FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ma ajmo pravit 45654345653. Rekonstrukciju ba ekipe.
Dati priliku za nove poluigrace u klubu, novu zaradu menadzerima i kusturici, kantardzicu i ekipi. Sevap je, nemaju.
Fino ce se majkl tad pojavit pa vas uvjerit kako nam dolazi najbolji igrac uzbekistanske lige! No sikiriki.
Dati priliku za nove poluigrace u klubu, novu zaradu menadzerima i kusturici, kantardzicu i ekipi. Sevap je, nemaju.
Fino ce se majkl tad pojavit pa vas uvjerit kako nam dolazi najbolji igrac uzbekistanske lige! No sikiriki.
Mi smo divovi 'ta će ti levati.Memara je napisao/la:Pa dovoljno je samo pogledati prvu ekipu na tabeli zrinjskog, Todorovic, Bilbija, Baric... Nikad slabija i jadnija liga.
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Pa mi smo kar.ine teške ali kažem ti zamisli da je trenutno najbolja ekipa u ligi naše prijašnje kante.coala je napisao/la:Pa sta smo onda mi? De bar jednim.budite iskreni prema sebi.Memara je napisao/la:Pa dovoljno je samo pogledati prvu ekipu na tabeli zrinjskog, Todorovic, Bilbija, Baric... Nikad slabija i jadnija liga.
- hskzmostar
- Kontakt:
Zato ima Colic koji je bolji od Barica,danas odigrao perfektno,Bilbija ima iza sebe trkaca Petraka i Tomica koji zna odigrati dupli pas,Todorovic ima iza sebe Stojkica koji je brz i zna tehnicki odigrati na nivou ,zato su ti druze igraci kod nas iskocili sa kvalitetom svojom a Zrinjski igra timsku igru jer ima 9 strijelaca upisanih na listu,samo timska igra imena su za kur...ako nema momcadi!Memara je napisao/la:Pa dovoljno je samo pogledati prvu ekipu na tabeli zrinjskog, Todorovic, Bilbija, Baric... Nikad slabija i jadnija liga.
Jedan npr . Arezina nije postovao to i raskinut je ugovor ekspresno sa njim kao i sa Simeunovicem ,tko umisli da je bolji od kolega ne zadrzava se puno i to ocigledno daje rezultata!
Sorry na upadu samo odgovor memari
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
-
- Kontakt:
Memara je napisao/la:Pa mi smo kar.ine teške ali kažem ti zamisli da je trenutno najbolja ekipa u ligi naše prijašnje kante.
Skontaj se prijatelju moj.Memara je napisao/la:Sto sam corav? Jel to ostali imaju bolju ekipu od nas?! Naravno da nemaju! Ne mozes mi reci da smo losiji od Zrinjskog kad smo ih silovali 2-0 ili da smo losiji od mrtvog Melje! Vidio si sinoc zrinjskog kako je igrao kriminalno sve do njihovog gola na Grbavici, za kar.inu jarane i oni su lafu trenutno najbolja ekipa u drzavi, e jadni mi onda! Shvati da je sve do trenera. Slazem se s tobom u vecini sta pises, ali smeta mi ovo kada pises i sto mislis da imamo kari.nu od ekipe. Daj nam Celu pa ces vidjeti.
Imam 22 g. a ti?

Ja znam da je to nama tesko,ALI mi se moramo pomiriti s tim da je nase Saraj'vo postalo sve ono sto ni u najcrnjim morama nismo mogli usniti. I sto prije ovo shvatimo i PRIHVATIMO bice nam lakse,u nekom emotivnom smislu prije svega. Jer mi svi ovdje pisemo,galamimo isto tako i na utakmicama...sve sa nadom da ce 'biti bolje',da cemo se vratiti tamo gdje bi trebali da budemo i po tradiciji i po resursima. Ali od toga nema nista,bar u skorijoj buducnosti.
DOVEDITE NAM JOS INVALIDA KAKVIH !!!!
UFI SARAJEVO (udruzenje fudbalskih invalida)
UFI SARAJEVO (udruzenje fudbalskih invalida)
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
@Hskmostar, Ma vi ste jedino dobri zahvaljuci sto smo mi i Zeljkan trenutno kari.ne u zadnje dvije sezone, sto je Sloboda pukla i sto listica propada. Kakvi vi ba, prosijek kao i svi ostali samo sto ste malo duze zajedno i bolje igrate. Cuj Colic
Daj ba poderali vas na Kosevu sa ovom jadnom i prosjecnom ekipom.
@Sioux, ma nemam vise nade, nema vise strpljenja, mi smo samo jedna prosjecna ekipa. Pozz

@Sioux, ma nemam vise nade, nema vise strpljenja, mi smo samo jedna prosjecna ekipa. Pozz
Re: RE: Re: RE: Re: FK Sarajevo
Doci ce Europa i tamo ces sve argumente dobiti.Locust je napisao/la:1. Ne znam, ali mislim da nije istina. ovo lako može Aco da izračuna.Evander je napisao/la:Posjeta nikad manja.Locust je napisao/la: Ne lupaj svega ti.
