FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Said mozda nikad nece biti ono sto je bio, al mi je drago da ga vidim u dresu FkS pa makr po 5 minuta.
Da je samo Said greska...
SISAJ, ŽELJO
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Od svih grski, Said je najmanja greska. Ako smo raznorazne uhjupe mogli skupo placati, mozemo onda i njega.Zip je napisao/la:Said mozda nikad nece biti ono sto je bio, al mi je drago da ga vidim u dresu FkS pa makr po 5 minuta.
Mada, ocekujem raskid ugovora sa njim na zimu.
Daj onda papetu da šaljemo 15000 mjesečno "nako", pa kolko nas je on zadužio tek?
Ogromna greška, ogromna.
Ogromna greška, ogromna.
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Licno ni meni vala nije zao, ali emocije na stranu, sa stanovista osobe iz uprave koja ga je dovela i donijela business odluku - ovo je jalo losa poslovna odluka. Nama ta pozicija i dalje nije popunjena.Evander je napisao/la:Od svih grski, Said je najmanja greska. Ako smo raznorazne uhjupe mogli skupo placati, mozemo onda i njega.Zip je napisao/la:Said mozda nikad nece biti ono sto je bio, al mi je drago da ga vidim u dresu FkS pa makr po 5 minuta.
Mada, ocekujem raskid ugovora sa njim na zimu.
Da je iz Slobode dovesti Ordagica barem ako im igraci krenu u egzodus. Zeba ce garant kod komsinica protiv nas.
Još mislim da su mu na dvije godine dali ugovor majmuni.
Pojedinci ko da iz vlastitog dzepa placaju Saida pa im smeta. Neka nama Saje 
Pa što se onda žalimo što smo loši Lakoste?
Neka nama Saje, koji ce nam **** 15 000 za druge igrace.
Neka nama Saje, koji ce nam **** 15 000 za druge igrace.
said i onakav kada igrra to na nessto lici, jer dijeli lopte ko rukom....
npr puno bolje povrijedjen igra nego radovac
a sto se tice njegovog dolaska, tu je kriva uprava i doktori koji su dali "amin"
zato dobijaju platu i to im je posao
npr puno bolje povrijedjen igra nego radovac
a sto se tice njegovog dolaska, tu je kriva uprava i doktori koji su dali "amin"
zato dobijaju platu i to im je posao
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Na šta ba liči? Kakve lopte rukom? Daj ba dozovi se. Frajer hodat ne moze.
Vece greske su bili brazilci iz Mijanmara, Ikande, Stepanov...
Da i ne pominjem Kramara i ostale anonimuse koji su dobijali finu platu ni za sta.
Da i ne pominjem Kramara i ostale anonimuse koji su dobijali finu platu ni za sta.
Bili su iste greške, ništa veće.
Problem je što je ovo ovosezonska greška, i što ćeš je plaćati i naredne godine kada ti gore nabrojani ješićevi debili siđu sa knjiga.
Problem je što je ovo ovosezonska greška, i što ćeš je plaćati i naredne godine kada ti gore nabrojani ješićevi debili siđu sa knjiga.
Daj mu minimalac 450 km dok ne smrsa,dok ne dodje do te neke optimalne težine,to je osnov da bi se uopste moglo razgovarati o bilo čemu...
Kad bi tako ugovori radili u fudbalu, niko se ne bi bavio njim pape 
Praksa nastavljena sa Saidom. Kad vidim ovo "neka ga", "neka nama saje" i slicne gluposti, dobro smo mi ikako u PL sa ovakvim razmisljanjem. Sta ba neka ga? Nek' ide u pm i on i ko ga je doveo?Evander je napisao/la:Vece greske su bili brazilci iz Mijanmara, Ikande, Stepanov...
Sarajevo ga vratilo iz mrtvih i prodalo u Dinamo gdje je zaradio pare za zivota, on Sarajevu dao jednu dobru sezonu. Mislim da niko nikome tu nije nista duzan.
Kakve ba zasluge kakve pic.ke materine, nikad od nas kluba dok tako budemo razmisljali. Zato i gledam idiota rustemovica na terenu, zato sto platu od 15-20 milja uzima igrac koji ne moze hodati.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Prvo nema potrebe da se vrijedja Said..
On je majstor samo takav, zao mi je sto se takav potencijal nije iskoristio vec ga bog kaznjavao povredama...
Kao da on nebi volio da moze igrati, boriti se, davati golove i radovati se sa nama..
Mi treba da ga podrzimo da se oporavi ako je to moguce, on je clan FkSarajevo...
A prema upravi se okrenuti sto smo tu gdje jesmo..
Kakvi smo bili prije 2-3 mjeseca, mislim da se u globalu u klubu bolja atmosfera napravila, da se radi... Da to pocinje da lici na ono od prije godinu dvije, kad se zeljelo dobrobit klubu...
Sad cekati zimsku pauzu, pa po ko zna koji put mesta napraviti...
Jbga, valja Jesica otplatiti..
On je majstor samo takav, zao mi je sto se takav potencijal nije iskoristio vec ga bog kaznjavao povredama...
Kao da on nebi volio da moze igrati, boriti se, davati golove i radovati se sa nama..
Mi treba da ga podrzimo da se oporavi ako je to moguce, on je clan FkSarajevo...
A prema upravi se okrenuti sto smo tu gdje jesmo..
Kakvi smo bili prije 2-3 mjeseca, mislim da se u globalu u klubu bolja atmosfera napravila, da se radi... Da to pocinje da lici na ono od prije godinu dvije, kad se zeljelo dobrobit klubu...
Sad cekati zimsku pauzu, pa po ko zna koji put mesta napraviti...
Jbga, valja Jesica otplatiti..
Zato postoji opcija uzmi ili ostavi,nisi igrao 2 godine fudbal,imas 10 kg viška,jel mu treba dati 10 000 mjesečno?Locust je napisao/la:Kad bi tako ugovori radili u fudbalu, niko se ne bi bavio njim pape
Pa buraz vec su mu dali. I to 15 ne 10. Ne mozes mu to sad uzeti.PAPE1 je napisao/la:Zato postoji opcija uzmi ili ostavi,nisi igrao 2 godine fudbal,imas 10 kg viška,jel mu treba dati 10 000 mjesečno?Locust je napisao/la:Kad bi tako ugovori radili u fudbalu, niko se ne bi bavio njim pape
Jel to neko procitao ugovor gdje pise da Said ima 15k platu, il ste to culi od "nekoga"?
Ja samo kažem onako uopsteno,ne treba nikom dati,da je moj otac rodjeni,on da je zdrav ne bi ni igro u Sarajevu...
Trenutno korisnika/ca: misstianopenaldo i 8 gostiju.