Vidis, za to sto je ekipa ajde da kazemo "losija" kriva je prosla uprava,nadam se da shvacas sta hocu da ti kazem !kralj_je_mrtav je napisao/la:Fare
Dosao je novi covjek koji je do sada mnogo napravio. Ja se bas necu sloziti, ekipa je mnogo losija nego prosle godine, dovedeni su losiji igraci od onih koji su otisli. Fahro je Vlastu postavio za potparola, a Baljak, Alihodzic i oni koji su veliki klub doveli na stub srama su jos uvijek tamo i sto je najgore i bice tamo do daljnjeg.
Nisu na vrijeme produzili ugovore sa igracima tipa Muminovic,Rizva,pa i Skoro koji je izrazio zelju da ostane !
Cini mi se da ste vi imali cak i bolju ekipu nego mi sada(u najmanju ruku puno bolju ekipu )sa Stilom,Sanelom,Boubacarom,Cocom, pa nista niste osvojili ! A sada ste doveli igrace pa ajmo reci vecina 2.Liga Srbije i osvojena titula ! Nije sve ni u igrackom kadru, ima nesto u zdravom radu uprave, zdravoj atmosferi !
Zar ne ?
Ugl,osim u igrackom kadru(a to mislite Vi),u organizacijskom smislu smo napravili znacajan pomak !
Jos je mnogo stvari pred nama! Ove sezone ja prezadovoljan 4 mjestom i izlaskom u Evropu ako ovako Uprava nastavi da radi,pojacanja koja se dovode na visegodisnji ugovor,obnova naseg hrama itd itd...
Mislim da bi svi pravi navijaci Sarajeva trebali da razmisljaju u tom smjeru, apsolutno hladne glave !