Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo

mcmanaman
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la mcmanaman » 01 okt 2016, 15:26

StevieG8 je napisao/la:Sve je dobro sto se dobro svrsi idemo daljeeeeee
takojee bratane

drugo mjesto osigurano cekaju se bodovi Burnleya i deranje Totenhema!

JackRaven7
Kontakt:

Post Postao/la JackRaven7 » 01 okt 2016, 15:28

Bravo momci, bravo!!!

Hendo je odigrao odlicno! Da ne povjerujes koliko covjeku znaci jedan go. Clyne i Milner, najvece radilice premier lige, momci za svaku pohvalu.
Matip i Karius tanki, Lovren skroz ok. Bojim se da bi slabije prosli s Klavanom ovdje. Gini nesto bolje drugo poluvrijeme, ali jos uvijek nepotrebno strasljiv..

Coutinho je odigrao maestralnu utakmicu na 8-ici. Veliki broj oduzetih lopti, atipcno za njega. Firmina nidje cijelu tekmu i onda zabije go te iznudi penal. Kakav lik. Apsolutno je jasno zasto je ispred Sturridge-a, jer je je doticni lijen, sebican i cini mi se ulijeva neku negativu u tim sa silnim tersanjem i kukanjem. Inace jedini padavicar u cijelom rosteru. Maneu nazalost izblokirana 2 udarca iz sesnesterca, ali taj covjek ce zabiti najmanje 15 golova ove sezone. Strahovito bitna pobjeda za bildanje karaktera i pravi statement za ostatak lige. Nema se tu sta vise kriti, mi smo top 3 favorit za titulu.

Samo mirno, hladno i istim tempom nakok pauze.

Hvala Jurgene, opet se ponosimo crvenom bojom!

Hendo
Kontakt:

Post Postao/la Hendo » 01 okt 2016, 15:31

Gledam piše man of the match Clyne. Jedino što je Englez, ali Firminho bi to trebao biti.
Karius loš na istrčavanju, kao De Gae na početku. Odbrana odlična, vezni i pressing proradili tek u drugom poluvremenu i odmah došlo do preokreta. Nisam vjerovao u pobjedu, pogotovo nakon onakvog traljavog prvog poluvremena. Ali, Klop je magistar svog posla.
Primjetio sam da naši mnogo izbjegavaju Sturidga u akcijama, mislim da je zbog njegovog peglanja lopte.

Eh Burnley, crni Burnley.
Kocka je bačena

neurofunk
Kontakt:

Post Postao/la neurofunk » 01 okt 2016, 15:39

Hendo je napisao/la:Eh Burnley, crni Burnley.
Da nije bilo Burnleya možda bi dobili dvije od ove 4 tekme. dobar wake up call ;)
I don't believe in God, but I'm afraid of him.

Torres_9
Kontakt:

Post Postao/la Torres_9 » 01 okt 2016, 15:40

stu je bivsi poslije ove sezone,ubjedjen sam u to

Sent from my iPhone using Tapatalk

Sage
Kontakt:

Post Postao/la Sage » 01 okt 2016, 15:46

Torres_9 je napisao/la:stu je bivsi poslije ove sezone,ubjedjen sam u to

Sent from my iPhone using Tapatalk
ako ne u Januaru...za dobru paru mozda i ode. Jbg, do njega je.
Emancipate yourselves from mental slavery...

Memento Mori...

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 01 okt 2016, 15:51

Dobro smo prosli :)

Steta sto ovi sa Sky sporta peglaju Guidolina sa ovim izjavama,covjek se bas namuci pricajuci..
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

BeyKopites
Kontakt:

Post Postao/la BeyKopites » 01 okt 2016, 15:54

Prvo poluvrijeme loše, visok presing Swansea i bezidejnost u organizaciji igre. Malo se povezalo povlačenjem Coutinha nazad ali da nije došlo do pada u igri Swansea bilo bi i više problema da se kreira nešto na postavljenu odbranu.
Kasnije bolja igra, malo i sreće sa onim penalom. Pobjeda strašno bitna jer se sad u odličnom raspoloženju dočekuje united, sve osim poraza je zadovoljavajuće. Protiv uslovno slabijih protivnika mislim da se može ići sa vezom Lallana - Hendo - Cou, jer se ne gubi mnogo u defanzivi a dobiješ oružje za probijanje različitih tipova odbrane. Gini je višak.
I ja sam primijetio blago ignorisanje Stua, ne dobija pravovremeno lopte, posebno me iznervirala situacija kad mu Milner nije dao pas za čist gol sa lijeve strane u drugom poluvremenu. Jeste on i sebičan i folirant, al' je vrhunski napadač koji većinu šansi pretvara u gol. Ni njemu sigurno ne godi grijanje klupe i post bez golova, tako da jedva čekam da se i on upiše.
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-

Tona
Kontakt:

Post Postao/la Tona » 01 okt 2016, 16:12

Odlično drugo poluvrijeme gdje smo mogli mnogo ranije preokrenuti utakmicu, ali niti ovo nije za požaliti se. :)

Sad malo odmora od ovakvih šokova pa nastavljamo protiv shuma :)

YNWA
YNWA!
76ERS!

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 01 okt 2016, 16:20

Jako bitna pobjeda, drago mi je da tim moze pobjeđivati i kad odigra lose.
You are someone else I am still right here

Amsterdam1312
Kontakt:

Post Postao/la Amsterdam1312 » 01 okt 2016, 16:43

Jako jakoo tvrda tekam kao i što sam očekivao, prvo i drugo pol. kontrast znači, u prvom ništa nije štimalo do 35-e i tad su se sredili tek sa formacijom i igrom. U drugom sam znao da će preokrenuti dok je počelo jer se vidjelo na cijeloj ekipi da mogu i da su oni pravi, odličan intenzitet cijelu tekmu, najbolje su odigrali Firmino i oba beka, fantastično. Nerviraju me i dalje ona istrčavanja golmana koji god da dođe kao da ih neko tjera ccc, par propusta u skok igri pogotovo u prvom i na tome moraju još raditi dosta, ostalo sve odlično i na nivou. Sad odmoriti mozak lagano..

P.S. Nadam se da Lallana nije teže povrijeđen, sad kad je u top formi ne treba mu to, krenulo ga je ima odličan start sezone, treba pratiti šta će biti..

Amsterdam1312
Kontakt:

Post Postao/la Amsterdam1312 » 01 okt 2016, 17:28

Lallana i Lovren obojica ozljede prepona, neće igrati za repku ali bi trebali biti spremni za 16 dana protiv Uniteda.

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 01 okt 2016, 19:21

Ja kontam sto je mirno ovdje a ono tamo se rasprava vodi hahah
Ljepota sad ova tema ono prije svako malo neki provokator uleti
You are someone else I am still right here

Sage
Kontakt:

Post Postao/la Sage » 01 okt 2016, 20:04

Ma uspalili se tamo na temi ko krmace kad se trebaju parit, tacno ne znas koji je veci klotz...
Danas lijepo zavrsi, mada sam mislio da cemo zijanit kako je krenula tekma. Sve u svemu, tri boda, niz predobar, valjda ce te povrede sanirat pa da odmorni udjemo na megdan ruralcima iz okoline Manch.
Emancipate yourselves from mental slavery...

Memento Mori...

Winters
Kontakt:

Post Postao/la Winters » 01 okt 2016, 20:32

Uvijek nezgodna gostovanja na Libertyu, nije moglo početi gore sa još jednim primljenim golom nakon kornera te ozljedom Lallane, prvo poluvrijeme za zaborav no drago mi da je Klopp preuzeo odgovornost za to. Drugo prava suprotnost, konkretnija i brža igra prema naprijed, naravno bilo je i sreće u zadnjoj minuti. Karius mora malo bolje poraditi na izlaženjima na centaršuteve te općenito komunikaciji sa obrambenim suigračima, za to ipak treba proći neko vrijeme. Za sada dosta mlak dojam ostavlja, ono gdje sam očekivao upgrade u odnosu na Mignoleta su upravo ti centaršutevi i igra nogom.
Imagine enjoying a sport in Philadelphia.

