takojee brataneStevieG8 je napisao/la:Sve je dobro sto se dobro svrsi idemo daljeeeeee
drugo mjesto osigurano cekaju se bodovi Burnleya i deranje Totenhema!
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
takojee brataneStevieG8 je napisao/la:Sve je dobro sto se dobro svrsi idemo daljeeeeee
Da nije bilo Burnleya možda bi dobili dvije od ove 4 tekme. dobar wake up callHendo je napisao/la:Eh Burnley, crni Burnley.
ako ne u Januaru...za dobru paru mozda i ode. Jbg, do njega je.Torres_9 je napisao/la:stu je bivsi poslije ove sezone,ubjedjen sam u to
Sent from my iPhone using Tapatalk
Post od prosle tekme.ackeey je napisao/la:James Milner je najbolji igrač Liverpoola.
Lično sam bio skeptik kad je došao, ali me od dolaska Kloppa svaku utakmicu oduševi.
Da se razumijemo, ovaj Hull je odron žestoki i ne treba se zanositi da smo "naučili" kako igrati protiv bunkera.
Ono sto me i dalje brine je to da smo imali 10+ kornera, a nijednom nismo napravili gol-sansu.
S druge strane, prvi korner protivnika smo primili gol.
Nevjerovatno, na um mi padne West Bromwich prošle sezone, kad je lopta 70% vremena bila u zraku i stalno su bili u gol šansi zbog toga.
Uskoro će tekma sa Unitedom, oni su danas tri glavne dali poslije prekida...
Fakat ne mogu shvatiti kako to nikako ne možemo, evo već par sezona ispraviti.
Ma tko će ga znatiFeldmarschall je napisao/la:Je li Milner dovoljan na beku ili se Kloppu još uvijek prigovara neaktivnost na transfer tržištu po tom pitanju?
Milner je zvijer još kad skontaš da je došao FREE i kakvo iskustvo nudi ondaFeldmarschall je napisao/la:Je li Milner dovoljan na beku ili se Kloppu još uvijek prigovara neaktivnost na transfer tržištu po tom pitanju?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.