Kvalitet ekipa nikad losiji.
Kvalitet utakmica nikad gori.
Razvoj mladih igraca nikad manji.
Sta je onda uspijeh te lige?
2. Nije istina. Osim olimpika, čelika i jajca svi imaju konkurentne ekipe.
3. Nije istina. Danas ekstra naša utakmica, i ekstra u bijeljini utakmica. Ostale nisam gledao, ali vjerujem da je dobro bilo i na otoci. Prošlo kolo vrhunska naša utakmica, ostale nisam stigao gledati.
4. Istina. Zato što je više jakih utakmica, i manje prilike za mlade igrače. Problem propisa našeg saveza koje treba pod hitno mijenjati.
@pitar Kako ba nema zanimljivih utakmica? To što smo mi goli **** ne znači da nema zanimljivih utakmica.
Tereni su bolji. Vidjećemo doduše sad kad ulazimo u zimu, ali nema Slavije, Travnika, Zvijezde i sličnih. Bolji tereni = Bolji fudbal.
A to što nije zanimljivo krivi smo mi i kone što su nam debili u upravi. Imamo veći budžet od zrinjskog i jedni i drugi, a vidi tabelu. Sad treba reći da je liga grozna jer Zrinjski dominira?
I ovaj tim Zrinjskog je u top 3 u PL u zadnjih 10 godina po kvalitetu.
Dajte ba argumente. Mogu i ja hladno napisati sad "nikada nije bilo više mladih igrača", al šta kad to nije istina.
Mlatit ce nas predstavnici drzava koje smo nekad mlatili i kojima smo se smijali.
Posjeta je ocajna. Mislim da prosjek lige nije veci od 1500 po utakmici. Iskreno sumnjam da je ikad losije bilo. Mozda samo jednako lose.
Celik i Olimpic su raspadnute ekipe.
Ostale, koje ti zoves konkurentnim, konkurentne su medjusobno jer su sve lose.
Siroki nikad losiji.
Sloboda u rapsadu.
Zeljo grozan.
Mi grozni.
Krupa koja je seoska ekipa i Mladost
koja dolazu iz mijesne zajednice, bare bare su sa pomenutim.
Mislis da su Krupa i Mladost jaki, pa je to razlog?
Utakmice su nekvalitetne i broj gledalaca je najveci dokaz tome, ako vec pricas o argumentima.
Ja tvrdim da je ovo najnekvalitetnije prvenstvo unazad sigurno 7,8 godina.
Dokaz ti je i jedna prosijecna ekipa Zrinjslog, koja je dominantna kao niko nikad u ligi.
Nastavlja se patnja i losi rezultati naseg kluba vise ne znam ni sta da mislim skroz sam se razocarao u nas klub kojeg volim vise od sebe, ali ovo nikako ne valja ljudi drago danas nisam pratio mec jer sam radio, ali mozda je i bolje sto nisam.
04.10.2009 !!
Ko si ba ti da nazivaš krupu i mladost seljačkim ekipama? Imaju isto bodova ko mi, divovi.
I Hoffenheim je "seljačka" ekipa pa 8 godina su u bundesligi. Zato što imaju pare i imaju dobar menadžment. Znaš li ti ko stoji iza mladosti?
Dalje, ko si ti da ekipu Zrinjskog nazivaš prosječnom? Neki autoritet fudbalski? A što se evrope tiče, puno su više oni pokazali protiv Legije nego mi protiv Lecha sa beton ekipom koju smo imali tada (u odnosu na ovu).
To što široki godinama prodaje utakmice po evropi malteškim i luksemburškim klubovima (ne prodaje njima, nego da uzmu hercegovačke gazda na kladi), to nema veze sa kvalitetom.
Na kraju, čisto sumnjam da ikada pogledaš utakmicu naše lige u kojoj ne igramo mi, pa ne znam kako možeš pričati o kvalitetu utakmica?
1842 prosječno 16/17
1582 prosječno 15/16
Povećanje od 16%.
Hajde sada bacaj teze dalje onako iz glave.
I Hoffenheim je "seljačka" ekipa pa 8 godina su u bundesligi. Zato što imaju pare i imaju dobar menadžment. Znaš li ti ko stoji iza mladosti?
Dalje, ko si ti da ekipu Zrinjskog nazivaš prosječnom? Neki autoritet fudbalski? A što se evrope tiče, puno su više oni pokazali protiv Legije nego mi protiv Lecha sa beton ekipom koju smo imali tada (u odnosu na ovu).
To što široki godinama prodaje utakmice po evropi malteškim i luksemburškim klubovima (ne prodaje njima, nego da uzmu hercegovačke gazda na kladi), to nema veze sa kvalitetom.
Na kraju, čisto sumnjam da ikada pogledaš utakmicu naše lige u kojoj ne igramo mi, pa ne znam kako možeš pričati o kvalitetu utakmica?
1842 prosječno 16/17
1582 prosječno 15/16
Povećanje od 16%.
