FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Jbg,dobro su odigrali. Sreca koja nas je dobro pomazila protiv viteza i olimpica danas nas je napustila.
Mrtva sloboda iz jedne prve akcije zabije ti gol. Hahahah koja **** od ekipe jbt. Hodžić Rustemović i Mali **** hebibovic najgori igrači !
Jesmo izgubili dva boda, nema veze. Ali bar igra liči na nešto. Nekako je drugačije, jbg.
Anđušića odma včrs prodat za vreću krompira!
Anđušića odma včrs prodat za vreću krompira!
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
- PeppermintSA
- Kontakt:
Iz 101 prilike ne možemo gol zabiti. Vidi se da stručni štab radi odlično, ima igre, ima borbe, ima sistema ali nema fajde kad imaš direke u ekipi.
Pa jel moguce ovo??? Pa ovaj Saric je danas bio 12ti igrac slobode.Sve i jednu loptu je prodo,ili ubacivanje ili nesto kao driblanje.Frajer je ograiso
-
kraljlavova
- Kontakt:
Izmjene katastrofa samo to cu reci
Koji je zuti bio saricu i duljevicu?
1-1, isto sranje .coala je napisao/la:Rustemovic igra..
Remi danas. 2-2.
Koji smo mi klocevi kad igramo protiv ekipa koje su u teškoj situaciji. Čelik i sad Sloboda. Ja danas ne zamjeram nikome. Pogotovo Janjosu necu da zamjerim. Čekat zimu pa pa da vidimo kakav će remont napraviti.
p.s. opraštam im za sve lose rezultate samo ako dobiju kone
p.s. opraštam im za sve lose rezultate samo ako dobiju kone
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Sariću 1 žuti karton biti će na raspolaganju, Andjušiću 3 žuti karton suspendovan protiv čudne religije i načina života. Jel Duljević dobio žuti kartonzagorski je napisao/la:Koji je zuti bio saricu i duljevicu?
SRETAN BROJ - 1725
Cala izvlaci maksimum iz jedne sasvim prosjecne PL ekipe i na tome mu svaka cast,unatoc losem rezultatu i gubitku bodova,nema se sta zamjeriti.
Druga prica je sto mi imamo prosjecne i ispod prosjecne igrace,a velika ocekivanja i ambicije.
Dakle samo treba spustiti ambicije i pomiriti se sa realnoscu vise cemo zivaca ucuvati.
Druga prica je sto mi imamo prosjecne i ispod prosjecne igrace,a velika ocekivanja i ambicije.
Dakle samo treba spustiti ambicije i pomiriti se sa realnoscu vise cemo zivaca ucuvati.
Vidi se napredak želja, borba i svaka čast Čali, nema se tu šta reći. Danas nije bilo sreće i to je to. Idemo dalje.
Isto kao protiv Olimpica samo u boljem celofanu. 1 poluvrijeme fino, 2 poluvrijeme pad.
SRETAN BROJ - 1725
Ovo je realnost. Iskoristili smo lose stanje u Slobodi i uzeli smo bod.
Ja se vise ne nerviram radi ovakvih utakmica.
Bruka je da jedan Rustemovic bude kapiten Sarajeva. Nista licno protiv njega, ali to je cist dokaz kakav nam je ostatak ekipe.
Ova ekipa je losa, lose vodjena i shodno tome lose i igra. To se nece promijeniti u dogledno vrijeme i krvci za to nisu dva, tri igraca koji se redovno prozivaju.
Ovo nije FK Sarajevo. Ovo je ekipa koja je obukla dresove FK Sarajeva, koje je sebi dala isto ime kao FK Sarajevo i koja igra na istom stadionu kao FK Sarajevo, ali oni nisu FK Sarajevo.
P.S. Sta ja rekoh za posjetu kakva ce biti?
A pojedini najavljivali 8-10 hiljada
Ja se vise ne nerviram radi ovakvih utakmica.
Bruka je da jedan Rustemovic bude kapiten Sarajeva. Nista licno protiv njega, ali to je cist dokaz kakav nam je ostatak ekipe.
Ova ekipa je losa, lose vodjena i shodno tome lose i igra. To se nece promijeniti u dogledno vrijeme i krvci za to nisu dva, tri igraca koji se redovno prozivaju.
Ovo nije FK Sarajevo. Ovo je ekipa koja je obukla dresove FK Sarajeva, koje je sebi dala isto ime kao FK Sarajevo i koja igra na istom stadionu kao FK Sarajevo, ali oni nisu FK Sarajevo.
P.S. Sta ja rekoh za posjetu kakva ce biti?
A pojedini najavljivali 8-10 hiljada
- f0rest1946
- Kontakt:
+1 Saric je obicna qrcina svaku lopti gubi , sve cekamo proradit ce on gori i gori , andjusic jos gori , opet godina za zaborav...Replika77 je napisao/la:Pa jel moguce ovo??? Pa ovaj Saric je danas bio 12ti igrac slobode.Sve i jednu loptu je prodo,ili ubacivanje ili nesto kao driblanje.Frajer je ograiso
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Sto ce reci da je ekipa nespremna kao i da nemamo kvalitetnu sirinu u rosteru.pitic je napisao/la:Isto kao protiv Olimpica samo u boljem celofanu. 1 poluvrijeme fino, 2 poluvrijeme pad.
Ja koliko sam upratio dobio je karton.pitic je napisao/la:Sariću 1 žuti karton biti će na raspolaganju, Andjušiću 3 žuti karton suspendovan protiv čudne religije i načina života. Jel Duljević dobio žuti kartonzagorski je napisao/la:Koji je zuti bio saricu i duljevicu?Ako jeste 3 mu je karton.
Bravo imenjače hehe Ja to govorim cijelo vrijeme. Pa treba priznati i reći da smo 2-3 utakmice na sreću dobili, al i to valja zaslužiti. Ćala je koliko toliko digao na malo veći nivo igru.zagorski je napisao/la:Cala izvlaci maksimum iz jedne sasvim prosjecne PL ekipe i na tome mu svaka cast,unatoc losem rezultatu i gubitku bodova,nema se sta zamjeriti.
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Ma hajde, dobro je, nisam nezadovoljan, idemo dalje. Ja se baš bojim derbija, ako je Duljević dobio žuti, nema ga.
Normalno da ce grijesiti, kad trazi loptu i preuzima odgovornost, pokusava dati dobar pas, a ne prvom do sebe, i sto prije se rijesiti lopte, samo da nije kod njega.Replika77 je napisao/la:Pa jel moguce ovo??? Pa ovaj Saric je danas bio 12ti igrac slobode.Sve i jednu loptu je prodo,ili ubacivanje ili nesto kao driblanje.Frajer je ograiso
Ova situacija u Slobodi se morala iskoristiti, i tako osvojiti bitna tri boda pred derbi, ovako sad ulazimo izjednaceni, a poslije derbija ide Zrinjski, znaci nimalo dobra situacija poslije pauze, ali hajde, sami sebe su doveli u ovu situaciju i sad nek se vade.
Nisam primijetio da je Duljevic dobio zuti.
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 34 gosta.