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 01 okt 2016, 21:05

Toliko me je iscrpila utakmica da sam zaspao i evo maloprije ustao :lol: Ko da sam ja trcao jbtee.
Karius mora da istrcava na onakve lopte ali ocito je da zbog manjka samopouzdanja ipak bira da ostane na liniji. Bar do sada nije imao priliku da se pokaze nekom intervencijom, sto je opet na nasu srecu, draze mi je da nema posla nego da se dokazuje nekim intervencijama :mrgreen:
Samo da se svi zdravi vrate nakon pauze, i nabrijani, i onda da sa nestrpljenjem ocekujemo veliki derbi u kojem nema favorita.
PS Klopp ono sto radi Clyneom i Milnerom je vanserijski, pa ti igraci su sami po sebi borbeni, sada su dva lava. Strasno. :twisted:
Jest mi bilo drago kad sam vidio Wijnalduma da je progirao i protrcao, nekako mu vise lezi ta pozicija ispred sesnaesterca, koju je igrao u drugom dijelu. Moze on to jos puno bolje, moze i hoce, zahvalan je igrac. Meni je bas drag.

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 01 okt 2016, 21:23

ackeey je napisao/la:James Milner je najbolji igrač Liverpoola.
Lično sam bio skeptik kad je došao, ali me od dolaska Kloppa svaku utakmicu oduševi.
Da se razumijemo, ovaj Hull je odron žestoki i ne treba se zanositi da smo "naučili" kako igrati protiv bunkera.
Ono sto me i dalje brine je to da smo imali 10+ kornera, a nijednom nismo napravili gol-sansu.
S druge strane, prvi korner protivnika smo primili gol.
Nevjerovatno, na um mi padne West Bromwich prošle sezone, kad je lopta 70% vremena bila u zraku i stalno su bili u gol šansi zbog toga.
Uskoro će tekma sa Unitedom, oni su danas tri glavne dali poslije prekida...
Fakat ne mogu shvatiti kako to nikako ne možemo, evo već par sezona ispraviti.
Post od prosle tekme.
Prekidi (od kornera do obicnih ubacivanja sa strane :D ) su nam kriticni. I nasi i protivnicki.
Mignolet na gol, da li zbog povrede, Karius se boji izaci s linije prilikom centarsuta i visoke lopte u sesnaesterac.
Ako se zeli nesto napraviti, na tome moraju vec jednom poceti raditi.
I naprijed, i naprijed, i naprijed....

Feldmarschall
Kontakt:

Post Postao/la Feldmarschall » 01 okt 2016, 21:27

Je li Milner dovoljan na beku ili se Kloppu još uvijek prigovara neaktivnost na transfer tržištu po tom pitanju?

kumkalesic
Kontakt:

Post Postao/la kumkalesic » 01 okt 2016, 21:35

Feldmarschall je napisao/la:Je li Milner dovoljan na beku ili se Kloppu još uvijek prigovara neaktivnost na transfer tržištu po tom pitanju?
Ma tko će ga znati :shifty:
Imamo premalo utakmica ove sezone da bi se mogao donositi neki zaključak o bilo čemu. Pobjeđujemo i to je sada i najvažnije. :) Šta će biti do kraja ove sezone,hmmm, iskreno, pojma nemam...treba uživati u trenutku :shifty:
Meni je, iskreno, malo i žao što je morao biti "žrtvovan", jer je zadnjih mjeseci prošle sezone bio naš najbolji veznjak, al' šta da se radi...sve je bolje od one španske prevare zbog koje sada ne igramo ligu prvaka...
Joint_fc

Amsterdam1312
Kontakt:

Post Postao/la Amsterdam1312 » 01 okt 2016, 21:52

Feldmarschall je napisao/la:Je li Milner dovoljan na beku ili se Kloppu još uvijek prigovara neaktivnost na transfer tržištu po tom pitanju?
Milner je zvijer još kad skontaš da je došao FREE i kakvo iskustvo nudi onda :salut: ali teško da je bilo ko očekivao da će ovako "sjesti" na toj poziciji iako je pokazao već kakav je versatilist ovo je BOOM ove sezone. :thumbup:

P.S. Bio bi još zadovoljniji bez Morena s nekim inteligentnijim na klupi al da je babi zub... :)

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.