Procijena broja gledalaca na derbiju?
Nas 5000, njih 6000.
Nas 5000, njih 6000.
-
- Kontakt:
Stvarno kako neki ljudi znaju prosipati gluposti, to je nevjerovatno. Prvo, nije liga12 kriva što su svi klubovi osim Zrinjskog loši ili u najboljem slučaju prosječni. Drugo, da se igra liga 16, u njoj bi dobili 4 kluba koji ne bi bili na razini Zrinjskog nego Olimpica i Čelika. Treće, efekti i rezultati lige 12 će se vidjeti tek za par sezona, a ne nakon 11 kola.f0rest1946 je napisao/la:Ne lupa, covjek istinu govori, samo zrinjski dobro igra ostalo mlohava cuna.Locust je napisao/la:Ne lupaj svega ti.Evander je napisao/la: Liga 12 za sad je totalni promasaj.
Ovo je vjerovatno najnekvalitetnije prvenstvo poslije rata.
Konkretno FK Sarajevu nije liga12 kriva što su mrtvi prosjek nego nesposobna uprava. Podmiriti sve dugove, imati sponzore i financije o kojima drugi u državi mogu samo sanjati, a ne napraviti ekipu koja će se uvijek boriti za prvaka i koja će po kvaliteti igrača biti neprikosnoveni broj 1 je umjeće. Umjeće krkanluka, nesposobnosti i neznanja ljudi iz uprave. Koliko god liga bila loša, u svakom klubu (bar u onima koji se nalaze u prvoj polovini tabele) imaju igrači koji odskaču od prosjeka. Takve Sarajevo treba pokupovati. Pokupuj najbolje igrače iz npr Krupe, Radnika, Mladosti i Slobode, stavi na klupu pravog trenera, gurni iz juniorskog pogona par najboljih plus pokoji stranac i nema teoretske šanse da se takva ekipa ne bori za prvaka. Ali očito je nekima ovo na razini kvantne fizike...
Sacekaj hladne mjeseca pa cemo vidjeti taj prosijek.Locust je napisao/la:Ko si ba ti da nazivaš krupu i mladost seljačkim ekipama? Imaju isto bodova ko mi, divovi.
1842 prosječno 16/17
1582 prosječno 15/16
Povećanje od 16%.
E jest ti razlika, svaka cast

Ja sam nekad znao otici na Kosevo u vidjeti finu utakmicu. Sad se takva desi svakih lola godine. Klasicni amaterizam.
Ne vrijedjam ja ni Krupu ni Mladost. To je samo parametar da smo mi danas na istom nivou kao i te ekipe iz mijesnih zajednica.
Ne znam o kakvim kladionicama pricas?
Ako imas dokaze, pravac SIPA ili UEFA.
Ja znam da ove godine nase ekipe nikog u Europi dobili nisu, sto mislim da se nikad nije desilo.
Prvo i osnovno što se mora uraditi da naš fudbal napreduje je pravilo 3 igrača u21 NA TERENU u svakom trenutku, i to 1 da je ponikao u klubu. **** ovo pravilo sad sa u21 igračima u zapisniku.
-
- Kontakt:
Ko ima volje,zelje i zivaca neka ih prati meni je pun k...c vise svega...do nekih bolji dana lijep pozdrav VOLIM TE SARAJVOOOOO...
- Osttribine
- Kontakt:
Pantelija je ostar sa komentarima ali sve na mjestu i ja se psovkama cestito pridruzujem, sve im **** za onakvu ekipu, a posebno kakvu klupu imamo, Andjusic, talenat ili sta, ili onaj sa jednom nogom prekucaje ligu, onaj reprezentativac, onaj prodzekt itd itd. Realno dobro i stojimo na tabeli i imamo bodova kako igramo.
-
- Kontakt:
Ja shvatam da se neko razocara poslije kixa, ali ne mozes se sjeb.vat iz kola u kolo kada smo se dovoljno uvjerili da ekipa nema kvalitet da se bori za titulu.
Evropa mozda, mada je i to pod upitnikom.
Igraci prosjek, trener prosjek, stagniramo i to je to.
Evropa mozda, mada je i to pod upitnikom.
Igraci prosjek, trener prosjek, stagniramo i to je to.
A osim neke crkavice koja se dobije za ucesce, sta nama znaci ta Europa? Sta cemo uraditi tamo?
Nismo igrali ovo ljeto, nema razlike ako slijedece budemo igrali dvije utakmice sa nekakvim ekipama sa Malte, Moldavije i slicnim.
Nismo igrali ovo ljeto, nema razlike ako slijedece budemo igrali dvije utakmice sa nekakvim ekipama sa Malte, Moldavije i slicnim.
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, ErosViverosViv, Evander, gh0stHZ, HyperOS, insimadop, johntravolta123, MaroonWhite1946, mohz1987, MSOZ101, muhamedhulk, Napapijri, Rodman, samoFKS, Seipronto, Serha, skank, Tarapi, UltraSa46 i 163 gosta.