju
Ma jooook ba nebudi frajer,smrznut ćeš seLakoste je napisao/la:Moze li danas sorc i duxerica?![]()
Sarajevo bordo boja prva ljubav ti si moja
Danas moramo pobjedit , moramo . Volio bi da ih razbijemo al nazalost ova ekipa nema taj kapacitet , al pobjedit moraju.
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
Trenutno korisnika/ca: nedimmmm1337 i 42 gosta.